Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

batcım dıyorum ya bana ne yaparlarsa yapsınlar umrumda olmaz da esımın kendını ve benı ezdırmesıne de alıstım da bebegımı ezdırmek sımdıden agır gelıyor. O kadının yanında yetısecek bır cocuk dusunemıyorum bıle. Kızının kucukken sınırlenıp fırlatıp bacagını kırmıs bır hasta o kadın. Ve bunu defalarca kendı anlattı. Marıfetmıs gıbı

kız yaman bacım soruma cvp vermedın merak ettım
neden testı sabah ılk ÇıŞımle yapayım anlamadım.
Dayanamam ya sabaha kadar

allah allah kızının bacağını kırmış bide marifetmiş gibi anlatıyormu çok merak ettim şu kaynananı valla nasıl bir kadın bu ya sende oğlunu sevdirmezsin onlara baktırmazsın o zaman anlarlar sana olan hatalarını canım...

kız derya nerelerdesin sen kayboluyosun hep minozda kayboldu yok ne zamandır merak ediyorum onuda...

jayacım sana çok üzülüyorum walla ne dicemi bilemiyorum...kocan neden böyle bir sorumsuzluk yapıyor anlamıyorum walla... insanınkendi evi gibisi var mı ??? biz daha vlenmemiştik nişanlıydık ama ben evimizde kalmaya başlamıştım eşyalar geliyorddu eve...eşimle babam da tadilat yapılması gereken yerleri yapmışlardı o zaman eşimin dengeszi babası..evde elini bşeye sürmezsin burda yapıyorsun dedii .eşimde o zaman burası benim evim dedi babasını oturttu öyle :)
şimdi konuşmuoyurm onlarla ama gittiğimiz zmanlarda bile 1-2 sat anca oturur hemen evimize gelmek isterdi..kızlarlardı ne bu telaş diye ama evimi özledim..evimde elime kumandamı alıp ayağmı uzatıp yatıyorum burda rahat edemiyorum derdi:) şimdi hakkaten de öyle azcık dışarda olalımhemen eve idip ayaklarını uzatmayı ister evim der...
neden eşin bunun farkında değil ki hala..siz bir ailesiniz ya bebeğiniz gelecek ayrı eviniz olması şart!!!! biz daha bebek falan olmadan evimiz 2 odalıydı 3 odalı eve taşındık. bebek için odamız olsun hazırda diye... düşünnnnn ben ev değiştirdim bebek için... ama olmadı daha o ayrı... sen odaya muhtacsın..walla kızma ama eşin çok saçmalamış saçmalamaya da devam ediyor....kafasını ne zaman taşa çarpacak ???? ne demek ailene yanlız gidemiyorsun yaa.???? bak benim eşim bana git aileni gör biraz rahatla dedi. ben 4 aydır görmüyorum ailemi .uçak biletimi aldık 1,5 hafta sonra gidiyorum ailemin yanına nasipse...

kusura bakma çok yazdım sinirlendirmek istemem seni ama sana üzülüyorum yaaa...ANNE olacaksın sen... bebeğini en güzel şekliyle yetiştimek isteyeceksin haklı olarak..bunlar sizin ilişkinize karıştığına göre o çocuun yetişmesine de karışacaklar...

Allah yardımcın olsun...eşine rest çekmezsen daha çok şeyler gelir başına...daha fazlasını yaparlar..nasılsa ses çıkarmıyor diye tepene bineler birlikte..

ne demek kaynanana para vermek yaaa...millet çocukları borç yapmasın ev araba sahibi olsun diye tencerelerle yemek taşıyor evlerine..bizim komşumuz..emekli ve tek maaşar..oğulları ve gelinleri çalışıyor. onlar araba alsınlar diye ve arabanın bırcunu ödesinler diye her akşam ne yemek yaptıysa ya tencereye koyar götürür ya onları çağırır aman evde yapıp para harcamayın diye..pazara çıkarlar onlara da alırlar... onlar harcamasın borçlarını bitirsinler diye...böyle kaynanalar da var... bayramda hep gelinine altın takar... kız 3 yıllık evli....

benim eşim 5 ay işsiz kaldı kapımı çalıp ekmeğiniz varmı ihtiyacınız varmı demedi de annemler izmirden koli yaptı gönderdiler..meyve sebze peynir salça reçel falan yolladılar..daha dün annem blaşıkl telime kadar peynirimi kurularımı koli yapmış kargoyla gönderdi...

anne var anne var.. eş var eşcik var.....

ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN..... SUALARIMIZIN KABUL GUNAHLARIMIZIN AFOLACAĞI BR KANDıL DıLıYORUM....

