kizlar simdi doktordan geldim.kontrol oldum hamilelik testi yapmadi daha doktorum.hersey normalmis.kan aldilar kizamik asisi oluup olmadigima bakcaklar eger olmamissam onu olmam gerekmis.3 ay hamile kalmammam lazimmis.bide folik asit verdi kullan diye.benim icin hersey normalmis bu sene bu sene sonuna dek bakalim dedi.eger olmazsa bebek ozaman esini sperm sayisi icin doktora gondercek ama yinede simdiden sperm cogaltici ilac verdi .guzel ilgilendi doktorummm yani boyle iste
ayyy kizlar listeyi one aliyim dedim bulamadim yaaa
ben daha adet olmadim
gecen bildiginiz gibi 9 gun geciktikten sonra gelmisti
bugun 5 ci gun beklemedeyim bakalim
bu ay nolcak
kızlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ama ne bileyim olmuyor olmuyor..Allaha ço şükür tabi Allah bilir herşeyin vaktini..inşallah en yakın zamanda hepiiğimiz anne olurz..siz ebişey sorucam sarı akıntı normal olark neyin habercisdir?? enfesiyon belirtisi sarı akıntı mıydı??ben de eksik olmuyo da(((
hadi hayırlısı cnm olucakmısın aşıkizlar simdi doktordan geldim.kontrol oldum hamilelik testi yapmadi daha doktorum.hersey normalmis.kan aldilar kizamik asisi oluup olmadigima bakcaklar eger olmamissam onu olmam gerekmis.3 ay hamile kalmammam lazimmis.bide folik asit verdi kullan diye.benim icin hersey normalmis bu sene bu sene sonuna dek bakalim dedi.eger olmazsa bebek ozaman esini sperm sayisi icin doktora gondercek ama yinede simdiden sperm cogaltici ilac verdi .guzel ilgilendi doktorummm yani boyle iste
Canım 2 gün önce dr.a gittim 6-7 aydır hamile kalamıyorum ayrıca kötü kokulu akıntım vardı.Birde biz çocuk düşünmedik yaklaşık 2,5 yıl kadar ama ben kendim korundum vajinanın içini yıkıyordum dr.da düzenini bozarsın zaten sen yıkamayı bırakalı en az 6 ay geçmesi lazım dedi ayrıca enfeksiyon hamileliği engeller deyip 1 hap ve fitil verdi bittikten sonra tekrar gel smear testi yapıcam dedi.anlayacağın enfeksiyon hamileliği kesinlikle engelliyormuş.Tedavi olduktan sonra hemen kalırsın diyorlar ama inş. kalırız ikimizde
ayyy kizlar listeyi one aliyim dedim bulamadim yaaa
ben daha adet olmadim
gecen bildiginiz gibi 9 gun geciktikten sonra gelmisti
bugun 5 ci gun beklemedeyim bakalim
bu ay nolcak
aa evet benim aile hekimim bana yaptırmıştı kızamık aşısını temmuz ayında
benim dr.da folik asit verdi kullanmaya başla dedi
sana hangisini verdi bana folbiol vermiş dr.
kızlar öncelikle çok endişeliyim
biz eşimle çocuk yapmaya karar verdik ama zamanını ayarlamdık. neyse dün gece işlem gerçekleşti. ama ben olduğunu anlayamadım eşimde tam o sıradada konuşuyorduk arkadaşıma anlattım tam o sırada konuşmamak gerekiyormuş. bilmiyorum daha önce duymamıştım. dua edilmesi gerekiyormuş.
çok korkuyorum bide tuttuysa bişey olduysa. ne bilim aklıma takıldı. bu arada 3 yıllık evliyim planlı çocuk yapıcam diye bu kadar bekledim. plansız bi şekilde oldu herşey. bakalım hayırlısı cevaplarınızı acil bekliyom.
saol canım ya. biraz rahatladım. tabiki hayırlısı. zaten eşimle hemen sonrasında dua ettik. allahım hayırlısı olsun dedik. buda yeterlidir.
jaya yaman sagolun kizlar insallah duanizi eksik etmeyin
belirti olarak göguslerim agriyor bide kasiklarimda ara ara batmalar var
herkese selam ben yeni geldim 10 aylık evliyiz ve bu ay ilk denemeyi yaptık adet günüm 8 kasım umarım ilkte başaranlardan oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?