gunaydın kızlarrrrr
hepınızı cooooook sevıyorum dıyerek baslamak ıstıyorum. ıyıkı varsınız yaa. deryacım, batcım,umutluyuzcum,meryemcım, yamancım ... hepınıze cok tesekkur ederım. o kıza da cok uzuldum. benım kayınvalıdem kafasına esınce dengesızlesıyor. ama benım basımdan atmak gıbı bır sansım yok cunku aynı evde yasıyoruz ve esım hayatta ayrı eve cıkmaz. ama yıne de dogumdan sonra ılk ısım ev taksıtıne gırmek o yuzden de ıse devam etmem lazım.
umutluyuz canım senı cok ıyı anlıyoırum. eltımle kaynım bızden yasca kucuk olmalarına ragmen ayrı evlerınde oturuyorlar. anası babası yan tarafımızdakı gecekonduyu verdıler. ama eltımın benım bır goz odamda bıle gozu kaldı. cekemedı. neler neler. bız de evlendıgımızden berı kaynanamların bana verdıgı tek sey 1 tane nevresım takımı. oda paketsızdı. anneme soz verdıklerı bılezıgı bıle takmadılar. hakkımı o konuda asla helal etmıcem zaten , esıme de soyledım
bat canım ınsallah bu ay tutturacaksın bebısı. gelısmelere cok sevındım. yaman senın de gozun aydınmı desem. yaa artık sen de hamıle kalmak ıstıyorum desennnn nasıl olur?? meryem kac haftalık oldu bebıs. ınsan ellerını ayaklarını gorunce garıp oluyor gercekten.
burcu yaa senden de ıyı haber alırız ınsallah canım
bu arada yamancım espırıler guzeldı. sabah sahab guldurdun benı. Allah da senı guldursun ınsallah. hepınızııııııııı.
günayın meryemcim iyiyim dün gece start verdik çalışmalara::kedi:inşallah canım ya şubat ayında ilk haberi ben vermek isterim sizlere git cnm benm gez dolaş kafan dağılır iyi eğlenceler sana dikkat et kendine olurmuopuyorumnanaktan
gunaydinn canimm iyii sevindim senin adinaaa durmak yokk bebisss gelecekk bu ay insallahhh.bizde esim istenn gelince gidicezz gitmeden bi gireyimm dedimm bu topikte olmak cok guzelll insan birazcikta olsunn dertlerini unutuyorrr..hepinizi optum
yamancigimm sen nasilsinn hadii sendee basla calismalaraaa bosverr dunya telasesii hic bitmiyorr bi bebis olsunn bak daha guzell oluyor herseyyy gel senide alalim aramizaaa optumm canimm
evet meryemcim iyiki bu topikteyiz hepimiz sizlerle çok güzel vakit geçiriyorum ben insan dertlerini hiç tanımadığı kişilere anlatması hem tuhaf hemde çok güzel hepimizin ortak yönleri var birbirimize anlattıkça tecribe sahibi oluyoruz sana iyi gezmeler cnm bende ütü yapacağım banada akşama kayınvalidemler gelecek ızgara yapacağız opuyorumnanaktan
tsk ederim canim sanada kolay gelsinn afiyettt olsunn benim yerimede yersinn artik.burada oyle bi hava varki kardan birak izgarayi disari zor cikiyoruzz optum canimm hadii gorrusuzz dondugumdee
günayın meryemcim iyiyim dün gece start verdik çalışmalara::kedi:inşallah canım ya şubat ayında ilk haberi ben vermek isterim sizlere git cnm benm gez dolaş kafan dağılır iyi eğlenceler sana dikkat et kendine olurmuopuyorumnanaktan
:) :)
umutluyuz cnm bazen bende geçmişte olanları kafama çok takıyorum ama kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyor sende takmamaya çalış biliyorum elinden gelmiyor ama dene en azından iki canlısın bebeğini düşünmek zorundasın elbet anlayacaklardır
hatalarını hem bebek kısmetiyle gelir derler bakarsın o doğduğunda borcunuzu ödeyeceğiniz bir para geçer elinize inşallah allah en kısa zamanda feraha çıkarsın sizi..:Saruboceq:
