Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok farklı bir duygu olmalı.jaya oğlumu götüremezsin deyince ne hissediyorsun.benim eşim bebiş olsun sen onu benden çok seversin die kıskançlık yapıyokaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile şahsen bende kıskanırım şuanki hislerim bu ama yaşanmadan bilinmez valla şuanki ruh halim le bende kıskanırım eşimin bebişimizi benden çok sevmesine.ALLAHIM neler söylüyorum yawww.

MERYEMcim aman dikkat et kendine.sen kafana takma rüyaları falan bilinçaltı da olabilir.

inş dediğin gibidir.inş bulantım olmaz da bebğim de sağlıklı olur.

Benim eşimin planlarında evde kurduğu düzende bir bebişe yer yok
Yani hiç tasarlamıyoo böle bir şeyiiii

Dün gece bir reklamda 34 yaşında anne olmuş birini gördüm
ne kadar geç dedim.. Konu açmaya çalışıyorum tabii...
Bence genç anne olunmalı filan dedim . Millet 40 da doğuruyoo hem
bencede daha iyi dedi :1shokhaoldumsmile
kafayı yemiş 40 yaşında
yok ya yok erkek aklıyla gidersek mahvoluruz kızlar
bize yeter kendi kafamızzzzzzzsempatiksalakcinni

BENCEDE BİZE YETER KENDİ AKLIMIZ:lepi:
AY EŞİMİN BABAANNESİ GELDİ ALIŞVERİŞE 50TL HARCADI ALLAH RAZI OLSUN.SİFTAH YAPTIM BUGÜN şakkıdı

KIZLAR HAYIRDIR HERKESıN ıŞı VAR GALıBA.
NERDESıNıZ GIIIIIIIIIIIIIIII bayanssulusmile

sagol denızcım yaa, ben de 34 yasındayım ve ılk bebegım .Kendımı bırden ıhtıyar bunak gıbı hıssettım aranızda. Malum hepınız daha cıtırsınız
Meryemcım cooook gecmıs olsun tatlım yaa. Aman dıklkat et kendıne. Esınle nıye küstün. Bakma bız hala duzelmedık tam olarak ama arttık takmıcam kafama. Bebegın cınsıyetıne gelınce, Ben senın yerınde olsam kız olsun da o kadının ıstemeyecegı bır ısım koyayım dıye bakardım.
baaattttttt nasıl oldun sekerrrrrrrr

hannemcım sana cevap yazmayı unuttum tatlım. Esım tabı takılıyor, ne benı gonderır ne de bebegını. Aslında ben de ona hayatımda artık baska erkek var sana ıhtıyacım kalmadı dıye takıldıgımda ılk zamanlar kıskanıyordu. senı daha cok sevıyorum dıyordum. Bebegımız buyuyup evlenıp gıdecek, sen hep benım yanımda olacaksın dıye rahatlatıyordum ama bızımkı sımdıden basladı, ogluna daha fazla sevgı gosterısıne

BU TOPıĞıN EN ÇITIRI BENıM 23 E GıRMEDıM BıLE DAHA
22 SAYILIRIM bayanssulusmile

ayyyy resmini yerim senin ayol ben hem anne olmuş hemde çıtır görünen bayanım hıh şakkıdı

KOYDUM RESMıMı YA ABLA SANA BıŞE DEDıĞıM ÇOK SEN ÇITIRSIN SATEN D.KUPCU.
ROBOT CANIM SENDE KOYSANA RESMıNı GÖRELıM O GÜZEL YÜZÜNÜ KIZZ opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…