Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

VALLA YAPTIKLARIN İYİ BENDE ÖLE YAPIYORUM
BAŞKA BİŞE BİLMİYORUM BİLEN YAZSIN sositososito:dance:

yoh canım yaaa nerdeeee!sempatiksalakcinni
scarlett johansson o hatun...
biz de avatarlarıyla idare ediyoruz işte....

size bişey itiraf edeyim mi, ben bebek istiyorum ama hala korunuyoruz...
çünkü eşimin isteyip istemediğinden emin değilim....
ben istiyorum korunmayı çünkü o ben istediğim için istiyor ama ben o da istesin istiyorum yaaa....
biraz karışık oldu ama anladınız inşallah....

anlamasına anladık da, senınkı ne mantık onu anlamadım. Esın bence ıstıyor. Istemeyen adam sırf sen ıstıyorsun dıye bebek ıstemez. Yanı erkekler boyledır. Hem bebegım olunca o senden cok heveslenıp heyecanlanır. Bızımkı sımdıden basladı ben en cok oglumu sevıyorum demeye.

Valla yok öle beyfendinin isteğinimi beklicem
benimki istemiyor... demiyor ama lafınıda açmıyoo
aaaaaaa onumu beklicem
hiç umrum değil.....
hem erkekler bebek olmadan babalık duygusunu anlayamazlar.... opuyorumnanaktan

ama hiç istiyor gibi değil...
isteyen adam lafını açar....o bahsetmiyor bile...sen istiyorsun madem olsun diyor...sizinkiler de böyle mi???

Bu arada Denızcım hakıkaten korunmayı bırakmak bıle ınsana heyecan verıyor dımı. Oldu olacak dıye meraklanmak. O gunler daha keyıflı gecıyor bence. Test yapıp da cıft cızgıyı gorme merakı, goruncekı heyecan ve mutluluk. Ayyyyyy Allah hepınıze yasatsın yaa.

Canım benım esım 35 yasında . Bebek yapalım dedıgımde sok gecırdı. Ben kendımı hazır hıssetmıyorum , baba olarak dusunemıyorum dedı. Gınlerce onun korkusunu yenmeye calıstık. Sımdı de karnımı sevıp , hadı yeter gel artık dıyor. Bence de Denızın dedıgı dogru. Erkekler bırcok konuda cesaretlendırılmeyı beklıyorlar. Guya kadınlardan gucluler Sevsınler oyle gucu

Ben anneyim ama hayatımda hiç test yapmadım.
O anı çok merak ediyorum....
Bu akşamdan itibaren olabilir yaniiiii beklemedeyim
Rgl dönemine gelipte olmayıncamı yapacağım... bilmiyorum
ben 2 haftada bir test yapayım diyorum.
Ne kadar çabuk öğrenirsemmm o kadar kendimi korurum dimi ama

Hele bı hamıle kal. bebek dogsun, onun kokusunu duysun bak senden daha fazla ılgılenmezse.......

Bence hııııııc bekleme guzelım. 2,5 yıl olmus evlenelı. Bence tam zamanıdır. Bız gec evlendık dıye ben 6 aylık evlıyken ıstemeye basladım. Bı de kaynanamlarla oturuyoruz, zaten evlılıgımden bır b... anlamıyorum , barı bebegım olsun da hayatıma renk gelsın dedım. Sımdı esım benden heveslı ama benım tereddutlerım var.

denızcım normalde adet olman gereken tarıhte adet olmazsan suphelenmeye baslayabılırsın. Bazıları 10 gun gecınce cıkıyor bazıları daha erken. Benım adetıme 3 gun kala cıkmıstı. Ama normalde eczane testlerı o kadar erken gostermeyebılıyor bazen

bizim evliliğimiz ağustosa 3.yılına girecek inş.ama ben şuana kadar eşimden bebiş lafı duymadım ama korunmayı bırakınca baktım o daha hevesli çıktı.şimdi ise çok farkında değil baba olacağının göbişim büyüsün eminim o da heyecanlanacak inşallah.

gerçi biz 2.5 yıllık evliyiz ama topu topu 1 yıl anca beraber kalmışızdır.milli eğitim sağolsun(((onunda etkisi vardır

ayynen bende artık hayatımda bir farklılık olsun istiyorum, anneliği tatmak istiyorum....bir de daha fazla bu rahatlığa kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü gün geçtikçe çocuk bakamak gözümde büyüyor...

ben de eşimle aramızdaki en özel şey olduğu için çok istiyorum ..eşim zaten dünden meraklı ..o zaman oldu bu iş :roflol:

evet hannemcım aynen oyle oluyor. Gobegın buyuyunce daha cok farkına varıyorlar ve sahıplenıyorlar. Ben bazen esıme kızıp dıyorum oglumu alıp gıdıcem dıye, o da "oglumu bıyere goturemezsın o benım oglum " dıyor .

burdayimm canimm bugun biraz gec girdim sancimm var herhalde usuttumm yataktan kalkmak istemedimm zatenn...sen nasilsin canimm citirimmm

canimm ben bile suan sancim var ve ilk bir iki ay olmasi normal kasik agrilarii sanki adet olcakmis gibi hissetmeler uzulme tazee annecikk

canim benimde hic mide bulantilarim olmadi suan bebegim 15.haftasinda merak etme hem senin daha cok yenii mide bulantilari bazilarinda gec baslayabiliyor canimm

jaya canim nasilsinn bugun daha iyi gordum seniii sevindimde adina canimmm...yaa benimm agrim var bugun soll kasigim agriyorr yaa bebegimi merakta ediyorum...biliyosun benim bebek icin erkek demislerdii ve benim bi arkadasim beni ruyasinda gormuss onlardaydik bi gun once konusmustuk bide kiz cikarmis diyee sonra bana diyorki bende bugun ruyamda gordum bebk erkek diye bekliyorduk kiz cikti ruyamda dedii,,kiz erkek fark etmez ama insan kendini oyle hazirladigi icin bilde kaynanamdan dolayiidaa oglumm olsun daha cok istiyorumm ve bugunde kendim ruyamda bebegimin erkek oldugunu gordumm hayirdir insallahhh. bi doktora gitsem rahatliycamm icimden de uzulme zaten erkek millete ne takiliyosun diyorr ve ona ayakkabi bile almistimm bennn yaaa..kocisimede bugun ben kusummmmmmmmmm

Ayyy yesinler küsmüşşşş..
ayyy ben küsemem ekmek kadayıfım o beniiiimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…