Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aa evet benim aile hekimim bana yaptırmıştı kızamık aşısını temmuz ayında
benim dr.da folik asit verdi kullanmaya başla dedi
sana hangisini verdi bana folbiol vermiş dr.

ayyy kizlar listeyi one aliyim dedim bulamadim yaaa
ben daha adet olmadim
gecen bildiginiz gibi 9 gun geciktikten sonra gelmisti
bugun 5 ci gun beklemedeyim bakalim
bu ay nolcak

[/QUOTE]
ayyy kizlar listeyi one aliyim dedim bulamadim yaaa
ben daha adet olmadim
gecen bildiginiz gibi 9 gun geciktikten sonra gelmisti
bugun 5 ci gun beklemedeyim bakalim
bu ay nolcak

hadi hayırlısı cnm umarım 9 ay gelmez artık

cnm sadece ara ara ise yumurtalamadandır ama sürekli ise mutlaka bi doktora görün derim ben stres yapma elbet gelicek ama nazlı biraz saneırım

hadi hayırlısı cnm olucakmısın aşı

cnm içine nasıl yıkıyodun ki ben anlamadım bişey :uhm:
kokulu akıntı normal değil bide :a015:

aa evet benim aile hekimim bana yaptırmıştı kızamık aşısını temmuz ayında
benim dr.da folik asit verdi kullanmaya başla dedi
sana hangisini verdi bana folbiol vermiş dr.

sen kucukken olmamismisin kizamik asisi.benim sadece olup olmadigima bakcak bide guatir varmi yokmu diye benim kisi vitaverlan die bisey

kızlar öncelikle çok endişeliyim
biz eşimle çocuk yapmaya karar verdik ama zamanını ayarlamdık. neyse dün gece işlem gerçekleşti. ama ben olduğunu anlayamadım eşimde tam o sıradada konuşuyorduk arkadaşıma anlattım tam o sırada konuşmamak gerekiyormuş. bilmiyorum daha önce duymamıştım. dua edilmesi gerekiyormuş.
çok korkuyorum bide tuttuysa bişey olduysa. ne bilim aklıma takıldı. bu arada 3 yıllık evliyim planlı çocuk yapıcam diye bu kadar bekledim. plansız bi şekilde oldu herşey. bakalım hayırlısı cevaplarınızı acil bekliyom.

ben hic boyle bisey duymamistim valla konusumuycak diye bisey .sadece benim duydugum iliskiye girmeden dua edersin namayda edersin ama iliski sirasinda duayi duymadim.sallamis sanki arkadasin bana oyle geldi

Çok entersan ben ılk kez duydum bunu yaa o an mı dua etmelıymıŞ cnm
ıyı fıkırde ne zaman tutacaĞı bılınmıyo
sen ıÇıne kÖtÜ dÜŞÜnce koyma rabbım bılır herŞeyın hayırlısını

saol canım ya. biraz rahatladım. tabiki hayırlısı. zaten eşimle hemen sonrasında dua ettik. allahım hayırlısı olsun dedik. buda yeterlidir.

saol canım ya. biraz rahatladım. tabiki hayırlısı. zaten eşimle hemen sonrasında dua ettik. allahım hayırlısı olsun dedik. buda yeterlidir.

CNM YA HİİÇ ÖYLE DÜŞÜNME ÜZME KND NAMZA KIL DUA ET NE ZAMAN VERİRSE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
BİLSEK ZAMANINI O AN DUA EDERİZ
HER DUYDUĞUNA İNANMAA SEN kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
sizlere güzel haberler veremiycem malesef mafoldumben
ayın ikisinde regl olmam gerekiyodu gerçi halada olmadım yaa
dün sabah bi ümitle test yaptım ama yine yeniden tek çizgi çıktı senağlama
ama artık belirtileri başladı regl olucam yine yaa

jaya yaman sagolun kizlar insallah duanizi eksik etmeyin
belirti olarak göguslerim agriyor bide kasiklarimda ara ara batmalar var

slm arkadaşlar bende çocuk yapmaya tamda karar verdığım ayda doktora gıttım ve 5cm kistim olduğunu öğrendim ve yıkıldım . şuanda kist tedavısı goruyorum ama moralım bozuldu benımle aynı durumda olupta hamıle kalan varmı acaba kistle hamıle kalınırmı tşk ederim

herkese selam ben yeni geldim 10 aylık evliyiz ve bu ay ilk denemeyi yaptık adet günüm 8 kasım umarım ilkte başaranlardan oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…