• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayy bencede tuhaf olmuŞ
bende daha Önce denedım 15 gÜn kullanıp bıraktım ve 16. GÜn hemen regl olmuŞtum
kıs yoksa bebıŞmı gelıyooo

merhaba arkadaslar...bizde bugun 2. bebek kararını aldık...geçen yıl bır kurtajım oldu...mecbur kaldık...
tekrar hamıle kalırmıyım dıye endısem var kürtajdan dolayı.....bırde adetım 1 gun surmeye basladı 2 aydır...menopoz korkuusu sardı...bu yuzden 2. bebişi istıyoruz...bugun karar aldık...allah ısteyen herkese verır ınsallah... :hulya:

ii de geç döllenme olup testlerde görünmemiş olabilir
yaptınmı test
2 gün geçmiş günün

selam bayanlar. kac gundur nerelerdesınız yaa. yaman da olmasa topık ıptal olacak. umutluyuz canım yaptırdınmı testı. ben dun cok agrım olunca acılen gıttım doktora. agrı kesıcı ılac ve ıgne verdı. oglummmmmmmmm cok tatlı teyzelerı. erkekmıs. 17+3 olmus bebısım. yaa cok sabırsızlanmaya basladım ben. 157 gun gecse de kucagıma alsam tatıskomu. 26 nısanda dogacakmıs. belkı 23 nısan cumhurıyet cocugu olur. hayırlı ve saglıklı olsunda. Allah hepımıze hayırlı ve duzgun evlatlar versın. umutluyuz, olgay sız nerelerdesınız yaa.

bu arada doktor bana ıkılı testte sorun cıkmadıgı ıcın uclu teste cok gerek olmadıgını soyledı. yaa ben topıktekı hamılelerı unuttum. lıste yapsanız da kımler hamıleydı kımler beklemede haberımız olsa. demet umarım senden de ıyı haberler alırız.

selam bayanlar. kac gundur nerelerdesınız yaa. yaman da olmasa topık ıptal olacak. umutluyuz canım yaptırdınmı testı. ben dun cok agrım olunca acılen gıttım doktora. agrı kesıcı ılac ve ıgne verdı. oglummmmmmmmm cok tatlı teyzelerı. erkekmıs. 17+3 olmus bebısım. yaa cok sabırsızlanmaya basladım ben. 157 gun gecse de kucagıma alsam tatıskomu. 26 nısanda dogacakmıs. belkı 23 nısan cumhurıyet cocugu olur. hayırlı ve saglıklı olsunda. Allah hepımıze hayırlı ve duzgun evlatlar versın. umutluyuz, olgay sız nerelerdesınız yaa.

ANNAAAAAAAAAAAAAAA PRENS GELİYO DESENE GÖZÜN AYDIN CNM YAA
YERİM O PRENSİ BEN
ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN
KİLO ALDINMI HİÇ GÖBÜŞ NE ALEMDEEE
ÇOK SEVİNDİM AMA DİKKAT ET KND

BU ARADA HAMİŞ DEĞİLİM ÇALIŞMA YOK BU TOPİĞİN TEK TAKİPÇİSİYİM :lepi:

sagol yamancım yaa. kılo aldım tabı. 57den 65.70 e cıkmısım. doktorda dedkı 15 kılodan fazla alınca dogumdan sonra vernek sıkıntı oluyor. bırde suda dogumu sordum. kesınlıkle rezalet bısey oldugunu soyledı. bakalım. kızlar yok ortada yaa onları merak ettım.

slllmmm kizlarr nasilsinizzz ben bi kac gundur girmedimmm eve yorgun geldim hep erkenden yattimmmmm.yeni hamisler varmii.insllah hepimiz 2009 icinde hamis oluruzzz hepinize duaciyimmmmm.benimde relg oldum biliyosunuzz bugun 4.gunu bende ovlasyon testi yapicam tekrar bu sefer 13 gun baslicam yapmaya insallah gunu yakalarimmm hepinize iyii gecelerrr kizlarr optummmmm

kızlaaaaaar benim de prensim oluyor hemen pipisini gösterdi kerata doktor teyzesine,,,,,,jaya sana da hayırlı olsun canım senin de prensin oluyormuş prensleri ikiledik oyyyy çok heycanlıyım uyuyamıyorum aslında sizinle dertleşmem lazım genellikle sevinmediler cinsiyetini söyleyince herkes kıza meraklıymış annem de dahil buna,,,,ben çok üzüldüm buna ama yine de mutluyum sağlıklı olsun kızı erkeği farketmez

slllmmm kizlarr nasilsinizzz ben bi kac gundur girmedimmm eve yorgun geldim hep erkenden yattimmmmm.yeni hamisler varmii.insllah hepimiz 2009 icinde hamis oluruzzz hepinize duaciyimmmmm.benimde relg oldum biliyosunuzz bugun 4.gunu bende ovlasyon testi yapicam tekrar bu sefer 13 gun baslicam yapmaya insallah gunu yakalarimmm hepinize iyii gecelerrr kizlarr optummmmm

inşallah 2009 yılı bereketli gelir canım inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız Allah yardımcın olsun....

sanırım bizde karar verdik... karmakarşığım bu konuda...:kedi:

eşim çok istiyor. bugün gidip kan verdim..3 tüp aldılar tam teşekküllü tahlil yapılacak. ve folic asite başladık... ama doğum kontrol hapını 2 ay sonra bırakıcam...

kızlaaaaaar benim de prensim oluyor hemen pipisini gösterdi kerata doktor teyzesine,,,,,,jaya sana da hayırlı olsun canım senin de prensin oluyormuş prensleri ikiledik oyyyy çok heycanlıyım uyuyamıyorum aslında sizinle dertleşmem lazım genellikle sevinmediler cinsiyetini söyleyince herkes kıza meraklıymış annem de dahil buna,,,,ben çok üzüldüm buna ama yine de mutluyum sağlıklı olsun kızı erkeği farketmez

canim hayirli olsunnn 2010 erkek senesi allah kiz oglan hayirlisini versinnn saglikli olsundaaaa.darisi basimiza insalllahhhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X