kızlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 aydır deniyoruz. ilk iki ay ben hiç bir çaba göstermedim. bu ay biraz araştırdım ve araştırdıklarımı denedim ve hamileyim. (yumurtlama gününü gelen akıntı ile takip edin ) ilk olarak sizinde orgazm olmanız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin. ilişki sırasında olamıyorsanız ilişkiden sonra olun. sonra birde rahim kaslarınızı çalıştırın nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş. birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın. benden size bu kadar tavsiye
kızlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 aydır deniyoruz. ilk iki ay ben hiç bir çaba göstermedim. bu ay biraz araştırdım ve araştırdıklarımı denedim ve hamileyim. (yumurtlama gününü gelen akıntı ile takip edin ) ilk olarak sizinde orgazm olmanız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin. ilişki sırasında olamıyorsanız ilişkiden sonra olun. sonra birde rahim kaslarınızı çalıştırın nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş. birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın. benden size bu kadar tavsiye
günaydın kısllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydinn canimmmm
nbr cnm nasıl gidiyo hayat nasıl oralardaa
selam kızlar hepinize.
ben dün rahim ağzından biraz sıvı almayı denedim ve ilk defa böyle bişey oldu... aldığım sıvı parmak arasında acayip derecede uzadı...ayni sitelerde gösterdiği gbi dehşet sevindim. yumoşum oldu ve çatladı daha yei demekki dedim ve hemen fırsatı değerlendirdim. kociş de çok sevindi :)
ve ben laborant arkadaşla konuştum kesin benim kocişimin spermiogram testine yanlış bakıldı. hormon değerleri çok normal . boş yere sıkıntı ediyourz bence... bir ürologa daha gidecek bugün.. ama ne olursa olsun fırsatları kaçırmıcam .her şartta hazırlıklara devam :)
sevgiler efendim:)
selam kızlar hepinize.
ben dün rahim ağzından biraz sıvı almayı denedim ve ilk defa böyle bişey oldu... aldığım sıvı parmak arasında acayip derecede uzadı...ayni sitelerde gösterdiği gbi dehşet sevindim. yumoşum oldu ve çatladı daha yei demekki dedim ve hemen fırsatı değerlendirdim. kociş de çok sevindi :)
ve ben laborant arkadaşla konuştum kesin benim kocişimin spermiogram testine yanlış bakıldı. hormon değerleri çok normal . boş yere sıkıntı ediyourz bence... bir ürologa daha gidecek bugün.. ama ne olursa olsun fırsatları kaçırmıcam .her şartta hazırlıklara devam :)
sevgiler efendim:)
gunaydın kızlar. aleyna gozun aydın canım. evet ılk 3-4 ay gobekten gorunmedıgı ıcın alttan bakıyorlar ama hıc canın yanmıyor, korkma. ayrıca dusuge sebep olmaz. bunu da aklından cıkar.
benım canım sıkkın yıne. ya bı psıkolog bulup gıtmem lazım, ya kıraya cıkmam lazım yada bosanmam lazım......dun aksamdan berı mıdeme agrılar gırıyor,ellerım uyusuyor, bebısıme bısey olacak dıye korkuyorum............................................................................................................
yaa canım bak üzülme sakın bebişini de üzme bebişin gelince uğurunla gelecek merak etme biliyorsunki biz üzülünce bebişlerimiz daha çok üzülüyor ister misin o küçücük varlığın üzülmesini sen artık çocuğun için yaşıcaksın eşinde kaynanan da olsa takma kafana yeterki sağlık olsun arkadaşım
HAYDİ KIZLAR LİSTEMİZ ÇOĞALIYO SİZDE GELİN KATILIN LİSTEYE..
