• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben bu testi digital olanlardan aldim ben almanyada yasiyorum oyuzden turkiyedekiler hakkinda bi bilgim yok clearblue diye bisey normalde gulucuk olamasi lazim ama daha olmadi ama bence boyle seyler insanin psikolojisini bozmaktdan baska ise yaramyior sanki insan kendini sitrese sokuyor bu sekilde sanirimmm

merhaba bizde 10 aylık evlıyız 4 aydır korunmuoruz ovulasyon testı sıpariş ettık yarın gelır sanırım son adt tarıhım 17 ekım beklenen ıse 13 kasım.. esımın sperm sayısı bıras dusuktu ilaç fılan kullandı bu ay bıde keçı boynuzu kürü uyguladık bakalım bu aynoolcak

merhaba bizde 10 aylık evlıyız 4 aydır korunmuoruz ovulasyon testı sıpariş ettık yarın gelır sanırım son adt tarıhım 17 ekım beklenen ıse 13 kasım.. esımın sperm sayısı bıras dusuktu ilaç fılan kullandı bu ay bıde keçı boynuzu kürü uyguladık bakalım bu aynoolcak

hayirlisi olsun canim bizde bu ay karar verdik bebek yapmaya calismalara basladik allahin izniyle..bende ovilasyon testi yapmaya basladim ama benim daha yumurtlamami gostermedi...bendce ustundekine gore yap ben biraz erken yaptim 7 tane vardi icinde 3 tane kaldi....birazda bu isler sakinlikle alakali insan taktimi daha cok uzar gibi geliyor insallah hepimiz anne oluruz yakin zamanda hayirlisi artikkaydirigubbakcemile5

slm kızlar kan testım negatıf beta hcgm sıfır cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

slm kızlar kan testım negatıf beta hcgm sıfır cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım üzülme hayırlısı buymuş,önümüzdeki aya inşallah:teselli:

sen evde hangi gebelik testini kullanmıştın markası neydi ona göre o testten almayalım bizde:olmaz:

canım üzülme hayırlısı buymuş,önümüzdeki aya inşallah:teselli:

sen evde hangi gebelik testini kullanmıştın markası neydi ona göre o testten almayalım bizde:olmaz:

cnm hıc hatırlamıom kıııı

bugun doktora gıtcem ya bende polıktısk over olmasın ondan suphelenıom ben

cnm hıc hatırlamıom kıııı

bugun doktora gıtcem ya bende polıktısk over olmasın ondan suphelenıom ben

git canım git dr.a eğer bir sorun varsa halledilir üzülme.
bende şimdi hazırlanıp dr.a gidiyorum
ilk defa jinekoloğa gidicem çok heycanlıyım:kedi:
2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz dicem
herşeyim normalmi değilmi bi baksın bakalım

olsun cnm ağaçlar sağlam olsun meyve verir elbet üzme kendini yerimseniben
rabbim bilir hayırlı zamanı hakkınızda hayırlısı cnm

mızmız canım üzülme birdahaki sefere gelir bebişin merak etme,,,,,

Kızlar bugün kötü birşey oldu markette bayıldım ve kustum aynı zamanda,,, acaba normal birşey mi?

Kızlar bugün kötü birşey oldu markette bayıldım ve kustum aynı zamanda,,, acaba normal birşey mi?

canım yaa cok gecmıs olsun. tansıyonun dusmustur. normal bence. gecen gun ben de otobuste aynısı oldumya bayılmama ramak kaldı. ınsan kotu hıssedıyor kendını ama korkacak bısey yok canım. sımdı nasılsın. ben yarın test sonuclarımı alıcam. ınsallah sorun cıkmaz. sıgara ıcmıyorum 3 haftadır ama korkuyorum yıne de. gercı ıcım rahat ama.
sen de ctesı gıdeceksın sanırım.

canım benim RABBİM sağlık sıhhat versin inş.önemli değildir inş.kan şekerin falan düşmüştür sanırım...

MIZ MIZ

Canım benim ALLAH herşeyin hayırlısını versin.başımıza gelen herşeyde bir hayır vardır böle bakamak lazım canım ya.

en kısa zamanda en doğru zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş olur inş canım beniiiiiiiiim:)

OLGAYCIK cici anne:)iysindir inş canım benim:)inş sende bebişde sağlıklıdır.

evet ben çarşamba evimdeydim.şimdi sana evimden yazıyorum.insanın evi gibisi varmı ya.hele hele eşi gibisi:)pazar yine ist yollarında olcam ama:)ALLAH hayırlısını versin bakalım.hamiş hamiş bana dua etmeyi unutma olurmu canım öptüm:)bebişe selamlarrrrrrrrr:)

JAYA sen nasılsın canım ya.asabiliğni okuyorum:)ALLAH sağlık sıhhat neşe versin sana ve eşine sabır versin.stres gerginlik kalmasın canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim:)

insan hiç tanımadığı insanlara böle cicili bicili yazı yazabilir mi yaaaaaaaa:)ne hoşuz biz kadın milleti yaaaaaa:)

JAYA sen nasılsın canım ya.asabiliğni okuyorum:)ALLAH sağlık sıhhat neşe versin sana ve eşine sabır versin.stres gerginlik kalmasın canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiim:)

insan hiç tanımadığı insanlara böle cicili bicili yazı yazabilir mi yaaaaaaaa:)ne hoşuz biz kadın milleti yaaaaaa:)

yazar cnm yazar anca biz kadın kadının halinden anlar sever yazar
şimdilik herkes iyi burda herkes regl olmama peşinde ben hariç kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm
allah sağlık versin gerisi hepsi düzelir
gurbet biter
hamile kalınır doğum yapılır yeterki sağlık huzur olsun
kib cnm sositososito

yazar cnm yazar anca biz kadın kadının halinden anlar sever yazar
şimdilik herkes iyi burda herkes regl olmama peşinde ben hariç kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm
allah sağlık versin gerisi hepsi düzelir
gurbet biter
hamile kalınır doğum yapılır yeterki sağlık huzur olsun
kib cnm sositososito

çok hoşsun yamancım:) demek sen hala düşünmüyorsun ne diyelim istediğin vakitte kucağına alırsın inş:)
bende iyiim hamdolsun tek sıkıntım gurbet eşimden evimden ayrı olmam.ama dediğin gibi herşey geçecek inş önemli olan sağlık ve huzur çok şükür onlarda var.

sende iysindir inş.canım benim sende kib görüşürüz inş:)

Amınn cnm herŞeyın hayırlısı
herŞeyın sonu var cnm gurbetÇılık te bıtecek bıgÜn bı bakacaksın elınde Çocuk kocana yemek yapıyon ve zıl Çalıyo kocan gelıyo
zaman Çabuk geÇıyo merak etme
sadece huzur mutluluk saĞlık olsun ınan herŞeyın ÇÖzÜmÜ oluyo

eeee hanımlarr nerdesınızzzzzz

Back
X