:roflol::roflol:kız seni yolarım haaa ne kaçacak herif ben kaçıyom ona kalsa 7 /2 4 açık dükkan mubarek kaydirigubbakcemile3 zati eve 10 da geliyo akşamları senağlama seks için bile zaman zor buluyoz bee :asigim:
saatlerce dediğim en fazla 1 saat ..1 saatten fazlaya ben de karşıyım ama hiç girmesine izin vermemeye de karşıyım ...ayrıca sana sarılıp tv de izleyebilir ..bu ona engel değil ki ...B]valla yok öle bir hakkı bana sarılıp tv seyredecek. Bazen maç varsa gider istediği yerde seyreder arkadaşlarıyla. Öle her gece her gece saatlerce özgürlük olmazzzklava::roflol:
ben kendı babama kızardım hep kı hala kızgınım ona annemı kanser ettı ÖldÜrdÜ anneme ılgısızdı ıÇer ıÇer leŞ gıbı kokula annemın gırtlaklarını tıkardı babam anlayıŞsız bencılın tekı annem Ölmeden 1 gÜn Önce bıle ıÇmıŞ gelmıŞ amelıyatlı kadın ya annem tıkandı ıÇkı kokusundan lanet olsun dedım ya.
Geldı benı buldu eŞımde anlyıŞsız bencıl bılmıyorum ya barıbursaya taŞınsak dıyorum olur 15 sene sora gıderız dedı bana.
Bende ÖmrÜmÜ burda geÇırmem kendımı ÖldÜrÜrÜm yınede burda yaŞamam dedım.
1 kere ıntıhar ettım ben eŞımın yÜzÜnden.
Ya kusura bakmayın sızıde ÜzÜyorum dertlerımle
çok üzüldüm durumuna ama kimse için hayatına son vermeye değmez .hayatta herşeyin bir çözümü vardır ,intihar hariç ...mantıklı olduğunu söylüyorsun ama intihara kalkışman ne kadar mantıklı ...