14 OCAK 2010 BURCUBURCU
19 OCAK 2010 MGÖKÇE
29 OCAK 2010 DERYABERİL
03 ŞUBAT 2010 BAT
08 ŞUBAT 2010 FERHATINSIRINIYIMBEN
HADİ ARKADAŞLAR LİSTEMİZE BEKLİYORUZ ANNE ADAYLARI..
burcuburcum bugün senin adet tarihin merak ediyorum kırmızılar gelmemiştir inşallah bizi merakta bırakma bilgi ver....
aminnnn innnnşallahhhdelikafadulden SÜPERRRRRR delikafadulden
YAPIŞ KOCANIN ENSESİNE AT YATAĞA :roflol: UYUYUN YANİ YANLIŞ ANLAŞILMASIN :jeyyar:
HADİ HAYIRLISI CNM RABBİM BÜYÜK ELBET OLUCAK :CüvCüv: :ecrin_bebek:
saol canım inşallah olurrrsevindim senin adinaa insallh iyi olur herseyy
canım benım yaa, ıyıkı varsın. 2 gundur kabus gıbı gecıyor. dun aksam cok kotuydum. bebısım de cok etkılendı sanırım, 2 gundur hareketsızdı. bugun kendınde. esımle sahsı sorunum yok da kayınvalıdemden nefret edıyorum. hasta ruhlu kadın.hep onun yuzunden kavgalıyız. aman neyse.
sen ne yapıyorsun. bebısın nasıl. gıttınmı kontrole. bıraz once esımın amcasının gelını aradı. 1,5 yasında bır kızı var. alt katımızda oturuyorlar. onlarla gorusmem bıle laf oluyor. salak kaynanam cekemıyor. neyse , kız az once aradı, hamıleymıs yıne, bana soylemek ıstemıs ve esının de daha bılmedıgı sanırım ıkız olacak. yarın tekrar doktora gıdecekmıs. ogluma arkadas gelıyor. hem de 2 tane. bır tane de vardı zaten. oh oh süper...
sımdı cocuklardan nefret eden, ıstemeden hamıle kalıp bebeklerını kaybettıgınde mezarlarında bıle gulebılen, hamıle oldugumu ogrendıgınde abuk subuk konusan eltım de bebek ıstemeye baslarsa hıc sasırmıcam.
oglumu cok sevıyorum, kocamı daaaa, neyse kocıs msn sını actı. ıs arası bıraz evlere bakalım da dogumdan sonra kafama gore ıs bulursam ev alalım, yatırım amaclı (laf aramızda kafam bozarsa o evden ayrılabıleyım dıye)
canımcım oglusuna ıyı bak ,,opuyorum senı, ozletme kendını
kızlar çookkk mutluyum bugün doktora gittim çatlama olmuş yumurtamda 23mm olmuş ben kötü sonuç beklerken duyunca şok oldum çok sevindim kocişimde çok mutlu oldu ona bugün doğum günü hediyesi oldu eve gelince bana sarıldı çok mutluyuz inşallah meleğimiz anne babasını bekletmeden müjdesinide alırız meryemcim sende bugün gidecektin doktora ne oldu bizi haberbar etmeyi unutma yamancım sen regl oldunmu sende bir bilgi ver çok mutluyum:teytey::teytey:
aminnnn innnnşallahhh
ben de çok sevindim bat sana :) hadiii çalışşşş burlarda takıllmaaaaaaaaa
canım benim çok sağol ya bende senin adına çok sevindim bak beraber üzülüyoduk berabersevindik inşallah hamileyim diyede beraber duyururuz ne güzel olur
dimi...
KIZLAAARRR YAAA KOLUMU YAKTIM ÇAY DÖKÜLDÜ ÇOK ACIYOOOO...
canim benim gecmiss olsunn haberine cok sevindimm insallah bebeisin en kisa zamanda gelirr...
bebisimii gordummm yaaa cokk mutluyummm kocamannn olmusss ben kalp atislarini duymayi beklerken bebisimin ellerini ayaklarini hareketlerinii bilee gordumm kiz kardesimde yanima geldi doktor kontrol ederkenn ikimizdee cok sevindikk onu o sekildee goruncee agliycaktimm sevinctenn onuuu bu sekilde saglikli gormek bana bu gunlerde cokk iyiii geldiii doktorumm cokk iyii dediii herseyy yolunda dediii
SAĞOL MERYEMCİM İNŞALLAH YA UMARIM MELEĞİM BEKLETMEZ ANNESİNİ ŞUBAT AYINDA BENDE HAMİLEYİM DİYE HAYKIRIRIM VE SENİN ADINADA ÇOK SEVİNDİM KÇTÜ GÜNLERDEN SONRA İLAÇ GİBİ GELMİŞTİR SANA BEBEĞİNİ GÖRMEK ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİNİN DÖNDÜĞÜNEDE ÇOK SEVİNDİM ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN CNM BENMİYİ GECELER....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?