HEPıNıZE ıYı AKŞAMLAR

( jayacım bu arada bu akşam kandil tatlım istersen ağda işini erttele:) )

kız yaman bacım soruma cvp vermedİn merak ettİm
neden testİ sabah İlk ÇİŞİmle yapayım anlamadım.
Dayanamam ya sabaha kadar

Yamanın vekılı olarak cevap vereyım )Hamılelık varsa sabah yapılan testte cıkması daha cok mumkun de o yuzden. Hanı sanırım sey gıbı. Sabahları yapılan sex daha verımlı oluyorya. Ama dayanamam dıyorsan ıkı tane al bırını aksam bırını sabah yaparsın

Herkeze iyi akşamlar canlarımmm veee denizzz uçuşaaa geçiyooor.. Öpüldünüzzopuyorumnanaktan

BAT BURLARDAYIM ara ara girip okuuyp çıkıyorum ...yazmayı yetiştirebilrisem de yazıyorum işte ::)SEN NASILSIN ...

YAMAN ; MERYEM NASILSINIZ )

ÖPÜCÜKLER....

BAT BURLARDAYIM ara ara girip okuuyp çıkıyorum ...yazmayı yetiştirebilrisem de yazıyorum işte ::)SEN NASILSIN ...

YAMAN ; MERYEM NASILSINIZ )

ÖPÜCÜKLER....

bende iyiyim deryacım bende valla yazılanlara yetişemiyorum artık o kadar kalabalık oldukki kime ne yazacağımı şaşırır oldum..

ARKADAŞLAR BEN SİZE KISA BÜR SÜRE ÖNDE BİR ŞEYDEN BAHSETMİŞTİM...HANİ ŞU YUMURTA TAKİBİ İÇİN BENDEN HASTANE 150 TL İSTEDİ DİYE... BUGÜN KENDİ KENDİME SİNİR YAPTIM VE HASTANE İDARESİNE BİR DİLEKÇE YAZDIM FAKSLADIM... SİZLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM... YORUMLARINIZI DA BEKLERİM:)

ÖZEL İSTANBUL ONKO TIP MERKEZI IDARESINE ;
İSTANBUL

Hastanenizin evime daha yakın olması ve 3–4 ay evvelinde caddeye asmış olduğunuz reklâm afişlerinizi de görünce tedavilerimi kurumunuzda devam ettirmeye karar verdim. Öncelikle Diş Polikliniğinizde tedavi olup memnun kaldıktan sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde Dr. Semra ŞENTÜRK’ e gitmeye başladım. PKO rahatsızlığım nedeniyle uzun zamandır farklı hastanelerden de hizmet aldım. Son 2 aydır da daha önceki tedavimle aynı şekilde tedavi uygulanmaktadır. Semra Hanıma 16.02.2010 tarihindeki muayenem sonunda kendisinin tekrar kontrole çağırması neticesinde yepyeni ve beni çok üzen bir bilgi öğrendim. Bölüm sekreterinin verdiği bu bilgi ise; doktor hanım yumurta takibi için çağırdı ise 150 TL gibi bir ödeme yapmam gerektiği şeklindeydi. Fakat bana muayene esnasında yumurta takibi değil sadece tekrar gel dendi. Bu almış olduğum bilginin şaşkınlığı ile benimle aynı tedaviyi gören İstanbul’daki arkadaşlarımla görüştüm. Benzer uygulamalar için gittikleri hastanelerde bu şekilde bir ödeme talep edilmediği bilgisi beni daha da çok şaşırttı ve üzdü.

Kartal Umut Hastanesinden -aynı rahatsızlık sebebi için- ilaç tedavisi ile 3 aydır faydalanan arkadaşım; ilk gidişinde ödediği 22 TL (12 tl devlet katkı payı + 10 tl doktor muayene bedeli) haricinde bir ödeme yapmadığını; doktorunda zaten 10 gün süre zarfında takibe çağırdığını ve 10 günlük kontrollerde ekstra bedel alınmadığını söyledi. Hastaneden de bu bilgiyi teyit ettirdik.

Gebze Boğaziçi Hastanesine giden bir arkadaşım da yine aynı tedaviyi olmakta ve o da aynı şekilde sadece 12 TL katkı payı 10 TL muayene bedeli ödeyerek yumurta takibini bu 10 günlük süre zarfında yaptırdığını söyledi. Ayrıca ekstra bir operasyon gibi de bir uygulama değil yumurta takibi. Yine her zaman gittiğimiz gibi ultrason ile muayene ve görülen yumurtaların ölçülerinin söylenmesi. 2 aylık süre zarfında hiçbir şekilde elime bir görüntü vs. verilmedi.

Sekreterlerinizden girişteki görevlilere sorduğumda çok zahmetli ve sıkıntılı bir uygulama dedi. Acaba bir operasyon gibi değişik bir uygulama mı dedim ama doktor hanıma sorduğumda aldığım cevap; “ben riske giriyorum. İlaç kullanmanı istiyorum. Bu ilaç kist yapıyor kist oluşursa diye kontrol ediyorum bu risk” dedi… Riski atlatmanın 150 TL. ücret karşılığında olduğunu düşünmüyorum.

Daha önce de belirttiğim gibi uzun zamandır Pko tedavisi sürecinde defalarca kez aynı ilacı kullandım. Kiste de döndü bir defasında anlattım da bunu. Nasıl geçtiğini de anlattım. Risk sadece hapı yazıp sonra ara ara kontrole çağırmak ve bunun bedeli olarak 150 TL almak olamaz.

