canim benim gecmiss olsunn haberine cok sevindimm insallah bebeisin en kisa zamanda gelirr...
bebisimii gordummm yaaa cokk mutluyummm kocamannn olmusss ben kalp atislarini duymayi beklerken bebisimin ellerini ayaklarini hareketlerinii bilee gordumm kiz kardesimde yanima geldi doktor kontrol ederkenn ikimizdee cok sevindikk onu o sekildee goruncee agliycaktimm sevinctenn onuuu bu sekilde saglikli gormek bana bu gunlerde cokk iyiii geldiii doktorumm cokk iyii dediii herseyy yolunda dediii
canım benim çok sağol ya bende senin adına çok sevindim bak beraber üzülüyoduk berabersevindik inşallah hamileyim diyede beraber duyururuz ne güzel olur
dimi...
KIZLAAARRR YAAA KOLUMU YAKTIM ÇAY DÖKÜLDÜ ÇOK ACIYOOOO...
günaydın kızlar
battt ne güzel bi gelişme çok sevindim iyi çalışmalar sizee = ))))))
meryemcim sen nasılsın keyfin nasıl
jaya cnm çok stres yapma bebişini düşün
buarada 4 gün gecikmeyle bu sabah regl oldum şükür
beni sormadığın için teşekkür ederim yamancım :) ben de çok iyiyimmmmm
kırmızıyı gördün demek.tamam bozma moralini herşeyi zevk hanesine kocaman yaz :) önümüzdeki aya artık haydi rastgeleeeee
günaydın kızlar
canım benım yaa, ıyıkı varsın. 2 gundur kabus gıbı gecıyor. dun aksam cok kotuydum. bebısım de cok etkılendı sanırım, 2 gundur hareketsızdı. bugun kendınde. esımle sahsı sorunum yok da kayınvalıdemden nefret edıyorum. hasta ruhlu kadın.hep onun yuzunden kavgalıyız. aman neyse.
sen ne yapıyorsun. bebısın nasıl. gıttınmı kontrole. bıraz once esımın amcasının gelını aradı. 1,5 yasında bır kızı var. alt katımızda oturuyorlar. onlarla gorusmem bıle laf oluyor. salak kaynanam cekemıyor. neyse , kız az once aradı, hamıleymıs yıne, bana soylemek ıstemıs ve esının de daha bılmedıgı sanırım ıkız olacak. yarın tekrar doktora gıdecekmıs. ogluma arkadas gelıyor. hem de 2 tane. bır tane de vardı zaten. oh oh süper...
sımdı cocuklardan nefret eden, ıstemeden hamıle kalıp bebeklerını kaybettıgınde mezarlarında bıle gulebılen, hamıle oldugumu ogrendıgınde abuk subuk konusan eltım de bebek ıstemeye baslarsa hıc sasırmıcam.
oglumu cok sevıyorum, kocamı daaaa, neyse kocıs msn sını actı. ıs arası bıraz evlere bakalım da dogumdan sonra kafama gore ıs bulursam ev alalım, yatırım amaclı (laf aramızda kafam bozarsa o evden ayrılabıleyım dıye)
canımcım oglusuna ıyı bak ,,opuyorum senı, ozletme kendını
sagol canim iyi dileklerin icinn hepsi senin icinde gecerlii.kardesimm geri donmedii yanimda olan kucuk kardesimdiii bossverr o konuyuuu snada iyii geceler canimm
günaydın kızlar
meryemcim naber canım arkadaşım....
kızlar bişey sorcam çatlamanın olu olmadığını anlamak için hani rahim sıvısına bakıyorduk ya ; uzayan bir akıntıysa çatlama gerçekleşmiş oluyordu...kaç gün bu akıntı uzar ki öyle??? Beni ilk gün çok youn ve belirgindi . Dün de denedim vardı ama bukez biraz daha sıvı halde ve azcıktı... Dünü uyuyakalmışım boşa gçirdim ama acaba işe yarar bir şey olmuşmudur. Sol kasığımda ara ara kramp gibi batmalar var 2 gündür..
kızlar bişey sorcam çatlamanın olu olmadığını anlamak için hani rahim sıvısına bakıyorduk ya ; uzayan bir akıntıysa çatlama gerçekleşmiş oluyordu...kaç gün bu akıntı uzar ki öyle??? beni ilk gün çok youn ve belirgindi . dün de denedim vardı ama bukez biraz daha sıvı halde ve azcıktı... dünü uyuyakalmışım boşa gçirdim ama acaba işe yarar bir şey olmuşmudur. sol kasığımda ara ara kramp gibi batmalar var 2 gündür..
