bazen sızı de ancak uzuyorum dıye bırdaha gırmıcem dıyorum topıge ama dayanamıyorum. Baska kımsem kalmamıs sanırım etrafımda. En rahat ettıgım yer bu topık
slm kızlar test yaptım negatffffffffffffffffffmafoldumben
adetım yarın
slm kızlar test yaptım negatffffffffffffffffffmafoldumben
adetım yarın
d_kupcu kız sen adamın ömrünü uzatırsın walla
çok gülüyorum sana çıtır hatunn
meryemcim sen nasılsın
jaya cnm benim ya bak bu kadar üzüntü iyi değil bebeğinide üzüyosun
rabbim mucizelerle dolu şu sözüde unutma
çaresizlik tuzağına düşme herzaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma
iyii canimm evdeyim bugun yarin kagit islerim var onlari hazirliyorum bugunden annelik izni icin basvuruda bulunucamda.burada bebek dogduktan sonra calisan annelere 1 sene boyunca ayliginin %67 sini veriyolar calismadigin halde onun icin belediyeye gidicem yarinn
Ne guzel bır sıstem. Bızde de 4 ay ızın. 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra. Bu 4 ay ıcın devletın verdıgı para da 2000 tl cıvarında. Bebegın 2 aylıken ya calısacaksın ya ıssız kalacaksın. Burda durum boyle canım.
Aynen benim iş yerim direk kovuyooo
hamile olduğumu anladıkları gün kapı dışarı olucaaamklava:
Ne guzel bır sıstem. Bızde de 4 ay ızın. 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra. Bu 4 ay ıcın devletın verdıgı para da 2000 tl cıvarında. Bebegın 2 aylıken ya calısacaksın ya ıssız kalacaksın. Burda durum boyle canım.
resımlerıne bakmak ıstedım ama bulamadım canım yaa. Nasıl bakıcam
bizde sirf bu yuzden memleketimize geri donemiyoruz cunki buranin imkanlari bize daha cazip geliyor..ben dogumdan sonra 1 sene ayligimin birazini alicam ve daha sonra 2 sene daha evdeyim cocugum3 yasina girene dek annelik iznindeyimm 3 yasina girince kirese vercem mecbur cunki dili icin..ve burada eger ayligin dusukse bebek dogdugunda odasi icin yardimda aliyosunn cocuk parasida var 18 yasina girene dekk
hey allahım ya ne güzel teşvik ve yardım bunlar
türküyede bunu nçeyreği yok walla
allah herkese yardım etsin
bencede şartları güzel ama gurbetçilikte zor olsa gerek cnm ya :sinifsinif:
gurbet tabikide cokk zorr ama benim ailemin burada olmasi benim icin turkizezi pek aratmiyor ama esim icin zor tabikide ama suda var turkiyede olupta memur olan ve gurbette olan bi cok insan var.ama yinede 3 saatte turkiyede oluyoruz benim gorumcem izmirde kaliyor kaynanmlar usakta bayramdan bayrama gidiyor ne anliyorumki turkiyede oldugunun yanii
gurbet tabikide cokk zorr ama benim ailemin burada olmasi benim icin turkizezi pek aratmiyor ama esim icin zor tabikide ama suda var turkiyede olupta memur olan ve gurbette olan bi cok insan var.ama yinede 3 saatte turkiyede oluyoruz benim gorumcem izmirde kaliyor kaynanmlar usakta bayramdan bayrama gidiyor ne anliyorumki turkiyede oldugunun yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?