kıssslar merhaba.
benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü SAT'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.
bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.
umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.
meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.
Yamancım sen ne yapıyosun?
canım hamılelıkten once test yapıldıgını duymadım. ben hamıle kalmayı dusundugumde sadece doktora gıdıp danısmıstım. dogum kontrol hapını bıraktım. doktor da kontrol ettı ve herhangı bırseye gerek duymadı sadece folıc asıde baslamamı soyledı. yanı gıt doktora. test zaten gerekenı soyler sana.
kızlar nasılsınız. valla kıskandırdınız benı. ıstanbuldan ızmır cok uzak sayılmaz. bende gelsem olmazmızemuszemus. bugun annemle konustum. bebısıme yastık almıs. cok tuhaf hıssettım yaa. bebısıme alınan ılk sey. daha varlıgını hıssetmıyorum ya bıgarıp oldum. umutluyuz sen hıc hazırlık yapmaya basladınmı yada dusunuyormusun. yoksa cokmu erken. ben ufak ufak bıseyler alıp kendımı ona daha yakın hıssetmek varlıgını daha cok hıssetmek ıstıyorum. ne dersınız.
kıssslar merhaba.
Benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü sat'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.
Bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.
Umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.
Meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.
Yamancım sen ne yapıyosun?
kizlar sabah doktora gidicem bu ilk denememiz,kontrolum var .daha adetime 1 hafta var ama ben hamile kalmadan bi kontrollerimi oliyim hersey yolundami bi sormak istedim,insallah mujdelide bi haber alirim diye umit ediyorumm dualarinizi eksik etmeyin....
bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
dr.um adetlerin düzenlimi dedi, evet dedim 27-28 günde gelir
herhangi bir rahatsızlığın varmı sürekli ilaç kullandığın dedi hayır dedim
en son adet tarihimi sordu söyledim
sonra muayneetti beni smear testi için sıvı örneği aldı
kan ve idrar tahlili istedi
herşeyim normal çıktı yalnız sadece idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,
beni ürolojiye gönderdi ilaç yazsınlar sana dedi.
sonra ürolojiye gittim ilaç yazayım ama gebe değilsin dimi dedi.
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.
az sonra eczaneye gidip ilaçlarımı alıcam bakalım.
acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben
inşallah bebiş vardır canım
bozma canim moreliini herseyde bi hayir vardir muhakak.belki hamilesin bekleyip gorcaz hep beraber.bende doktora gidiyorum simdi bakalim sorunmum yoktur insalah..
insallahhh birazdan gidicem gelince yazarim doktorun dedikleriniii
ohhh maşallah biim bilinçli annelerimize bak yaa
inşallah hiçbişeyiniz yoktur
krakercim bence 1 hafta bekle öyle başla ilaçlarına uzun bi süre değil en azından şüphelerşnden kurtulursun
diğer kızlar nerdesiniz nasılsınızz
bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
dr.um adetlerin düzenlimi dedi, evet dedim 27-28 günde gelir
herhangi bir rahatsızlığın varmı sürekli ilaç kullandığın dedi hayır dedim
en son adet tarihimi sordu söyledim
sonra muayneetti beni smear testi için sıvı örneği aldı
kan ve idrar tahlili istedi
herşeyim normal çıktı yalnız sadece idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,
beni ürolojiye gönderdi ilaç yazsınlar sana dedi.
sonra ürolojiye gittim ilaç yazayım ama gebe değilsin dimi dedi.
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.
az sonra eczaneye gidip ilaçlarımı alıcam bakalım.
acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben
çıbığım geçmiş olsun benneyaptımki
üzülme kuzum Şeniz
Günaydınn herkese....
Çubuğum geçmiş olsunnn....
İnş. senden bende hayırlı haberler alırız....
Bende heyecanla bekliyorumm.....
Duygularım karmakarışık oldu düşünürken...
kızlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ama ne bileyim olmuyor olmuyor..Allaha ço şükür tabi Allah bilir herşeyin vaktini..inşallah en yakın zamanda hepiiğimiz anne olurz..siz ebişey sorucam sarı akıntı normal olark neyin habercisdir?? enfesiyon belirtisi sarı akıntı mıydı??ben de eksik olmuyo da(((
kızlar biz de 6 aydır korunmuyoruz ama ne bileyim olmuyor olmuyor..Allaha ço şükür tabi Allah bilir herşeyin vaktini..inşallah en yakın zamanda hepiiğimiz anne olurz..siz ebişey sorucam sarı akıntı normal olark neyin habercisdir?? enfesiyon belirtisi sarı akıntı mıydı??ben de eksik olmuyo da(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?