canım benım yaa, ıyıkı varsın. 2 gundur kabus gıbı gecıyor. dun aksam cok kotuydum. bebısım de cok etkılendı sanırım, 2 gundur hareketsızdı. bugun kendınde. esımle sahsı sorunum yok da kayınvalıdemden nefret edıyorum. hasta ruhlu kadın.hep onun yuzunden kavgalıyız. aman neyse.
sen ne yapıyorsun. bebısın nasıl. gıttınmı kontrole. bıraz once esımın amcasının gelını aradı. 1,5 yasında bır kızı var. alt katımızda oturuyorlar. onlarla gorusmem bıle laf oluyor. salak kaynanam cekemıyor. neyse , kız az once aradı, hamıleymıs yıne, bana soylemek ıstemıs ve esının de daha bılmedıgı sanırım ıkız olacak. yarın tekrar doktora gıdecekmıs. ogluma arkadas gelıyor. hem de 2 tane. bır tane de vardı zaten. oh oh süper...
sımdı cocuklardan nefret eden, ıstemeden hamıle kalıp bebeklerını kaybettıgınde mezarlarında bıle gulebılen, hamıle oldugumu ogrendıgınde abuk subuk konusan eltım de bebek ıstemeye baslarsa hıc sasırmıcam.
oglumu cok sevıyorum, kocamı daaaa, neyse kocıs msn sını actı. ıs arası bıraz evlere bakalım da dogumdan sonra kafama gore ıs bulursam ev alalım, yatırım amaclı (laf aramızda kafam bozarsa o evden ayrılabıleyım dıye)
canımcım oglusuna ıyı bak ,,opuyorum senı, ozletme kendını
selam cnm çatlama olduktan sonra 24 saat vaktin var keşke uyuya kalmasaydın ama öncesindede zaten tüplerin dolu olması gerekıyomuş yanı o ilk gördüğün gün ve öncesi çok önemlı çalıştıysanız inşallah olur hayırlısı olsun cnm olmazsada önümüzdekı maçlara bakıcaz artıkkk:teselli:
CANIM ilk o çatladıını hissettiğim zaman yani akışkanlığının yüksek olduundan önceki gün zaten alışmıştık..akışkanlıın fazla olduu gece de boş geçirmedik:) 2 gün üst üste oldu yani... dün gördüğümde çoook çok seyreltik azcıktı dün uyumuşum..yani dediğine göre malum günleri atlamamışımmmm inşallah tutar yaaaa
peki bişey dicem ; tuttuğunu nasıl anlar mıyım ? ya ne biliyim ağrı sızı olurmu ? hiseder miyim döllenmei ???? mesela bu akşam dışarı çıkıcaz bir partiye gidicez ; eeee bişeyler falan içmek gerek ? napıyım yada ddans etcem eğlencem zıplamıyım mı ? falan :)
dün 3-4 defa sol kasığımda iğne batması gibi arı oldu 1 haftadır falan da belimin ortasında çatlayacak gibi gelrilme var yere eğildiğimde falan bölünecek gibi ağrıyor....
ne dersn??
kız hemen ertesi gün anlaşılmaz o bak sen akşam partine git bi güzel eylenmene bak eğer tuttuysa zaten öyle dansla falan bişey olmaz kafanada takma hayırlısı olsun iyi eylenceler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
olurmu güzelimmmm neden küseyimmmDeryaberİl kÜsmÜyÜz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BİRAZDA GÜLELİM BARİİİİ = )))))))))))))))))))))))))))
Bölük komutanının yanına koşarak gelip çakı gibi bir selam verdikten sonra heyecanla "Beni arzu etmişsiniz komutanım" diyen ve yüzbaşının "Seni ne arzu edecem lan!" kükremesiyle yollara düşen Mehmetçik için kocaman bir alkış lütfen...
İlk genelev deneyiminde heyecandan ne yapacağını şaşırıp, kadına; ''Bakire misiniz?'' diye soran ben mi, yoksa; ''Evet bakireyim, kendimi sana sakladım.'' diye cevap veren hayat kadını mı alkışı haketti karar veremedim....
Sevgili anneanneciğim, havaalanındaki kadın polis memurunun amacı sana sarılmak değil üzerini aramaktı. Hadi sarılıp sırtını sıvazladın, bir de üstüne öpmenin ne gereği vardı?
