Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar nete yeni girebildim hepinize hayırlı kandiller JAYA dediğim gibi yasin kitabı içerisinde ismi azam duası var dileğini dile 3 defa oku allah kabul etsin inşallah eşini ve ailesinide ıslah etsin üzme kendini

BAT BURLARDAYIM ara ara girip okuuyp çıkıyorum ...yazmayı yetiştirebilrisem de yazıyorum işte ::)SEN NASILSIN ...

YAMAN ; MERYEM NASILSINIZ )

ÖPÜCÜKLER....

deryacigim tsk canim iyiyim sende iyisin insallah..oncelikle saana bu jayaya yazdiklarindan dolayiii kocaman bi aferimm bizim ona tam soyleyemediklerimizi soylemissinnn.hepsine katiliyorumm ve allah boyle insanlara akil fikir versin diyorumm

Günaydınnnn Çıtırlarrrr Bol gün olması dileğiyleeee Öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

uzak doğunun ve balkanların en mükemmel sitesinin çıtır hatunları hepinize hayırlı cumalar

GÜNAYDIN KIZLAR..
HAYIRLI CUMALAR... AHANDA Bı ÇITIR DAHA GELDı NABERSıNıZ zemuszemus

HER KADIN BİR ÇITIRDIR CNM .....

D_KUPCU NASILSINNN CNMM

İyiiyim cnm , dünden itibaren içmem kereken DKhaplarını içmediğim
için kendimi garip hissediyorum açıkçası..
İş bu sabahtan itibaren ciddiye bindi geri dönüş yok.
Hem heyecanlyım hemde ilk defa sanki gibi gergiiin ..
Karışıkııım yani kaydirigubbakcemile2

Sen neler yaptın , iyimisin cnm ???

HER KADIN BİR ÇITIRDIR CNM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
KENDİNDEN BAHSETSENE BRZ CNM

D_KUPCU NASILSINNN CNMM

kendimden mi bahsedeyim ..yetenek sizsinize mi çıkıyoruz ulennn ...topiclerimi okursan bayağı bi hakkımda bilgi edersin .kaydirigubbakcemile3..şamatacı biriyim işte ..acı biber soslu dorits gibiyim işte var mı ötesi :icecream:

28 yaşındayım ..(ama taşşşş gibiyim taşş..) bebek yapmayı düşünüyorumya eşim bana diyor ki sen daha çocuksun nasıl çocuk yapacaksın iiimi :roflol:

160 boyunda 55 kilo üniversite bitirmiş gariban memurun tekiyim senağlamasırnaşık şey:roflol:
efenim yürekleri hoplatan ,azğından bal damlayan ,bakışlarından on metre öteye kaçılan ,cadı mı cadı ,laf yetiştirme konusunda uzman ,potansiyel bir gıcığım işte ....kaydirigubbakcemile3

başka soru pleeeeaaase

MEMNUN OLDUM CANIM..
BENİMDE EŞİM ÖĞRETMEN.
İLGİNÇMİ,ŞSİN SEN O ZMAN olumunekankayizsmile

Vayyyy potansiyel gıcıklar mekanıııııııı sempatiksalakcinni
ayolll burada hepimz öle yiz doğru yerdesinn bebişşşşşşşş kaydirigubbakcemile5

MEMNUN OLDUM CANIM..
BENİMDE EŞİM ÖĞRETMEN.
İLGİNÇMİ,ŞSİN SEN O ZMAN olumunekankayizsmile

pek bi ilgincimdir şahsen hatta yakında ödül alacağım bu konuda ..

ilerideki hedeflerim bungy jumping yapmak ,yamaç paraşütü ve rafting yapmak ,yurtdışına geziye gitmek bir de bu arada çocuk doğurmak kaydirigubbakcemile3:roflol:

herşeye yetişirim ben herşeye ..ama şu heryere uzanan burnumla ,susmayan geveze dilime bir çare bulamadım ..biliyorsan bi yol söyle de bitsin bu ızdırap ...:roflol::roflol:

KIZLAR TESTŞ YAPTIM YİNE TEK ÇUBUK ÇIKTIalsanaalsanasmile

çubuğuna da testine de ..yapmıyorum ulennn ..çubuk gelsin bana kaydirigubbakcemile3

çalışmalara daha var benim ama karar verdim çubuk filan almayacağım adetim iice geçsin diye bekleyip kudurmak istiyorumkaydirigubbakcemile3 iice vakit geçince de direk kan testi yapacağım ..ne o öyle sürekli çubukla uğraş ...kendimi geremem o kadar ...

Robotcum hakkaten enteresan bırıymıŞsın ama sevdım senı kız : )))

ıÇ gıyımcı hala mı tek Çubuk bu yaa sen gıt kan testı yaptır bıran Önce

d_kupcu sanırım ılkı sÜprız olup kendıne hazırlayamadıĞın ıÇın Şımdı heyecanlısın sen cnm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…