cnm morelini bozma bak 90 saniyede spermlerin gitme isi oluyomus isi garantiye aliyim diyosan bir saat sonra bence kalkabilirsin..
meryemcim sende haklısın bozma moralini ama internetten okuduğum tüm uzman yazılarında sabahı bekleyin diyor spermlerin içinden boşalmaması için tabi karar senin bende gitmek istiyorum ama eşim bırakmıyor bende öyle uyuya kalıyorum..
batcım ben 14 aylık evliyim hayatım. bu ay 2. denememiz. geçen ay denedik de sayılmaz gerçi. yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası yaptık ama kaçırdık. inşallah bu ay bebeğimiz gelir. tavsiyelerin varsa alabilirim bu ara yumurtlama vaktim.. zemuszemus
günaydın kızlar bu yeni günde müjdeli haber verecek kimse yokmu ben nezle oldum arkadaşlar sizce bu denemelere engelmidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim eeee kimse yokmu jaya;meryem dmtumdum yaman nerelerdesin yaaaaa....
canım bende 15 aylık evliyim benim ilk bebeğim düşük oldu yeni üç ayı doldurdum yeniden denemeye başlayacağız tavsiyem şöyle olabilir dokotrum bana adetin 11 13 ve 15.inci günlerinde deneyin dedi hamile kalmak için en uygun zamanmış sen kaçıncı günündesin inşallah yeni yıla hamile olarak gireriz ya ve bana dua edin arkadaşlar ben ilkinde çatlama tedavisi gördüm umarım bu sefer çatlama takipi olmadan hamile kalırım...
canım benim bu aralar adetim 30-35 gün arası geliyor ya en son 35 günde oldum bu ay ne zaman olacak bilmiyorum. ama ben adetim bittiğinden beri full çalışıyorum. kalçama yastık koyup 1 saat yatıyorum ve sabah banyo yapıyorum tuvalete gitmiyorum. bakalım inşallah gelir bebişim. cnm sende inşallah sorunsuz hamile kalırsın hayatım dualarım seninle. mübarek cuma günü allahım dualarımızı kabul eylesin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?