canım bende bu ay çok geç oldum bende ya iki aydır olmuyodum doktora gittim stresten olmuyomuş şimdi adet oldum temizlendim 11.günüm yarın bakalım yarın çalışmalara başlıyoruz bizde sağol cnm bende senin ve tüm anne olmakisteyenler için dua ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek cuma gününde...
yamancım belki seninde stresten olmuyodur ama sen bi doktora görün mutlaka....
arkadaşlar müjdemi arkadaşım hamile bugün doktora gittik değer 330.97 den 2467ye çıktı ayın 14dünde kalp atışlarını duyacağız allah herkese bu sevinci yaşatsın ben kendiminmiş gibi çok mutlu oldum...
mrb arkadaşlar ben batın bahsettiği arkadaşıyım bugün aldığım güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyorum istediğim sonunda oldu bende artık hamişim ilk bcg değerim 330.97 çıkmıştı pek sevinemedim çünkü dış gebelik olabilir dedi doktor korktum çünkü ilk gebeliğimde öyle denildi ama sadece düşük gerçekleşti ama neyse şimdi yine hamileyim ve herşey yolunda bir hafta sonra bebeğimi ve kalp atışlarını görücem umarım sizder aynı sevinci yaşar ve paylaşırsınız...
yaman hadı ıtıraf et. Hamıle olma ıhtımalın senı heyecanlandırmıyormu. Bence ıcınde bı kıpırtı olmustur. Hamıle degılsen bıle belkı olmak ıcın cesaretın gelmıstır. Hadı soyle soyleeeeeeeeeee
hem dıs gebelıgı nerden cıkardın. Allah korusun. Sen once hamıle kal da
bu arada hannem benı anarsanız gelırım demıstı. Umutluyuz ve olgaydan ses cıkmayacak. Hannemıı de analım da belkı o vefalı cıkar.
denizgozlu senı ılk kutlayan ben olayım canım cok sevındım gozun aydın. ohh bee hareket gelsın topıge.
gunaydın kızlar . ben de ıkı gundur topıge gırsem de yazamıyorum. sorun vardı sanırım. zaten 2-3 gundur tansıyonum dusuyor. halsızlık var. bat gecen gun bısey sormustun. dun ona cevap yazacaktım. 7+6 cıkıyor son adet tarıhıne gore. yanı kalp atısı gorunmesı lazım dıye dusunuyorum
yaa umutluyuz ve olgay da terk ettı bızı. yaman sen de hamıle kalırsan gıtme bıyerlere. bu arada bu ay mevsım degısıklıgındenmıdır bırkac kısıden adetının gecıktıgını duydum. onlar da hamılelıkten suphelenıyordu. korkmana gerek yok. gercı ınsallah hamıle kalırsın da nazlanmana gerek kalmaz::--)
cnm benimm allah yüzüne gülsün inş
hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini
bende bişey sorayım sana dış gebelik nasıl anlaşılıyor
benim adetim 6 gün gecikti ve biz korunuyoruz çok şaşkınım hala yok
bu kadar hiç gecikmezdi
1,5 yıllık evliyim normal gebelikse sevinirim süpriz olurda dış gebelikse nasıl olcak bilmiyorum aklım karıştı yaa
canım ben o gun yazdıgın son adet tarıhıne gore yazdım onu ama gec dollenme olabılıyor..
Yaman yaa sen nıye dıs gebelıge taktın bu kadar. Ortada boyle bır duruma neden olacak seyın yok. Durup dururken stres yapma kendıne
yamancım dış gebelik aynı normal gebelik seyrindeki gibi oluyo karnın büyüyo ama bebek yok gelişmiyo ve çok sancılı oluyor ama sen düşünme bunları korunuyoruz diyosun arada korunmayı bıraktığınız bi gün varsa belkio ara kalmışsındır inşallah seninde güzel haberlerini alırız... Kızlar çok hastayım denemelere bugün başlayacağız bugün adetimin 11. Günü ama hastayım ve korkuyorum gebe kalırsam ve hastalığım bebeğe zarar verirse bilgilerinizi bekliyorum...:uhm:
cnm hep korunduk biz ama bende anlamadım neden gelmediğinii
sanada hayırlı bebek dilerim
herkese hayırlı akşamlar kızlar alenam hoşgeldin aramıza yeni evliyim diyosun sence erken değilmi çocuk için krem konusunda bi bilgim yok ama çocuk düşünüyosan önce bi doktora görün derim...
kızlar dün itibariyle başladık çalışmalara inş ocak ayında alırım müjdeli haberi..
neden erken olsunki ben cocuk cok istiyorum kendimi hazir hissediyorum...yeni evli olmamda bunun rolu pek olamaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?