• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlar kimse yokmu yaaaa.benim daha regl olmadi size son 3 ay adet gunlerimi yaziyorum bide siz yorumlayin.20 agustos.18 eylul.16 ekim dun olmam lazimdi olmadimmmmmmmm

[secılcım kendını hazır hıssettıgın an zaten cesaretın de oluyor. o yuzden ıcınden geldıgı gıbı davran. 6 ay cok erken. evlılıgını yasa bence . bu arada kac yasındasın. eger yaşının gectıgını dusunuyorsan fazlada erteleme bence. tabı en guzel kararı yıne senın gonlun verecek. hakkında hayırlısı canım[/QUOTE]

canım ben 22yaşındayım arada bi heves geliyo ama haklısın böyle rahatımda iyi biras evliliğimin tadını çıkarıyım değil mikaydirigubbakcemile3

meryem test yap ben sabah test yaptim negatif mafoldumben

bugun inanilmaz sol kasigim agriyorr goguslerimde buyudu ama ben regl belirtileri diye yapmiyorum heran gelckemis gibi bi his var oyuzden beklemek istiyorum ben persembe gunu test yaptimm ama bilmiyorum yanllismi oldu.cunki once iddari bi bardaga koydum sonra gittim testi aldim 1 saat sonra o idrarla yaptim ve negatif cikti o yuzden bidaha yapmakk istemiyorummm,esimde regl olmadikca bebis geliyor bebis deyip karnimi sevmeye basladi.bana gor bak bebek var diyo ama ben hic sanmiyorummmm

ohh regl olmayanlar var yuppiiiii
hadi bakalım sanırım nüfus patlaması olcakk

kizlar kimse yokmu yaaaa.benim daha regl olmadi size son 3 ay adet gunlerimi yaziyorum bide siz yorumlayin.20 agustos.18 eylul.16 ekim dun olmam lazimdi olmadimmmmmmmm

canım şimdi senin adet tarihlerini internetten hesapladım
ortalama 29 günde bir adet oluyormuşsun,ve bu ay muhtemel adet tarihin 13/11/2009 muş
yani bugün itibariyle adetin 3 gün gecikmiş gözüküyor istersen bi test al yap canım

gunaydın kızlar, ben nezle oldum ama fecı bır goz nezlesı. dunden berı gozlerımı acamıyorum. bugun de ızın alıp eve gıderım dıye geldım ama dıger kızda ıse gelmemıs. mıllet rahat tel.da soyleyıp gelmıyor. neyse sanırım bu hafta bebıs haberlerı gelecek. hadı hayırlısı.

merhaba kıslar..bende aranıza yeni katıldım..2 aylık evliyim..bebiş istiyorum..kocişte istiyor..bu aralar yumurtlama günüm sanki..bakalım sizlerin yöntemleri ile hamiş olmak isterim

canım şimdi senin adet tarihlerini internetten hesapladım
ortalama 29 günde bir adet oluyormuşsun,ve bu ay muhtemel adet tarihin 13/11/2009 muş
yani bugün itibariyle adetin 3 gün gecikmiş gözüküyor istersen bi test al yap canım

canım merhaba nasılsın çubuğuum bebişimiz nasıl bakalım? ben hala beklemedeyim inat ve ısrarla test yapmıyorum =)yarın son :icecream:

meryemcim bi test al cnm varsa çıkar büyük ihtimalle
jayacım geçmiş olsun dikkat et knd
yelizcim 2 ay henüz erken değil mi bikaç ay daha bekleseniz tabi siz bilirsiniz
kızlar bu arada canım çok sıkkın yeğenim 3,5 yaşında kabız olmuş ortalığı ayağa kaldırıyo ağlarken sormayınn

ne bileyim yamancım bir an önce istedik..evleneli 2 ay oldu..geçen ay zaten düğün telaşı vardı..o yüzden hemen başladık bakalım..ama öğrenmek istediğim soruları özelde kime sorabilirm

canım merhaba nasılsın çubuğuum bebişimiz nasıl bakalım? ben hala beklemedeyim inat ve ısrarla test yapmıyorum =)yarın son :icecream:

iyiyim demetçim bebişte iyidir umarım henüz çok minik teyzesi :asigim:
dr.a da gitmedim daha.bu.c.tesi düşünüyorum gitmeyi inşallah

canım yapsana testi yaa benim adetten 1 gün önceki testim baya belirgindi

ne bileyim yamancım bir an önce istedik..evleneli 2 ay oldu..geçen ay zaten düğün telaşı vardı..o yüzden hemen başladık bakalım..ama öğrenmek istediğim soruları özelde kime sorabilirm

eğer çok özel değilse burdan sor cnm
yada hamile olan arkadaşlara sorabilirsin

yamancım yegenıne de cok gecmıs olsun canım. umarm cabul ıyılesır.

yelız hosgeldın aramıza. aslında ben de 2 ay ıcınde bebek ıstemene sasırdım ama senın bılecegın sey tabı. sormak ıstedıklerını sorabılırsın. bıldıgım kadarıyla cevap yazarım ama ne olursa olsun burda kımse doktor degıl ve doktordan alacagın bılgı saglıklı bılgıdır.bız sadece deneyımlerımızı paylasıyoruz canım.

benim öğrenmek istediğim (utanıyorum ama) ilişkiden sonra bazı arkadaşlar ayakları falan dik tutun diyor..varmı bunun doğruluk payı..

Back
X