İşyerime arkadaşım ziyarete geldi. Ne içmek istediğini sorduğumda çay cevabı ile 5- 6 metre uzakta olan askerime, 2 işareti yapıp çay karıştırma hareketini yaptım. Asker olduğu yerde 2 kere döndü. Bir an arkadaş koptu, ben şaşkın...
Fazla kilolarından şikayet edip, akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamın yorumu: "Sana bu saatten sonra inşaat çivisi çaksak fayda etmez hanım..." O günden beri küsler, barışmalarını bekliyoruz.
Geçen akşam bozuk olan laptopla uğraşırken, babamın; "Hadi artık bitmedi mi?" lafını her 5 dakikada bir tekrarlaması, ann emin ; "Sana ne be adam, fişi senin g.tüne mi takılı?" sorusu ile son bulmuştur.
Annem babamın içki içmesine tepki gösterir her zaman. Babam arkadaşlarıyla içerken bir gün arkadaşı "Maydonoz al, yenge anlamaz." demiş. Ve gecenin bir yarısı bizi gülme krizine s okan son. Ayakta zar zor duran bir baba ve elinde bir demet maydonoz...
Ağrıyan dizim için devlet hastanesine gidip gelirken, sıraydı, randevuydu, röntgendi, MR'dı, kan tahliliydi koştururken günler geçti ve ben sonuçları doktora gösteremeden dizimin ağrısının geçtiğini farkettim. Tıp ilerledi dedikleri bu olsa gerek!
Everest’in eteklerinde İrlanda ikinci lig takımlarının flama ve bayraklarının dahil olduğu bara, bizden de olsun, Türk dokusu bulunsun diye astığım Fenerbahçe formamın üzerine “.......... Fener!” yazan eleman, Allah belanı versin.
Hayatımda ilk kez, bugün kaşlarımı düzelttirmek için berberime, "Ali Abi, bu kaşları düzeltebilir misin?" dedim. "Ne demek, bütün ibnelerinkini ben düzeltiyorum zaten." dedi. Peki ben kaşları düzelttirdim mi? Düzelttirdim. Bahşiş de bıraktım mı? Bıraktım. Bir daha Ali Abi'ye gider miyim? İbnelik değil mi, gitmem artık!
Babamın karşı komşusu hakkında yorumu: "Bu adam da çok kılıbık. Ben ne zaman balkonu yıkasam, o da çamaşır asıyor." Canım babam, eski kazak erkeklerden kim kaldı senden başka!
Haftanın 5 günü dışarıdan yemek isteyen, geri kalan iki günde de makarna ve tavuk dışında bir şey yapmayı beceremeyen karım, dün akşam Yemekteyiz programına başvuracağını söyledi. Hala gülüyorum...
Bir tanıdığım ızın 10 yaşındaki oğlunun Google'da arattığı cümle: "Çıplak kadın resimleri". Çıkan sonuçlar beklentisini karşılamamış, kendisini memnun etmemiş olacak ki azmetmiş, aramaya devam etmiş: "Çırılçıplak kadın resimleri!"
gunaydın kızlarrrrr
hepınızı cooooook sevıyorum dıyerek baslamak ıstıyorum. ıyıkı varsınız yaa. Deryacım, batcım,umutluyuzcum,meryemcım, yamancım ... Hepınıze cok tesekkur ederım. O kıza da cok uzuldum. Benım kayınvalıdem kafasına esınce dengesızlesıyor. Ama benım basımdan atmak gıbı bır sansım yok cunku aynı evde yasıyoruz ve esım hayatta ayrı eve cıkmaz. Ama yıne de dogumdan sonra ılk ısım ev taksıtıne gırmek o yuzden de ıse devam etmem lazım.
Umutluyuz canım senı cok ıyı anlıyoırum. Eltımle kaynım bızden yasca kucuk olmalarına ragmen ayrı evlerınde oturuyorlar. Anası babası yan tarafımızdakı gecekonduyu verdıler. Ama eltımın benım bır goz odamda bıle gozu kaldı. Cekemedı. Neler neler. Bız de evlendıgımızden berı kaynanamların bana verdıgı tek sey 1 tane nevresım takımı. Oda paketsızdı. Anneme soz verdıklerı bılezıgı bıle takmadılar. Hakkımı o konuda asla helal etmıcem zaten , esıme de soyledım
bat canım ınsallah bu ay tutturacaksın bebısı. Gelısmelere cok sevındım. Yaman senın de gozun aydınmı desem. Yaa artık sen de hamıle kalmak ıstıyorum desennnn nasıl olur?? Meryem kac haftalık oldu bebıs. ınsan ellerını ayaklarını gorunce garıp oluyor gercekten.