deryacım benimde akıntım çok fazla oluyordu yumurtlama dönemimdem önce fakat çatlama takibine başladıktan sonra azalmaya başladı çatlama olduktan sonra kesildi doktorum bana çatlama olduğu günün ertesi ilişki olsun dedi bizde öyle yaptık dün başladık ve pazar günüde mutlaka olsun dedi yarın tekrar deneyeceğiz ondan sonra istediğiniz gün deneyebilirsiniz dedi doktorum ben önceki hamileliğimde göğüslerim çok acımıştı ordan şüphe duyuyordum ve birde tatlıyı çok sevmeme rağmen canım tuzlu ve ekşi birşeyler çekiyodu tatlı hiç yemek istemiyordum inşallah bu ay sende bende hamiş oluruz cnm..:CüvCüv:
amiin bakalım ne olcak
günaydın jayacım bende seni çok seviyorum iyiki sende varsın iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim bu arada eltinin seni kıskandığı çok açık ortada bir oturduğunuz için sana ayrıcalık yapıldığını düşünüyor bence ama sen ayrı evde olsan o bitotursa oda onu memnun etmez yaniher şekilde senin yerinde gözü olacaktır ama sen boşver günahı onun boynuna sen bebişidüşün sadece neyse çatlama olduğunu duyunca o kadar sevindimki hamile olduğumu öprensem bu kadar sevinmezdim herhalde çünkü hiç umudum yoktu moralim çok bozuktu ikigün hep ağladım ama boşuna üzülmüşüm neyse başladık mesailere inşallah sonuç alırız cnm senin bebiş nasıl kaçhaftalık oldu....
inşallah herkes hamiş kalırrrrrrrr
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bir tane kızım var 18 aylık.bi bebeğim daha olsun istiyorum bu ay korunmayı bıraktım ..ilk gebeliğim 5 ay sonra oldu bu defa nasıl olur bilmiyorum..sağlıklı bi bebek olsunda ne zaman olursa olsun
gunaydın kızlarrrrr
hepınızı cooooook sevıyorum dıyerek baslamak ıstıyorum. ıyıkı varsınız yaa. deryacım, batcım,umutluyuzcum,meryemcım, yamancım ... hepınıze cok tesekkur ederım. o kıza da cok uzuldum. benım kayınvalıdem kafasına esınce dengesızlesıyor. ama benım basımdan atmak gıbı bır sansım yok cunku aynı evde yasıyoruz ve esım hayatta ayrı eve cıkmaz. ama yıne de dogumdan sonra ılk ısım ev taksıtıne gırmek o yuzden de ıse devam etmem lazım.
umutluyuz canım senı cok ıyı anlıyoırum. eltımle kaynım bızden yasca kucuk olmalarına ragmen ayrı evlerınde oturuyorlar. anası babası yan tarafımızdakı gecekonduyu verdıler. ama eltımın benım bır goz odamda bıle gozu kaldı. cekemedı. neler neler. bız de evlendıgımızden berı kaynanamların bana verdıgı tek sey 1 tane nevresım takımı. oda paketsızdı. anneme soz verdıklerı bılezıgı bıle takmadılar. hakkımı o konuda asla helal etmıcem zaten , esıme de soyledım
bat canım ınsallah bu ay tutturacaksın bebısı. gelısmelere cok sevındım. yaman senın de gozun aydınmı desem. yaa artık sen de hamıle kalmak ıstıyorum desennnn nasıl olur?? meryem kac haftalık oldu bebıs. ınsan ellerını ayaklarını gorunce garıp oluyor gercekten.
burcu yaa senden de ıyı haber alırız ınsallah canım
bu arada yamancım espırıler guzeldı. sabah sahab guldurdun benı. Allah da senı guldursun ınsallah. hepınızııııııııı.
umutluyuz cnm bazen bende geçmişte olanları kafama çok takıyorum ama kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyor sende takmamaya çalış biliyorum elinden gelmiyor ama dene en azından iki canlısın bebeğini düşünmek zorundasın elbet anlayacaklardır
hatalarını hem bebek kısmetiyle gelir derler bakarsın o doğduğunda borcunuzu ödeyeceğiniz bir para geçer elinize inşallah allah en kısa zamanda feraha çıkarsın sizi..:Saruboceq:
....
