Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Denızcım herseyı akısına bırak ve dogru karar verebılmek ıcın Allaha dua et.
Meryem haklısın canım. Bızımkı de aynısı. Neymıs onlar benı kızı gıbı goruyormus ,, ben yanlıs dusunuyormusum. Sevsınler. Anneme anlatmıstım olanları, o da babama anlatmıs. Babam aradı az once. Canını sıkma dıyor . Ben senın arkandayım, kıracıyı cıkarayım gel otur ıstersen dıyor. Bızımkı hayatta kabul etmez. Ben de ıstemem gercı. Bebege ne alınacaksa alalım dıyor. Ben de hazıra konmalarını ıstemıyorum evdekı denyoların. Terbıyesızler. Kumes kadar odayı cok gorduler ya obur tarafta yatacak yerlerı yok.

[sıze="2"]aman eşimle konuştum sınava çağıracaklarmış oooo aylar sürer
ben oraya yerleşene kadar doğururum beeeee:roflol:[/sıze]

tamam oızaman sıkıntı yok doğur hemen.
Sen ne iş yapıosun ki abla garantiye geçersem flean dedin
bankacı mısın

bat kız nerelerdesın. derya umutluyuz olgay terkettınız ıyıce. ben de terkedıcem buraları hadı gelın beklıyorum

peki canım sen bursadan ankaraya gittin
alışabildinmi orayıo sevdinmi.
Haw ben kocaman güzelim bursadan manavgata gelince buraya tıkılmış gibi oldum o yüzden mutsuzum burda

ben de ankara merkezde değilim kızılcahamam tarafındayım kırsal ve küçük bi yer burası da alıştım sayılır...eşimi çok seviyorum:asigimnun için katlanıyorum ama bursa özlemi hep içimde :sinifsinif:

YOK YAW KÜMES GİBİDE DEĞİLDE.
KÜÇÜK YER İŞTE EVET YAZIN 53 DERECEYİ GÖRÜYORUM DERECEDEkafamçokkarıştı
OF YA NEFRET EDİYORUM BURDAN BİDE ANTALYALI MANAVGATLI VARSA KUSURA BAKMASIN AMA BURANIN İNSANLARINIDA SEVMİYORUM
,KOMŞULUK HİÇ YOK YA ALLAHIM BEN BURSADA BÖLE YAŞAMIODUM
BIKTIM BURDAN ÖFF PÖFFF BURSAAAAAAAAAA:çok üzgünüm:

tamam oızaman sıkıntı yok doğur hemen.
Sen ne iş yapıosun ki abla garantiye geçersem flean dedin
bankacı mısın

Yok cnm ben özel sektörede. Bilgi işlem şefiyim ama bebişe izin yok
yani hamile olduğumu anladıkları an kapı dışı olacağım malesef alsanaalsanasmile
allah bunları bildiği gibi etsinn
Bende başka iş bakıyooom işte
eyer bebiş olursa onu biraz büyütür öle iş bakarım bilmem
bebeğin ne zaman geleceğine baplı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan

canım sen nekar oldu evleneli

53 mü???ohaoldumsmile
biz de kışın - 30 u görüyoruz ya neyse....

ŞEF OLDUĞUN BELLİ ABLA
HEP ONLİNE SİN RAHATSIN YANİ :jeyyar:

e herkes nasılsa öğretmen veya öğretmen eşi burda sen de takıl öğretmenevine işte ne var orada öğretmen eşleriyle muhabbet edersin işte fenamı ..

e herkes nasılsa öğretmen veya öğretmen eşi burda sen de takıl öğretmenevine işte ne var orada öğretmen eşleriyle muhabbet edersin işte fenamı ..

BİZ EŞİMİN MEMLEKET,İNDEYİZ YAW. EVİMİZ VAR BURDA BİDE BURDA ÖĞRETMEN EVİNDE OLSAM ELİMDE KALIR BURALI GACILAR.
İŞTE Bİ ANKARALI KANKAM VAR ONUNLAYIM HEP NAPİM.DÜKKANI AÇTIK BİRAZ OYALANALIM PARA KAZANALIM DA BURSAYA GİDELİM SEN YARDIM ET ALLAHIMMMMMMMMMMMM:Saruboceq:

Allah gönlüne göre verir inş.bi bebek yap da komşu filan istemezsin merak etme ...kaydirigubbakcemile3

biz de aslında ankaradan gitmek istiyorduk ama artık imkansız gib birşey oldu eşimin işinden dolayı ...ankara da sıkıyor insanı bir süre sonra ..şöyle sahilde küçük bir il olsa hiç fena olmazdı ..ama güney sahili hariç ..sevmiyorum ben güneyi ...

iki buçuk sene olacak yakında....rüzgar gibi geçti....

BENİMDE TEMMUZDA 3 YIL OLUCAK.
AMA Bİ 3 YIL DAHA YAŞASAM BURDA KANSER OLURUM.
YA YEMİN EDERİM ABARTMIYORUM YA ANKARALI KANKAM DA ÖLE DİYO
ODA BURA EVLENDİ ÖĞRETMEN TIKILDIK KALDIK BU SALAK YERDE DİYE DERT YANIYORUZ BİRBİRİMİZE İNSANLARI ÖZELLİKLE.
DÜŞÜNÜN EŞİMİN DEDESİ BANNESİ BİZİM ÜST KATTA OTURUOLAR.
Bİ AKŞAM BAKTIM EKMEK BİTMİŞ GİTTİM İSTİYİM 1.2 DİLİM DEDİM
BABNNE EKMEK VARSA VERİRMİSİN DEDİM SEN İN BEN GETİREYİM DEDİ.
BENDE YAŞLI KADIN İNMESİN BİZER BEKLİYİM DEDİM KENDİ KENDİME DEDE İÇERDEN BOK YESİNLER EŞŞOLULAR DİYE BAĞIRDI TABİ BENİM DUYMADIMI SANIYOLAR ÇOK ÜZÜLDÜM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…