Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu testtede silik çizgi çıkmıştı ama kan testi yaptırmadım hala çevremdkiler 4-5 gün daha bekle öyle yaptır diyorlar hemen çıkmazmış bende beklemedeyim

En tembel ben çıktım sanırım = ))))))))))))))))))))))))))))))))

merhaba kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu testtede silik çizgi çıkmıştı ama kan testi yaptırmadım hala çevremdkiler 4-5 gün daha bekle öyle yaptır diyorlar hemen çıkmazmış bende beklemedeyim

neeeeeeeeeeeee 5 gün olmuş cnm ya nasıl sabrediyon
hemde testte silik çıkmış hamilesin sen ya
git hemen kan testi yaptır ya süperrrr

betül ve evrimsu başınız sağolsun çok zor allah kimseye yaşatmasın 9 ay karnında taşıyıpta bebeğini koklayamamak allah bidaha yaşatmasın inşallah ikinci bebeklerinizde allah yüzünüz güldürür

neeeeeeeeeeeee 5 gün olmuş cnm ya nasıl sabrediyon
hemde testte silik çıkmış hamilesin sen ya
git hemen kan testi yaptır ya süperrrr

sabredemiyorum aslında canım çatlıycam yakında ama işte herkes öyle deyince birde kan testinde negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemedim

aleyna canım bencede bi test yaptır bencede hamilesin hadş bekliyoruz haberlerini...

yaman evet ya en tembelimiz sen çıktın kocan istemiyormu seni kandıramadımı yoksa...

Yok kıs kocam ıstıyo da ben duralım dıyom bıraz daha bÜyÜk ıhtımal yaza dÜŞÜnÜrÜz bı aksılık olmazsa

cicim aylarınız bitmedi galiba ha yaman ne güzel allah daim etsin severekmi evlendin..

AMAN BİTMESİN ZATEN opuyorumnanaktan
SEVEREK EVLENDİM CNM
2 SENE ÇIKTIK SONA EVLENDİM
YA SENN

amin canım sana katılıyorum evet bende severek evlendim ben yedi ay çıktık bizde baya maceralı oldu benimki siz nasıl tanıştınız...

bu acının tarifi yok gercekten... Senınde basın sağolsun canım sağol bılgın ıcın...kısmet ıkıncı bebege ınsallah

betülcüm ne desem boş yani allah sabırlar versin daha tazecik acın inşallah en kısa zamanda kendini toparlar yeniden başlarsın denemeye ..:teselli:

yyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn hadi ama mızıkçılık yapma ben anlattım sana sıra sende darılırım bak anlatmazsan...

selam, sızde muhabbet koyu.
bat gecmıs olsun canım, aleyna hıc umıtsızlık yasamana ve beklemene gerek yok cunku hamılesın.
betul canım acın daha cok taze. Allah sabır versın .

selam, sızde muhabbet koyu.
bat gecmıs olsun canım, aleyna hıc umıtsızlık yasamana ve beklemene gerek yok cunku hamılesın.
betul canım acın daha cok taze. Allah sabır versın .

sağol jayacım bi atlatsam çokkötübi zamana denk geldi ama bunada şükür allah beterinden korusun evet muhabbet iyiydi ama yaman kaçtı eee nasılsın yiğenim nasıl nasışgidiyo hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…