Burcu yaa senden de ıyı haber alırız ınsallah canım
bu arada yamancım espırıler guzeldı. Sabah sahab guldurdun benı. Allah da senı guldursun ınsallah. Hepınızııııııııı.
tsk ederim canimm iyiyimmm sen nasilsinn calismalaraa basladinmii bakimm insallah iyi haberlerinide senden alicaz canim.biz annemlerle gorumcemlere gidicezz galibaa kafalarii dagilsinnn diyeee ya bu aksam yada yarin artikk belli degill oraya gidersek hafta sonu yokumm yanii...kendinee iyi bakk canimmm
canım yaa herkesin derdi farklı takma kafana dicem ama bugün ben senden beterim heralde sürekli ağlıyorum,,,,aslında önemli birşey yok ama ben geçmişi düşünüp kafama takıyorum eltime yapılan ayrıcalıkları falan düşünüp üzülüyorum şuanda kredi kartının borcunu ödeyemezken eltim evlendiğinde kayınpederim yazlığı satıp onlara eşya almış bize ise birşeye ihtiyacınız var mı diye soran yok bebişim dünyaya gelecek ve ben ona bu sıkışıklıkta hiçbirşey alamadım eşim kredi çekelim dedi onuda istemiyorum zaten 3 tane kredi ödüyoruz off işte yaaa haksızlıklar kafamı bozuyor
CANIM ilk o çatladıını hissettiğim zaman yani akışkanlığının yüksek olduundan önceki gün zaten alışmıştık..akışkanlıın fazla olduu gece de boş geçirmedik:) 2 gün üst üste oldu yani... dün gördüğümde çoook çok seyreltik azcıktı dün uyumuşum..yani dediğine göre malum günleri atlamamışımmmm inşallah tutar yaaaa
peki bişey dicem ; tuttuğunu nasıl anlar mıyım ? ya ne biliyim ağrı sızı olurmu ? hiseder miyim döllenmei ???? mesela bu akşam dışarı çıkıcaz bir partiye gidicez ; eeee bişeyler falan içmek gerek ? napıyım yada ddans etcem eğlencem zıplamıyım mı ? falan :)
dün 3-4 defa sol kasığımda iğne batması gibi arı oldu 1 haftadır falan da belimin ortasında çatlayacak gibi gelrilme var yere eğildiğimde falan bölünecek gibi ağrıyor....
ne dersn??
gunaydın kızlarrrrr
hepınızı cooooook sevıyorum dıyerek baslamak ıstıyorum. ıyıkı varsınız yaa. deryacım, batcım,umutluyuzcum,meryemcım, yamancım ... hepınıze cok tesekkur ederım. o kıza da cok uzuldum. benım kayınvalıdem kafasına esınce dengesızlesıyor. ama benım basımdan atmak gıbı bır sansım yok cunku aynı evde yasıyoruz ve esım hayatta ayrı eve cıkmaz. ama yıne de dogumdan sonra ılk ısım ev taksıtıne gırmek o yuzden de ıse devam etmem lazım.
umutluyuz canım senı cok ıyı anlıyoırum. eltımle kaynım bızden yasca kucuk olmalarına ragmen ayrı evlerınde oturuyorlar. anası babası yan tarafımızdakı gecekonduyu verdıler. ama eltımın benım bır goz odamda bıle gozu kaldı. cekemedı. neler neler. bız de evlendıgımızden berı kaynanamların bana verdıgı tek sey 1 tane nevresım takımı. oda paketsızdı. anneme soz verdıklerı bılezıgı bıle takmadılar. hakkımı o konuda asla helal etmıcem zaten , esıme de soyledım
bat canım ınsallah bu ay tutturacaksın bebısı. gelısmelere cok sevındım. yaman senın de gozun aydınmı desem. yaa artık sen de hamıle kalmak ıstıyorum desennnn nasıl olur?? meryem kac haftalık oldu bebıs. ınsan ellerını ayaklarını gorunce garıp oluyor gercekten.
burcu yaa senden de ıyı haber alırız ınsallah canım
bu arada yamancım espırıler guzeldı. sabah sahab guldurdun benı. Allah da senı guldursun ınsallah. hepınızııııııııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?