çift çizgi mi çıktı ee hamilesin demek olaelaelaelaelae
Ben ıkı ay sonra dogurucam kız Allah ıyılıgını versın emı:kedi:
batcım dıyorum ya bana ne yaparlarsa yapsınlar umrumda olmaz da esımın kendını ve benı ezdırmesıne de alıstım da bebegımı ezdırmek sımdıden agır gelıyor. O kadının yanında yetısecek bır cocuk dusunemıyorum bıle. Kızının kucukken sınırlenıp fırlatıp bacagını kırmıs bır hasta o kadın. Ve bunu defalarca kendı anlattı. Marıfetmıs gıbı
kız yaman bacım soruma cvp vermedİn merak ettİm
neden testİ sabah İlk ÇİŞİmle yapayım anlamadım.
Dayanamam ya sabaha kadar
BAT BURLARDAYIM ara ara girip okuuyp çıkıyorum ...yazmayı yetiştirebilrisem de yazıyorum işte ::)SEN NASILSIN ...
YAMAN ; MERYEM NASILSINIZ )
ÖPÜCÜKLER....
Herkeze iyi akşamlar canlarımmm veee denizzz uçuşaaa geçiyooor.. Öpüldünüzzopuyorumnanaktan
kizlarr icinizde hamile olanlar bilir..
vucut isisi kisiden kisiye degisir ama adetimin 15.gününden beri sabahlari ölcüyorum yataktan kalkmadan hep 36.6 da sabitlendi
24 güne bi regl oluyorum..
biliyorum vucut isisi kisiden kisiye ama ,benimki gibi isisi yükselipde sabit kalanlar oldumu ????
jayacım sana çok üzülüyorum walla ne dicemi bilemiyorum...kocan neden böyle bir sorumsuzluk yapıyor anlamıyorum walla... insanınkendi evi gibisi var mı ??? biz daha vlenmemiştik nişanlıydık ama ben evimizde kalmaya başlamıştım eşyalar geliyorddu eve...eşimle babam da tadilat yapılması gereken yerleri yapmışlardı o zaman eşimin dengeszi babası..evde elini bşeye sürmezsin burda yapıyorsun dedii .eşimde o zaman burası benim evim dedi babasını oturttu öyle :)
şimdi konuşmuoyurm onlarla ama gittiğimiz zmanlarda bile 1-2 sat anca oturur hemen evimize gelmek isterdi..kızlarlardı ne bu telaş diye ama evimi özledim..evimde elime kumandamı alıp ayağmı uzatıp yatıyorum burda rahat edemiyorum derdi:) şimdi hakkaten de öyle azcık dışarda olalımhemen eve idip ayaklarını uzatmayı ister evim der...
neden eşin bunun farkında değil ki hala..siz bir ailesiniz ya bebeğiniz gelecek ayrı eviniz olması şart!!!! biz daha bebek falan olmadan evimiz 2 odalıydı 3 odalı eve taşındık. bebek için odamız olsun hazırda diye... düşünnnnn ben ev değiştirdim bebek için... ama olmadı daha o ayrı... sen odaya muhtacsın..walla kızma ama eşin çok saçmalamış saçmalamaya da devam ediyor....kafasını ne zaman taşa çarpacak ???? ne demek ailene yanlız gidemiyorsun yaa.???? bak benim eşim bana git aileni gör biraz rahatla dedi. ben 4 aydır görmüyorum ailemi .uçak biletimi aldık 1,5 hafta sonra gidiyorum ailemin yanına nasipse...
kusura bakma çok yazdım sinirlendirmek istemem seni ama sana üzülüyorum yaaa...ANNE olacaksın sen... bebeğini en güzel şekliyle yetiştimek isteyeceksin haklı olarak..bunlar sizin ilişkinize karıştığına göre o çocuun yetişmesine de karışacaklar...
Allah yardımcın olsun...eşine rest çekmezsen daha çok şeyler gelir başına...daha fazlasını yaparlar..nasılsa ses çıkarmıyor diye tepene bineler birlikte..
ne demek kaynanana para vermek yaaa...millet çocukları borç yapmasın ev araba sahibi olsun diye tencerelerle yemek taşıyor evlerine..bizim komşumuz..emekli ve tek maaşar..oğulları ve gelinleri çalışıyor. onlar araba alsınlar diye ve arabanın bırcunu ödesinler diye her akşam ne yemek yaptıysa ya tencereye koyar götürür ya onları çağırır aman evde yapıp para harcamayın diye..pazara çıkarlar onlara da alırlar... onlar harcamasın borçlarını bitirsinler diye...böyle kaynanalar da var... bayramda hep gelinine altın takar... kız 3 yıllık evli....
benim eşim 5 ay işsiz kaldı kapımı çalıp ekmeğiniz varmı ihtiyacınız varmı demedi de annemler izmirden koli yaptı gönderdiler..meyve sebze peynir salça reçel falan yolladılar..daha dün annem blaşıkl telime kadar peynirimi kurularımı koli yapmış kargoyla gönderdi...
anne var anne var.. eş var eşcik var.....
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..... SUALARIMIZIN KABUL GUNAHLARIMIZIN AFOLACAĞI BR KANDİL DİLİYORUM....
HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR
( jayacım bu arada bu akşam kandil tatlım istersen ağda işini erttele:) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?