Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Aman boşverin işi gücü yyyaaaa
ben beiş istiyom hem 1-2 yıl bebişimi büyütür evde
öle iş bulurum gene ... Atarlarsa işten.. Çokta tınnnnnnnnnn:dilcikar:

VAAY ÖĞRETMEN ÇOK VAR MIŞ BURDA.
BENıMDE EŞıM EN YAKIN KANKAM KAYNANAM KAYNATAM EŞıMıN DEDı AMCALARI
HEPıŞı ÖĞRETMEN kaydirigubbakcemile3

selam mıllet. burdayım hannemcıgım.Esımı cok ıhmal ettım bu aralar. O yuzden market egıdıp yarın sabah guzel bır kahvaltı ıcın malzeme aldım. Dunku borek tarıfını de deneyecegım. Eeee kocayı bos bırakmaya gelmez. Aılesıne bu kadar duskunse ozellıkle. Sızlerın ne guzel 10 yas fark var aranızda. Benım esımle aramda 1.5 yas var. O 74lu mart ayı , ben aralık 75lıyım. Kocamın d.gunu de yaklastı. Bugune kadar bana o konuda bısey yapmadı. Ben de ona son kez d.gunu suprızı yapıcam ama aılemın evınde. Morarsın bıraz dımıııııııııııııı...
Baaaat canım uzulme sakın, sancı olması gayet normal. Ben o sancılar yuzunden kac kere doktoıra acıl gıttım. Bobregımde sorun oldugu bıle soylendı. Allaha sukur bısey olmadı ama. Hersey yolunda korkma sakın tatlımmmmmm.

Esıla resımdekı sensen baya guzelmıssın. Zaten topıktekı kızlar bırbırıyle yarısıyor bu konuda masallah. Guzellık Yarısmasımı yapsak ne ?? Ama ben bırıncı olurum haberınız olsun (SONDANNNN):umursamaz:

:roflol: yok ayol o yabancı aktiristtt alemsinn kızzzz:roflol:

ben de topiğin en gevezesi olabilirim ya da en yandan bakışlısı kaydirigubbakcemile3:roflol:

Askolsun tatlım yaa sana kusermıyım ben. Yegenımde gelıyor ne guzel. Tatlı anne senı ::--))

inşallah canım inşallah.yarın dr a gdecem inş sabırsızlanıyorum büyüdümü acaba:?bana sıkı sıkı tutundumu die ama dr nevranın sitesinde bişi okudum mide bulantısının tek sevindirici yanı düşük riski ortadan kalmıştır diyo benim hiç bulantım yok üzülmelimiyim acabahala risk varmı ki((((

Robotcum sen de hosgeldın aramıza.
Kız ben ne bıleyım, cok dıkkatlı bakmadım. Olabılır benım o resımdekıne cok benzeyen bır arkadasım var. Cahıllık ıste ne yaparsın kafamçokkarıştı

İzin verirseniz Deniz midesini doldursun biraz
sabahtan beri midemde süt varrr ayyy çok acıktımmm cokacimcoook

BENıMDE KARNIM AÇTI ALLHTAN EŞıMıN YENGESı VAR
ONDA GÜN VARMIŞ DÜKKANIMIN KARŞISINDA EVı SATEN
GıTTıM BÖREK ÇÖREK NE VARSA TIKINDIM GELDıM. AYYY ŞıŞTıM akannehir

Ayyy şükür doydum geldim....
Fabrikanın yemekleri berbat ama yemek zorundayım işte..

Evet çıtırlarım günde 1 bardak sütüme
ve hap şeklindeki folik asit alımıma başladım 1 tane içiyorum
başka ne yapmalıyım sizce ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…