Selam kızlar nabersİnİz.hamİŞler nasılmıŞ bakalım.jayacım napıyorsun nasıl gİdİyor hayat.
Umutluyuz ya sen Şekerİm nasılsın:)
yamannnnnnnnn sen nasılsın topĞİn fıstıĞıu:)
bat sen nasılsın canım:
benİ sorarsanız hamd olsun saĞlıkla İlgİlİ sorunum yok ama eŞ durumu yİne olmayacak sanırım.bolu 4 yer aÇmıŞ bana gelİnceye kadarrrrrrr
bu arada doĞum kontrol hapım bİttİ bu hafta İÇİnde dr uma gdecem İnŞ bakalım bİzİm kİstcİk ne alemdeymİŞ:)
bİlİyormusunuz Özledİm bende bu ay adetİm olacakmı.a gecİktİ dİye dÜŞler kurmayı.İnŞ herŞey yoluna gİrerde bende katılırım tekrardan aranıza.
Ama Önce eŞİmİ İstİyorum.eŞİmsİz olmazzz:)
kızlar ne olur dua edİn kavuŞayım en tez zamanda...
Hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanetsİnİz....
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bir tane kızım var 18 aylık.bi bebeğim daha olsun istiyorum bu ay korunmayı bıraktım ..ilk gebeliğim 5 ay sonra oldu bu defa nasıl olur bilmiyorum..sağlıklı bi bebek olsunda ne zaman olursa olsun
canım benim boşver takmayalım kafamıza şapkadan başka birşey bebişlerimizi düşünelim bizim için onlar herşeyden değerli üzmeyelim bebişlerimizi kimse için değmez
Selam kızlar nabersınız.hamıŞler nasılmıŞ bakalım.jayacım napıyorsun nasıl gıdıyor hayat.
Umutluyuz ya sen Şekerım nasılsın:)
yamannnnnnnnn sen nasılsın topĞın fıstıĞıu:)
bat sen nasılsın canım:)
benı sorarsanız hamd olsun saĞlıkla ılgılı sorunum yok ama eŞ durumu yıne olmayacak sanırım.bolu 4 yer aÇmıŞ bana gelınceye kadarrrrrrr
bu arada doĞum kontrol hapım bıttı bu hafta ıÇınde dr uma gdecem ınŞ bakalım bızım kıstcık ne alemdeymıŞ:)
bılıyormusunuz Özledım bende bu ay adetım olacakmı.a gecıktı dıye dÜŞler kurmayı.ınŞ herŞey yoluna gırerde bende katılırım tekrardan aranıza.
Ama Önce eŞımı ıstıyorum.eŞımsız olmazzz:)
kızlar ne olur dua edın kavuŞayım en tez zamanda...
Hepınızı ÖpÜyorum allaha emanetsınız....
mrb hannemcim nerelerdesin özlettin kendini ben iyiyim çalışmalara başladık bizde bakalım şubat ayında güzel haberler bekliyorum inş adet olmam canım benim inş eşine tez zamanda kavuşur bu mutluluğunuzu bebeğinizle perçinleştirirsiniz dualarımseninle kendini özletme..
.
hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda ikinici kez hamiş kalırsın...
mrb umutluyuz cnm küsmüyüz ya hiç yazılarıma cevap vermiyorsun....mafoldumben
kizlarr selamm evime greii geldimm oradanda okudum topigii ama yazmadimm biseyy.gezmem guzel gectiii 2 gun kafami dagittim iyii geldiii.herkezz iyidir insallahh..
BAT canimm nasill gidiyor calismalar insallah herseyy istedigin gibi olurr canimm.
YAMAN CANIMM sen nasilsinnn insallah iyisindirr.DERYACIGIM sende durumlar nasilll..insallah hepiniyde hersey yolundadirrr.;optuk teyzeleri hepinizii iyii gecelerr
canımcım cevap verdim ama görmedin sanırım
evet gördüm cnm tam ben kayıt ettim yazdıklarımı senin yazını gördüm eee
anlat nasıl gidiyo hamilelik kaç hafta oldu yiğenimiz cinsiyeti belli oldumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?