Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

emzirme sütyeni atleti felan varmış alacam dükkana onlardanda bi soram dedim .TABİ HATUN ZAYIF OLUNCA KORSE NEYİM GİYMİYO :roflol:

slm kizlarr ben geldimm uykumu aldimm .........

jayaa canimm yaaa kiyamam sana cok uzuldummm simdii aglicam valla yaaa..kocanada kaynananda cok gicik oldumm simdii haksizlikk bu ama yaaa anlayissiz kocalar nolcakk hepsii aynilarr..allahim insallah sana en kisa zamanda bi cikis kapisi bi ferah kapisi verir canim o kaynanida allaha havale etki allah ona uzulecegii biseyy verir zatenn kiyamam ben sana bebegini dusun nolurr bak o senin canindan bi parca babasii onu dusumedenn seni kirsa bilee sen onu dusun tamammmi,,,,,,canimm benim yaaaa uzulmee bakk bende cok uzuluyorumm senin icinn kendi morelini kendin yuksek tutttt optumm canimm senii

emzirme sütyeni atleti felan varmış alacam dükkana onlardanda bi soram dedim .TABİ HATUN ZAYIF OLUNCA KORSE NEYİM GİYMİYO :roflol:

sende benim kadarsın tatlımmm kaydirigubbakcemile5

inşallah bu seferlindede sadece 8-9 kilo alırımda
ihtiyacımmm kalmazzzzzzzkaydirigubbakcemile3

hamile atletlerinden bende aldim bunlar pamuklu olanlari felan var onlar cok iyiimis benimde ilk hamileligm oldugu icin yeni yeni ogreniyorumm sutyenleri burada cok pahali turkiyeyi hic bilmiyorummm ne kadar olduklarinii..picama felanda var emziriken rahat olanlardann

pamuklu alayım bende sağolasın.

Sütyen için altından rahat açılan alın yeter yaaaaa
geçelik değilde önden düğmeli takımlar alın olsun bitsin...

Ben bebişime ve kızıma ciciler alıcam paralarımı onlara harcamam lazım
ben şimdi bebişe ne alırsam kızada alıcam valla yolar saçlarımı
ben olursa bebiş ona nasıl söyliyeceğimm esasss:roflol:

BENCEDE İŞİN ÇOK ZOR.
AMA ALLAHTAN KIZIN BÜYÜMÜŞ YENİ GELECEK OLAN UFAKLIĞA
ZARAR VRMEZ AKLI ERİYO O YÖNDEN İYİ AMA NEDE OLSA KIZ ÇOK KISKANACAKTIR ALLAH YARDIMCIN OLSUNkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

BENCEDE İŞİN ÇOK ZOR.
AMA ALLAHTAN KIZIN BÜYÜMÜŞ YENİ GELECEK OLAN UFAKLIĞA
ZARAR VRMEZ AKLI ERİYO O YÖNDEN İYİ AMA NEDE OLSA KIZ ÇOK KISKANACAKTIR ALLAH YARDIMCIN OLSUNkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

Babısını yolar vallahiii.
Ona yavaş yavaş alıştıracağızzz bakalım
bir olsun da şu bebişşş

Ay göğüslerim ağrıyor yaaaa. Hala rgl im devam ediyorrr..
Bitsede çalışmalara başlasak artıkkkkk :roflol::kedi:

:ecrin_bebek:
:ecrin_bebek:
:roflol::roflol::içelim:

ben daha almadim oyle seyler canim sadece pantolon aldim...ama oglusuma ciciler aldimm birazz yavas yavs aliyomm

ben daha almadim oyle seyler canim sadece pantolon aldim...ama oglusuma ciciler aldimm birazz yavas yavs aliyomm

ayyy geleceğin kaynanasııı seniiiii :CüvCüv:
benimde oğlum olsa ne iyi olurr

Ne kadar kaldı senin doğuma cnm:uhm:

benimm daha cok ya suna 15 haftam benimm 3 bucuk ayii gecti yanii

daha yeni cnm.... tamam
kolay gelsin sana en zor aylar en son aylar çünkiiiii boshayallersmile

Bu arada şu testler idrarla yapılan
kaç haftalık gebeliği görüyor
1-2 haftalığı görümükiiiiiiiiiiiiiiii????????????

1 2 haftalik derken yani adetten sonrakimi gunu diyosunn ben test yaptigimda daha 1 hafta vardi reglime ve pozitif cikmisti...

1 2 haftalik derken yani adetten sonrakimi gunu diyosunn ben test yaptigimda daha 1 hafta vardi reglime ve pozitif cikmisti...

Cnm şimdi benim 26 eylülden itibaren taaaa 19 martta (rgl tarihim) kadar beklemem mi gerekiyor. 26 eylülden sonra çalışmalara başlıcam mesela 1-2 hafta sonra yapsam belli olurmu acaba dedimmm ???????? yani olsa merak iştesempatiksalakcinni

sagol meryemcım. Inan cok zor. Bu yasta hala baskalarına bagımlı yasamak. Hele yay burcu bırı ıcın. Sabahtan berı selpaklardan kule yaptım. Sızlerın mutlulugunu bıle paylasamıyorum. Uzuluyorum. Yaa artık bebek ıcın bıle hevesım kalmadı.

bazen sızı de ancak uzuyorum dıye bırdaha gırmıcem dıyorum topıge ama dayanamıyorum. Baska kımsem kalmamıs sanırım etrafımda. En rahat ettıgım yer bu topık

canimm benim oyle demee gun dogmadan neler dogarr insan umutuzluga kapildiginda tek care allaha siginmakk,,,rabbimm seni ve bebisini goruyordur bunu senin uzenlerin yanina koymaz inann banaa ve oyle insanlar icin kendini uzmee birak onlar uzulsunn soyle kaynanana sana ne de yapicam ilk bebegim dee esinede bunu diretki anasinin agzina bakicana karisinin yaninda olsunn

Deme öle cnm benim ümit kesilirmi hiççç opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…