KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yarın doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
o kadar çok ümitlenmiştim ki bu ay kesin olur diye... ne diyorsunuz şimdi ne olacak ????
benim yumurtam geliştimi bilmiyorum tam boyuna ulaşmadıysa doktor eşime de ilaç verirse hemen işe yara ve bu ayda ihtimalimiz olurmu ???
deryacım çok geçmiş olsun ama ümidini yitirme rabbim elbet sizide evlat sahibi yapacak yeterki sabır et benimde yumurtalıklarımda tembellik var normal yolla hamile kalamıyorum bende perşembe günü doktora gideceğim çatlama tedavisine başlayacağım zaman herşeyin ilacıdır sende zaman bırak stres yapmayalımki gelsin meleklerimiz...
fiyet olsun bende birazdan çıkarım sen yaz yrn sabah okurum[/QUOTE]
sağol yamancım sanada kolay gelsin yarın görüşürüz yarın kıyafet almaya çıkacağız kaynanam görümcem ile birlikte bu aralar telaşımızçok demiştim görümcem sözleniyo hayırlısıyla bi atlatsak bu günleri rabbim herkesin gönlüne göre versin..:Saruboceq: