IYI PAZARLAAAARRa.s.
off kıslar ya hala hastalanmadım
sabah doktora gittim sonuç negatif
ultrason için gün vercekti almadım bide randevu mu beklicem diye
bişey sorcam 10 gün içinde ssk da başka hastanede muayne olunamıyo diyolardı böle bişey duydunuzmuu
kizlar yeni adet donemim 15 aralik beklemedeyimm insallahh hayirlisi olurr.hic bir belirim yok ne adete dair nede baska biseyy allah yardimcimiz olsunnn hepinize duaciyimmm optumm kizlarrr
Cnm benİm saol
zaten korunuyoz 8 gÜn geÇtİ pek İhtİmal vermİyorum zaten testte negatİf Çıktı ama neden gelmİyo hala anlamadım
baŞka bİ doktora gİtcem artık
arkadaşlar selamlar öncelikle mutlu haftalara.s.
meryem cim benim de günüm 15 aralık ve benim de belirtim yok henüzkaydirigubbakcemile3
beklemedeyim heyecanla....
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:
kızlar özlettiniz kendinizi nerelerdeydiniz nasıl geçti hafta sonunuz ben hala hastayım benim adetim yeni bitti inş bi dahaki aya hamile kalırım meryemcim burcuburcu yamancım inş sizlerde ocak ayında güzel haberler verirsiniz bakarsınız beraber veririz müjdeli haberi dua ediyorum sizler için....
dumtumtm nerelerdesin hiç girmiyosun varmı güzel haberlerin...
kızlar ya nerdesiniz gene bu aralar sesiniz çıkmıyo
bu topiğe takılmaktan bende hamile kaldım galibaa :roflol: :roflol:
neler yapıyonuzzz opuyorumnanaktan
yamancım meryemcim yoksa hamilemisiniz ayyy inş ya çok sevinirim ama yamanın biraz karışık galiba korunuyoruz diyo peki yamancım doktor hiç adetinle ilgili belirti olup olmadığını söylemedimi muayene ettimi seni neyse hakkında hayırlısı cnm ya inş bebişindir ve en kısa zamanda alırız haberlerini meryemcim inş seninde bebiş vardır valla kızlar ne yalan söyleyeyim çok istiyorum bu haberi duymak sizden hamilelik haberleribeni hep heyecanlandırmıştır ikinizinde hamile olamsını diliyorum darısı başıma benimde yeni adet tarihim 25 aralık bakalım denemeyapıyoruz inş bende sizlerle birlikte müjdeli haberi veririm arayı açmayın kızlar benide alın aranıza lütfen sizlerle dertleşmek istiyorum sizde isterseniz tabiii....opuyorumnanaktan
yaa kızlar benim gebelik varsa belli olmasına daha süre var sat 17 kasım ama dünden beri aşırı kasık ve yumurtalık ağrım ve sık idrara çıkma şikayetim var -afedersiniz- akıntım fln da yok...olmazsa ben önce bir üroloğa gideyim üşütmüş olabilirim
CNM EVT BENİMKİ KARŞIK HAKKATEN :1shok:
DOKTOR ELLE VE O ALETLE BAKTI SADECE İDRARDA NEGATİF ZATEN
O YÜZDEN TEKRAR ÖZELE GİDİCEM PERŞEMBE SABAHI
ULTRASONA FLN GİRERİM DAHA NET OLUR
ZATEN DOKTOR KAN TESTİ YAPMADI SİNİR OLDUMM
DAHA NET OLURDU EN AZINDANN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?