Ayyy şükür doydum geldim....
Fabrikanın yemekleri berbat ama yemek zorundayım işte..
Evet çıtırlarım günde 1 bardak sütüme
ve hap şeklindeki folik asit alımıma başladım 1 tane içiyorum
başka ne yapmalıyım sizce ?????
Esıla resımdekı sensen baya guzelmıssın. Zaten topıktekı kızlar bırbırıyle yarısıyor bu konuda masallah. Guzellık Yarısmasımı yapsak ne ?? Ama ben bırıncı olurum haberınız olsun (SONDANNNN):umursamaz:
yoh canım yaaa nerdeeee!sempatiksalakcinni
scarlett johansson o hatun...
biz de avatarlarıyla idare ediyoruz işte....
size bişey itiraf edeyim mi, ben bebek istiyorum ama hala korunuyoruz...
çünkü eşimin isteyip istemediğinden emin değilim....
ben istiyorum korunmayı çünkü o ben istediğim için istiyor ama ben o da istesin istiyorum yaaa....
biraz karışık oldu ama anladınız inşallah....
anlamasına anladık da, senınkı ne mantık onu anlamadım. Esın bence ıstıyor. Istemeyen adam sırf sen ıstıyorsun dıye bebek ıstemez. Yanı erkekler boyledır. Hem bebegım olunca o senden cok heveslenıp heyecanlanır. Bızımkı sımdıden basladı ben en cok oglumu sevıyorum demeye.
Bu arada Denızcım hakıkaten korunmayı bırakmak bıle ınsana heyecan verıyor dımı. Oldu olacak dıye meraklanmak. O gunler daha keyıflı gecıyor bence. Test yapıp da cıft cızgıyı gorme merakı, goruncekı heyecan ve mutluluk. Ayyyyyy Allah hepınıze yasatsın yaa.
Hele bı hamıle kal. bebek dogsun, onun kokusunu duysun bak senden daha fazla ılgılenmezse.......
Bence hııııııc bekleme guzelım. 2,5 yıl olmus evlenelı. Bence tam zamanıdır. Bız gec evlendık dıye ben 6 aylık evlıyken ıstemeye basladım. Bı de kaynanamlarla oturuyoruz, zaten evlılıgımden bır b... anlamıyorum , barı bebegım olsun da hayatıma renk gelsın dedım. Sımdı esım benden heveslı ama benım tereddutlerım var.
burdayimm canimm bugun biraz gec girdim sancimm var herhalde usuttumm yataktan kalkmak istemedimm zatenn...sen nasilsin canimm citirimmmRobotcum bİz artık yaza dÜŞÜnÜyoruz kısmet olursa eŞİmlede Öyle konuŞtuk akŞam temmuz gİbİ allah İzİn verİrse Öyle yapıcaz artık
jayacım bak gÜzelİm hayat Çok gÜzel baŞkaları yÜzÜnden canını sıkma allah yrd olsunn
baaaaaaaaaaaaaaaaattt nerdesİn Şekerİm
deryacımmmmm meryem hannem sİz nerdesİnİzz
canimm ben bile suan sancim var ve ilk bir iki ay olmasi normal kasik agrilarii sanki adet olcakmis gibi hissetmeler uzulme tazee annecikkgünaydın kızlar muhabbet almış başını gidiyo ben bugün hiç iyi değilim çok sancım var korkuyorum hamile arkadaşlara soruyorum sizdede oluyormuydu vajina ve kasık ağrıları ve sancıları ben şuan çok kötüyüm biraz yatıcam cevap yazarsanız çok sevinirim....
inşallah canım inşallah.yarın dr a gdecem inş sabırsızlanıyorum büyüdümü acaba:?bana sıkı sıkı tutundumu die ama dr nevranın sitesinde bişi okudum mide bulantısının tek sevindirici yanı düşük riski ortadan kalmıştır diyo benim hiç bulantım yok üzülmelimiyim acabahala risk varmı ki ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?