d_kupcu sanırım İlkİ sÜprİz olup kendİne hazırlayamadıĞın İÇİn Şİmdİ heyecanlısın sen cnm
sev beni ..sev beni ...senağlamaben garip ben yetim ben garip vayyyyyyyyyy:roflol::roflol:
AYNEN YAMAN TEK ÇUBUKUM AMAN YA 4 GÜNÜM VAR BEKLİCEM OLMAZSA GİDECEM DOKTORA.
ROBOTCUM SANA Bİ YOL GÖSTEREYİM İSTEDİĞİN HERŞEYİ
YAP YAŞA GEZ TOZ ARADADA DOĞUR RAHATLA zemuszemus
AYNEN YAMAN TEK ÇUBUKUM AMAN YA 4 GÜNÜM VAR BEKLİCEM OLMAZSA GİDECEM DOKTORA.
ROBOTCUM SANA Bİ YOL GÖSTEREYİM İSTEDİĞİN HERŞEYİ
YAP YAŞA GEZ TOZ ARADADA DOĞUR RAHATLA zemuszemus
Ya ilk günler siteye girerken sizlerle konuşurken hapıma devam ediyordum şimdi bıraktım ve artık koruma yok ya ... gerildim biraz garip bir his var sorumluluk gibi daha olmadan hemde ...
garip oldum yaaa: gitme::sinifsinif:sempatiksalakcinni :kedi kaydirigubbakcemile3
Ya ilk günler siteye girerken sizlerle konuşurken hapıma devam ediyordum şimdi bıraktım ve artık koruma yok ya ... gerildim biraz garip bir his var sorumluluk gibi daha olmadan hemde ...
garip oldum yaaa: gitme::sinifsinif:sempatiksalakcinni :kedi kaydirigubbakcemile3
ne gerileceksin salla gitsin ,ya tutarsa hesabı olsun seninki tutarsa tutar tutmazsa tutturna kadar devam diyeceksin ...
ben böyle konuşuyorum da bi gün başıma gelecek yiyeceğim naneyi alacağım ağzımın payını oturacağım öyle popomun üstüne he eee ..kaydirigubbakcemile3:roflol:
SİZ ÇALIŞMA YAPIYOMUSUNUZ Kİ
BEBEK İÇİN sırnaşık şey
KIZ SEN ENTERESANLAR KRALİÇESİMİSİN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
SENİN 2. BEBEĞİN OLCAK BİZ
DAHA 1 İ YAPICAZ ASIL BEN TIRSIYORUMMMMMMMMMMMMMM..........
SORUMLULUK ONA BAKMAK HASTA OLDUNDA BİLE BEN KAHROLURUM İYİ BAKAMADIM DİYE :çok üzgünüm:
yok 1-2 ay sonra başlayacağım inş. çalışmalara ...ben şu yumurtalam dönemimde hamile kalmayı planlıyorum inş. Tutarsa ...
ne gerileceksin salla gitsin ,ya tutarsa hesabı olsun seninki tutarsa tutar tutmazsa tutturna kadar devam diyeceksin ...
ben böyle konuşuyorum da bi gün başıma gelecek yiyeceğim naneyi alacağım ağzımın payını oturacağım öyle popomun üstüne he eee ..kaydirigubbakcemile3:roflol:
neden yumurtlama döneminde kalmak istiyorsun.
Erkek çocuk mu istiyosunuz. Dün öyle dediler ya yurtlama dönemi hamile kjalınca erkek oluyo muş
Cnm valla benim kızım bana havada 2 çeker
seninkide senden beter olacak düşünsene hahaha
senin yeni versiyonun olacak :lepi::roflol:
Kız robot benİm Ünvanımı almaya mı geldİn
burda tek bebek yapmayan bendİm bİde sen eklendİn
ama sen benden Önce baŞlayacakmıŞsın ÇalıŞmaya
gene rekor bendeee
neden yumurtlama döneminde kalmak istiyorsun.
Erkek çocuk mu istiyosunuz. Dün öyle dediler ya yurtlama dönemi hamile kjalınca erkek oluyo muş
aaaaa ben erkek istiyooom delikafadulden
nasıl yapacam nasıllllllll :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?