Kurumunuza ve doktorlarınıza güveniyorum. En büyük riski ben alıyorum. Gittiğim diğer doktorlardan farklı şeyler önerenler de oldu ama ben Semra Hanım’a gelmeye devam ettim. Umudumu düzelten; yardım ederek destek olmaya çalışan Semra Hanım’dan çok memnundum fakat bu takip için almak istediğiniz 150 TL ödemenin anlamsız olduğu kanısındayım.

Durumum müsait olsa dahi bu parayı vermek bana mantıklı gelmiyor. Aşılama tedavisi için 350 – 400 TL alındığı bir ortamda sadece her zaman yapıldığı gibi ultrasonla muayeneye 150 TL çıkartıp vermek gereksiz ve saçma geliyor. Hele bir de başka hastanelerde bu paranın alınmadığını duymak iyice üzüyor ve sinirlendiriyor.

3–4 ay evveline kadar hastanenizle ilgili herkes bihaberdi. Afişlerinizi astığınızda yeni yeni duydu çevredekiler. Hala birçok insan nerde böyle bir hastane var bilmiyor bile… Anlamadığım; kurumunuz ilk etapta fark almıyoruz diye afişe edilerek reklâmını yaptı, sonrasında da bu şekilde değişik bir taktikle para almaya mı çalışacak özel büyük hastanelerdeki gibi…

Doktorumdan, tedavimi takibinden, dinlemesinden; anlatmasından memnun olmama rağmen; kendisine de bahsettiğim ve kendisinin de onay verdiği gibi HASTANE ve maalesef DOKTOR SEÇME HAKKI’MI kullanarak; kurumunuzla ilişiğimi kesiyorum.

Artı bu ücretin talep edilmesinin nedeninin hangi kanun/kurala ya da neye dayandığının tarafıma sözlü ya da yazılı olarak bildirilmesini rica eder, saygılar sunarım.

Hepınıze kocaman ıyı akŞamlarrrrrrrrrrrrrrrrr......

Dualarınız kabul olsun..............hamıŞlerrrrrrrrrrrrrrr bız bekleyenlere dua etmeyı unutmayın haaaaaaaaaaaaaaaaaa...

ÖptÜmmmmmmmmm

vala 1 tane test aldım akŞam yapayımda .
Duruma gÖre yarın tekrar alırım kızlar ıyı akŞamlar ben kaÇtım
hayırlı kandıller a.e.olun

ıÇgıyımcı jaya cevaplamıŞ zaten detayı
deryacım sen sÜpersın ya Çok ıı yazmıŞsın
herkese ıı akŞamlarr

kizlarr icinizde hamile olanlar bilir..

vucut isisi kisiden kisiye degisir ama adetimin 15.gününden beri sabahlari ölcüyorum yataktan kalkmadan hep 36.6 da sabitlendi

24 güne bi regl oluyorum..

biliyorum vucut isisi kisiden kisiye ama ,benimki gibi isisi yükselipde sabit kalanlar oldumu ????

deryacım gayet guzel bır dılekce yazmıssın. Daha guzel anlatılamazdı. Yaa ben esımı anlamakta gercekten zorluk cekıyorum. Bugun bana sabret dıyor tel.da. Zamanı gelınce ayrılıcaz o evden dıyor. Babasıyla sureklı dalasıyor. Annesıne asırı duskun. Bazen de ısı yuzunden kendıne guvenemıyor ve ölene kadar bırlıkteyız, ayrı evı aklından cıkar dıyor. Ne dusunecegımı sasırdım. Vaktı gelınce ayrı ev ıstedıgıne emın olsam beklerım ama boyle bır kesınlıkte yok. Ben hep senınkı gıbı bır evlılık hayal ettım zaten. Esıme guzel suprızler yapayım, basbasa romantık zamanlar ayarlayayım, o bana suprızler yapsın. Gecen gun esıme senın evlılıgınden bahsettım. Yanı romantık bır masa hazırlamandan, esının sevgılıler gunu yaptıgı suprızden fılan. Odunun bana dedıgı sey, ben oyle seylerden hoslanmıyorum bız senınle sevgılı degılız karıkocayız...... Butun hevesımı, hayallerımı bıtırdı resmen. Boyle sacmalık olabılırmı yaa. Ama benı daha cok hırslandırıyorlar. Oglu dogunca gorecek asıl. Bakalım anası babasımı talı oglumu. Bakalım hangısınden vazgecmeyı goze alacak gorucez.
Hepınıze ıyı aksamlar.

kimse yokmu kizlarrrr ?

deryacım bi ara şu araba alan kişileri eşimle biz sandım çünkü bizde aynı durumdayız araba aldık kredi ödüyoruz sağolsunlar kayınalidem ve kayınpederim hiç birşeyimizi eksik etmiyorlar ben evleneli 8 ay oldu daha 1 defa pazara çıkmadım allah razı olsun onlardan jayacım yasin kitabının içinde ismi azam duası var onu oku ve dileğini dile bak göreceksin hayatındaki değişikliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…