Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Benım buyuk eltım ve cocukları da almanyada. Babaları ölmüş. Baskasıyla evlenıp Almanyaya yerlesmısler. Her yıl gelıyorlar.

kizlar bu bebek arabasini goruyosunuz dimi nasil sizce ben bebek ilk dogdugunda boyle bisey almak istiyorum cunki 1 aylikken turkiyeye gelicem daha kucuk ve rahat olur diye dusunuyorum fikirlerinizi soylermisiniz lutfen

Eklentiler

• $3607_0[1].webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
d-kupcu hakıkaten Allah nazarlardan saklasın canım yaa.Yalnız sana bısey soyleyeyımmı, kızının annesı gıbı degıl ablası gıbı duruyorsun masallahhhhhhhhhhh

AY BENCEDE JAYACIM
NAZARA GETİMESEK BARİ HAKKATEN ÇOK GÜZELMİŞ
ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN :jeyyar:

d-kupcu hakıkaten Allah nazarlardan saklasın canım yaa.Yalnız sana bısey soyleyeyımmı, kızının annesı gıbı degıl ablası gıbı duruyorsun masallahhhhhhhhhhh

AY BENCEDE JAYACIM
NAZARA GETİMESEK BARİ HAKKATEN ÇOK GÜZELMİŞ
ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN :jeyyar:

Ayol nazar edeceniz kız beni:roflol:
kıçımı ay pardon popomu kaşıyayım :roflol:
babannem öle derdi :mymeka:

alemsiniz kızlar genlerim süper anne baba kardeşşş kardeşimi
behlüle benzetiyorlarr hıh behlülde kimmiş kardeşimin yanında ayoool :jeyyar:

hepnize katiliyorum kizlar artik gurbet heryerde var yani.benim bi koyden arkadasim dayisi vefat etmisti kendisi erzurumda ogretmen o oradan gelmedi ama teyzesi almanyadan gitti yani artik imkanlar cok varr

kizlar bu bebek arabasini goruyosunuz dimi nasil sizce ben bebek ilk dogdugunda boyle bisey almak istiyorum cunki 1 aylikken turkiyeye gelicem daha kucuk ve rahat olur diye dusunuyorum fikirlerinizi soylermisiniz lutfen

canım bebek arabası güzel ama biraz kaba gibi geldi bana.
tekerleklerei büyük rahat hareket eder mi ki

canım araba guzelmıs. Ama anladıgım kadarıyle tek yonlu. Cıft yonlusu daha kullanıslı olmazmı

canım bebek arabası güzel ama biraz kaba gibi geldi bana.
tekerleklerei büyük rahat hareket eder mi ki

bunun biraz daha kucukleride var bunun ustunu araba icinde kullaniyorsun hem zaten bu sadece kucukken kullaniliyor izin icin bunu almak istiyorum ustunude cikartip araba icin kullanicamm..ana kucagi gibi yanii

SıZıN TOHUMUNUZ SAĞLAMMIŞ ANLAŞILAN
BOL BOL KAŞI DA ALLAH KORUSUN

ıÇGıYıMCı CNM YAA SENıN ıŞTE GÜZEL HAA
HERYER DON SÜTYEN SEKSı MODELLERDEN AL KENDıNEDE

KIZLAR YAŞINIZI YAZSANIZA
BEM 24 YAŞINDA 1,5 YILLIK EVLıYıM KOÇ kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :roflol: BURCUYUM VARMI TANIŞMAK ıSTEYEN sempatiksalakcinni

Bence çok güzel
markası ne bunun internetten bakalım zemuszemus

Ay canlarım 1982 doğumluyum. Bu ikinci evliliğim
2007 de evlendik eşim 1969 doğumlu ama göstermez haspammm kaydirigubbakcemile3
kızım 2002 liii yeni bebişimde kısmetse 2011 li olur heralde

Ay canlarım 1982 doğumluyum. Bu ikinci evliliğim
2007 de evlendik eşim 1969 doğumlu ama göstermez haspammm kaydirigubbakcemile3
kızım 2002 liii yeni bebişimde kısmetse 2011 li olur heralde

ALLAH GEÇİM VERSİN CNM İLKİNDE SENDE ERKEN EVLENMİŞSİN SANIRIM BRZ
AMA GELİNLİK ÇOK YAKIŞMIŞ KIZ GİBİSİN ZATEN a.s.

İÇGİYİMCİ CNM YAA SENİN İŞTE GÜZEL HAA
HERYER DON SÜTYEN SEKSİ MODELLERDEN AL KENDİNEDE

KIZLAR YAŞINIZI YAZSANIZA
BEM 24 YAŞINDA 1,5 YILLIK EVLİYİM KOÇ kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :roflol: BURCUYUM VARMI TANIŞMAK İSTEYEN sempatiksalakcinni[/QUOTE]

aynen canım işim çok iyi allaha şükür.
bende 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim Koç burcuyum kız bende sende benim
gibi delisin :roflol::roflol:

Bence çok güzel
markası ne bunun internetten bakalım zemuszemus

bunun bi cok markaasi var ama burada iyisi olarak maxi cose diye marka canimm kizlarr ben az cikiyorumm kardeslerimle disari cikiam bebk arabasi bakmaya gidicezz hepnizii optumm yamann canim bende 24 yasindayim ve agustosta 3 olcak evliligimiz insallahh baska biseyy yoktu demii hadii byye

[/QUOTE]

AYY EVT KIZZZ BENDE DELİYİMDİR AZICIK delikafadulden KOCAN HANGİ BURÇTAN BEN 22,5 TA EVLENDİM AĞUSTOSTA 2 SENE OLUCAK İNŞALLAH

ÖNEMLİ OLAN SENİN İÇİNE SİNSİN CNM ALLAH İİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN ALDIKLARINI hihoyyyt

ıÇgıyımcı bursada altıparmakta ve davutkadıda akrabalarım var sık sık gıderızz

Biz eşimle ikimizde ASLAN burcuyuz
kızım YAY burcu boshayallersmile

Evet cnm ilk evliliğim ünv. teydi..
Sonra bülentimle tanıştım....... opuyorumnanaktan

AYY EVT KIZZZ BENDE DELİYİMDİR AZICIK delikafadulden KOCAN HANGİ BURÇTAN BEN 22,5 TA EVLENDİM AĞUSTOSTA 2 SENE OLUCAK İNŞALLAH[/QUOTE]

BİZİM TEMMUZDA 3 YIL OLACAK.
KOCAM BALIK BURCU CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…