Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydinn canimm ha soyle birazz mutluu gorelimm seniii..senii saun anliya biliroumda insann bi sorunu oldugund a istesede mutluu olmamiyorrr.amam bebislerimiy hissediyorlarr insallah canimm herseyy iyii olur seninn adinaa.teyzesii bebisimm 9 haftalikk olduuu cokk guzell bi duyguu onun orada kimildadigini hareket ettigini gormekkk.doktorda az kalsinn agliyordummm .optukk senindee bebismin abisinidee

evet meryemcim iyiki bu topikteyiz hepimiz sizlerle çok güzel vakit geçiriyorum ben insan dertlerini hiç tanımadığı kişilere anlatması hem tuhaf hemde çok güzel hepimizin ortak yönleri var birbirimize anlattıkça tecribe sahibi oluyoruz sana iyi gezmeler cnm bende ütü yapacağım banada akşama kayınvalidemler gelecek ızgara yapacağız opuyorumnanaktan

tsk ederim canim sanada kolay gelsinn afiyettt olsunn benim yerimede yersinn artik.burada oyle bi hava varki kardan birak izgarayi disari zor cikiyoruzz optum canimm hadii gorrusuzz dondugumdee

tsk ederim canim sanada kolay gelsinn afiyettt olsunn benim yerimede yersinn artik.burada oyle bi hava varki kardan birak izgarayi disari zor cikiyoruzz optum canimm hadii gorrusuzz dondugumdee

tamam canım balığın ızgarasını pek sevmem ama senin için yiyeceğim aslında burdada hava pek iyideğil ama kocam tutturdu illa yapalım diye bende kıramadım görüşürüz cnm bende öptüm by by..

inşallah herkes hamiş kalırrrrrrrr

Selam kızlar nabersınız.hamıŞler nasılmıŞ bakalım.jayacım napıyorsun nasıl gıdıyor hayat.
Umutluyuz ya sen Şekerım nasılsın:)
yamannnnnnnnn sen nasılsın topĞın fıstıĞıu:)
bat sen nasılsın canım:)

benı sorarsanız hamd olsun saĞlıkla ılgılı sorunum yok ama eŞ durumu yıne olmayacak sanırım.bolu 4 yer aÇmıŞ bana gelınceye kadarrrrrrr

bu arada doĞum kontrol hapım bıttı bu hafta ıÇınde dr uma gdecem ınŞ bakalım bızım kıstcık ne alemdeymıŞ:)
bılıyormusunuz Özledım bende bu ay adetım olacakmı.a gecıktı dıye dÜŞler kurmayı.ınŞ herŞey yoluna gırerde bende katılırım tekrardan aranıza.

Ama Önce eŞımı ıstıyorum.eŞımsız olmazzz:)
kızlar ne olur dua edın kavuŞayım en tez zamanda...

Hepınızı ÖpÜyorum allaha emanetsınız....

Derya beril seninle ilk hamile kaldığımda yazışmıştık ve sen sonra bayağı girmedin topiğe ve ben seni çok merak etmiştimmmmmmmmm:)seni çok yakın bulmuştum.umarım iysindir ve herşey yolundadır.
tatlım...

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bir tane kızım var 18 aylık.bi bebeğim daha olsun istiyorum bu ay korunmayı bıraktım ..ilk gebeliğim 5 ay sonra oldu bu defa nasıl olur bilmiyorum..sağlıklı bi bebek olsunda ne zaman olursa olsun

hosgeldin aramiza allah hakkinda hayirlisini versin.zamani geldiginde olur nasil olsaa....

kizlarr selamm evime greii geldimm oradanda okudum topigii ama yazmadimm biseyy.gezmem guzel gectiii 2 gun kafami dagittim iyii geldiii.herkezz iyidir insallahh..
BAT canimm nasill gidiyor calismalar insallah herseyy istedigin gibi olurr canimm.
YAMAN CANIMM sen nasilsinnn insallah iyisindirr.DERYACIGIM sende durumlar nasilll..insallah hepiniyde hersey yolundadirrr.;optuk teyzeleri hepinizii iyii gecelerr

canım benim boşver takmayalım kafamıza şapkadan başka birşey bebişlerimizi düşünelim bizim için onlar herşeyden değerli üzmeyelim bebişlerimizi kimse için değmez

valla doğru söylüyorsun arkadaşım geçmişe sünger çekmek lazım herkes yaptığından utansın takmamaya çalışıcam bundan sonra bebek kısmetiyle gelirmiş Allahım yardım eder inanıyorum,,,çok teşekkür ederim canım sizi tanımasam görmesem bile destekleriniz benim için çok önemli iyiki varsınız

mrb hannemcim nerelerdesin özlettin kendini ben iyiyim çalışmalara başladık bizde bakalım şubat ayında güzel haberler bekliyorum inş adet olmam canım benim inş eşine tez zamanda kavuşur bu mutluluğunuzu bebeğinizle perçinleştirirsiniz dualarımseninle kendini özletme..

.

hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ikinici kez hamiş kalırsın...

canım benim boşver takmayalım kafamıza şapkadan başka birşey bebişlerimizi düşünelim bizim için onlar herşeyden değerli üzmeyelim bebişlerimizi kimse için değmez

mrb umutluyuz cnm küsmüyüz ya hiç yazılarıma cevap vermiyorsun....mafoldumben

iyiyiz canım çok sağol,,,,,umarım eşine en kısa zamanda kavuşursun canımcım bu arada kiscik falan kalmamıştır inşallah merak etme,,,ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına inanıyorum yürekten,,,,,merak etme zamanla herşey çok daha iyi olacak 2010 yılında bebişinle olacaksın

canımcım cevap verdim ama görmedin sanırım

canım iyi akşamlar hafta sonları kimse olmuyor topikte ya öyle alıştımki buraya bakmadan edemiyorum ben iyiyim çalışmalar son sürrat devam ediyo inşallah sonuç alırım sen nasılsın hafta sonun güzel geçmiş kafan dağılmıştır dimi iyi dileklerin için çok sağol cnm benim aynı dilekler senin içinde geçerli.....opuyorumnanaktan

evet gördüm cnm tam ben kayıt ettim yazdıklarımı senin yazını gördüm eee
anlat nasıl gidiyo hamilelik kaç hafta oldu yiğenimiz cinsiyeti belli oldumu...

canım iyi akşamlar bebiş 24 haftalık teyzesi erkek darısı başına artık umarım en kısa zamanda bebişime bir tane daha kardeş gelir senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…