• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yamancım yegenıne de cok gecmıs olsun canım. umarm cabul ıyılesır.

yelız hosgeldın aramıza. aslında ben de 2 ay ıcınde bebek ıstemene sasırdım ama senın bılecegın sey tabı. sormak ıstedıklerını sorabılırsın. bıldıgım kadarıyla cevap yazarım ama ne olursa olsun burda kımse doktor degıl ve doktordan alacagın bılgı saglıklı bılgıdır.bız sadece deneyımlerımızı paylasıyoruz canım.

saol cnm ama inan ömrümüz gitti o yapana kadar ne zormuş yaa

benim öğrenmek istediğim (utanıyorum ama) ilişkiden sonra bazı arkadaşlar ayakları falan dik tutun diyor..varmı bunun doğruluk payı..

cnm ya kıyamam utanma burda herkes yazıyo soruyo bunları evet böle bi inanç var ama bilmiyorum ben ne kadar doğruluk payı var

saol yamancım...teşekkürler..yaşım itibarıylamı ne (19 yaşındayım) her gece yumurtluyorum gibi oluyor..yada yeni evli olduğumdanmıdır acaba..herhangi bir sorun yoktur inşallah..evlendikten sonra akşamları böyle oluyor..kocişin hoşuna gidiyor ama:kedi:

saol yamancım...teşekkürler..yaşım itibarıylamı ne (19 yaşındayım) her gece yumurtluyorum gibi oluyor..yada yeni evli olduğumdanmıdır acaba..herhangi bir sorun yoktur inşallah..evlendikten sonra akşamları böyle oluyor..kocişin hoşuna gidiyor ama:kedi:

cnm ya yaşında genç daha bebek için acele değilmii
eşin kaç yaşında
"her gece yumurtluyorum gibi oluyor" demişsin ne anlamda anlamadım
bence biraz bekleyin hem yeni evlisin hemde yaşın genç

merhaba kızlar cuma günü test yaptıracağız demiştim ya eşim için. sonuçları çok güzel çıktı. doktor tüplerinde biraz tıkanıklık olsa bile bunlar yolunu bulamayacak spermler değil dedi yaaaa doktor yüzüme baka baka güldü normalde 40 milyon olması gereken sayı eşimde 82 milyon çıktı doktor gebelik açısından da çok kaliteliler siz zamanı tutturamıyorsunuz dedi :utangac: yaw arkadaşlar 9 ayda hiç mi zaman tuttmaz yaaa

benim öğrenmek istediğim (utanıyorum ama) ilişkiden sonra bazı arkadaşlar ayakları falan dik tutun diyor..varmı bunun doğruluk payı..

ah canım yaa. nıye utanıyorsunkı. aslında ınternette bırcok sıtede bununla ılgılı bılgıler var. hamıle kalmayı kolaylastıran seyler arasında bunu da yazmıslar. ılıskıden sonra yarım saat kadar yataktan kalkmayın ayaklarınızı yuksek tutun spremler ıcerı aksın dıyorlar. hemen banyo yaparsan spermler gıdıyor tabı. bu da bebıs olayını etkılıyor. gercı eskıler bunların hangısını bılıyordu da yapıyordukı. onun ıcın rahat ol. cok da erken evlenmıssın.

merhaba kızlar cuma günü test yaptıracağız demiştim ya eşim için. sonuçları çok güzel çıktı. doktor tüplerinde biraz tıkanıklık olsa bile bunlar yolunu bulamayacak spermler değil dedi yaaaa doktor yüzüme baka baka güldü normalde 40 milyon olması gereken sayı eşimde 82 milyon çıktı doktor gebelik açısından da çok kaliteliler siz zamanı tutturamıyorsunuz dedi :utangac: yaw arkadaşlar 9 ayda hiç mi zaman tuttmaz yaaa

cnm ya nasipten öte bişey yok
hayırlı zamanda gelsin inşallah sonuçlar temiz çıkmış allahtann

saol jayacım dün gece spermler hep geri geldide..bende bir sorayım dedim..akşamları ayrıca şeyim hep ıslak nedense ..acaba sorun varmıdır..

evet erken evlendim..kociş çok istedi o da 19 yaşında ..duramadı bekleyemedi hınzır:kedi:

iyiyim demetçim bebişte iyidir umarım henüz çok minik teyzesi :asigim:
dr.a da gitmedim daha.bu.c.tesi düşünüyorum gitmeyi inşallah

canım yapsana testi yaa benim adetten 1 gün önceki testim baya belirgindi

aman maşallah canım allahım nazardan saklasın :nazar:
valla yarın yapacağım canım allahım hayırlısını verisn inşallah. senin başın dönüyor muydu hayatım ya benim birden başım dönüyor sanki kafam kayıyor gibi oluyorum bir tuhaf oluyor sonra da hafifi bir bulantı oluyor. bir de çok ayakta durunca belim ağrıyor.

aman maşallah canım allahım nazardan saklasın :nazar:
valla yarın yapacağım canım allahım hayırlısını verisn inşallah. senin başın dönüyor muydu hayatım ya benim birden başım dönüyor sanki kafam kayıyor gibi oluyorum bir tuhaf oluyor sonra da hafifi bir bulantı oluyor. bir de çok ayakta durunca belim ağrıyor.

benim başım çook az arada bir dönüyordu 2-3 kere olmuştur en fazla
ama şimdi bişey yok
bide benim en çok belim ağrımıştııı,yer eğilim bişey alamıyordum, otururken dahi ağrıyordu o kadar yani
yarın erkenden yap testi merakla bekliyorum canımhihoyyyt

kizlarr slmmm malesef bugun hastalandim ilk ay ilk deneme malesefff regl oldum acikcacsi hicccccccccccc uzulmedim cunki cok dua ettim allahim hayirliysa olsun bu ay eger degilse nezaman hayirliysa ozaman ver dedim.ve icimde hicc bir uzuntu bile olmadii.allah biliyor ne zaman olacagini ve rabbim en hayirlisini versin tum arkadaslara ve topigeee......

Hayırlısı cnm daha ılk ay zaten ÜzÜlcek bıŞey yok mıllet yıllarca denıyoo
ama umarım Çokta bekletmez mınıĞınız

Hayırlısı cnm daha İlk ay zaten ÜzÜlcek bİŞey yok mİllet yıllarca denİyoo
ama umarım Çokta bekletmez mİnİĞİnİz

insallahh canimmm dualarim hepinizzz icinn hepimiz miniklerimizi alir birer tatli anne oluruz insallhhhh rabbimm yardimcimiz olsunn

merhabalar arkadaşlarrr...
ben geçen ay hapımı hiç aksatmadan kullandım cuma günü kutu bitti yalnız hala adet olmadım..tuhaf bi akıntım var afedersiniz ve sabahtan beri başım acaip dönüyo midemde de yanma ve bulantı var..:bbo:
netçemi şaşırdım vallakaydirigubbakcemile3

Ne hapıydı kullandıĞın cnm doĞum kontrol hapımı
bı test al ozaman

Back
X