KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yarın doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
o kadar çok ümitlenmiştim ki bu ay kesin olur diye... ne diyorsunuz şimdi ne olacak ????
benim yumurtam geliştimi bilmiyorum tam boyuna ulaşmadıysa doktor eşime de ilaç verirse hemen işe yara ve bu ayda ihtimalimiz olurmu ???
slm kizlarrr.
Oncelikle herkez icin saglikli bir yil diliyorum..
Bayadir ugrayamadim, iyisiniz insallah :))
canım ya beni hem güldürdün hem ağlattın çok duygulandım beni unutmayıp düşündüğün için allah senden razı olsun arkadaşım sakın kardeşim ne kendin üzül nede yiğenim üzülsün dayanamam valla ne güzel iki yiğenim vardı bi iki yiğenim daha olacak çok sevdiğim arkadaşımda hamile birde sen oh ne güzel 4.kez teyze olucam dualarını eksik etme emi meryemcim çok ihtiyacım var duaya iyiki sizleri tanımışım yav çok şanslıyım..opuyorumnanaktan
canim ben hergun saat 5 te uyaniyorum isten gelmem 2 bucuk oluyor gelir gelmezde kendimi koltuga atiyorum anca 5 gibi kendime gelebiliyorum..eee sonrasi malum yemekti
derken saat baya gec oluyor.esimde bilgisayar odasinda
sigara iciyor orayi havalandirmadan giremiyorum dolayisiyla sizinlede gorusemiyorum canim benimm insanin boyle zamanlarda duaya ihtiyaci
var butun dualarim seninleee gercekte birbirimizi
tanimasakta kalbim sizinle....
yuce rabbim cok buyuk isteyen herkeze mutlaka
bigun vericektirrr yeterki biz icimizdeki umudu hic yitirmeyelimmm ve uzulmekte yokk tamammmii canimmm.....optuk teyzesii uyku saatimiz geldi canimm gruruz insallahhh kendine cok dikkat ettt
slm burcucum nerelerdesin ya seninde yeni yılın kutlu olsun nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir ikinizde inşallah ben bu bu aydan umutluys-dum fakat regl oldum bi dahaki aya kaldı sen neler yapıyorsun..opuyorumnanaktan
günaydın kızlllaaaaaarrrrrr
BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ....
BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
öpüyorum ....
sakın böyle şeyler düşünme canım yaa...üzülmeni anlayabiliyorum ama tıp o kadar ilerledi ki nasıl hamile kalacaksın bak kendin bile şaşıracaksın bu kadar çabuk nasıl oldu diye... Senin asıl ihtiyacın olan şey moral. Kocan ve sen moralinizi yüksek tutun biraz da doktor yardımıyla olur bu iş korkma. Hem kocanla ilişkinize ne kadar imrendim tahmin bile edemezsin...en başta ne güzel birbirinizi bu kadar sevmeniz, destek olmanız... Böyle bir zamanda en büyük destekçi eşler, e siz de birbirinizi bu kadar sevdiğinize göre size her türlü güçlük vız gelir... Inan bana hamile kalacaksın ben buna bütün kalbimle inanıyorum
BıZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
öpüyorum ....
selam kızlar. yenı yılın ılk annesı ALEYNAAAAAAAAAAAA TEBRIKLER CANIMMMMMM
darısı hepınızın basına. deryabeırlcım cok gecmıs olsun. ınsallah ıyı haberler getırırsın yaa. umıtsızlık yok ama.
bat tatlım reglı donemınde ınsan cok hassas oluyor. ben de hamılelıgımın ılk zamanları bazen burda yazılanlara bıle kırılıyordum. bayanların dogası boyle sanırım. sakın uzme kendını. ben fazla gıren olmuyor dıye arada gırıyorum topıge tatlım. ıstedıgın zaman konusuruz.. hep yanyanayız unutmayın kızlar. hepınız ıcın ve hepımız ıcın gecerlı. bu arada burcu hamıle degıldı bıldıgım kadarıyla. o yuzden sormasan ıyı olur dıye dusunuyorum. dılerım ondan da en kısa zamanda guzel haberler alırız.
yamannnnnnn sen ne yapıyorsun sıtenın doktoru. hadı ama 2010ada gırdık.. basla artık yaaaaa. baslıcam ama senın beklemelerıne.
meral senın nasıl gıdıyor canım. ne kadarlık oldu sımdı. hadı yaa yazın bıraz. ne durumdasınız.
burcu tatlım sen nerelerdeydın. adet gunun ne zamandı hadı lıste hazırlayın tembellık yapmayınnnnnn
Bat ben hamile degilim ki canim Allah soyletti galiba hadi hayirlisi :))
Jaya iyiyim, sen ve bebekten iyidir insallah :)) Cok merak ediyorum gobek falan ciktimi :)))
15-16 si adet gunum bu ayda olmazsa doktora gitmeyi dusunuyoruz kizlar malum 6 ay olcak(
merhaba kıslar nasılsınız?
öpüyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?