herkese iyi akşamlar yamancım girmek istiyorum ama bu sancı bana rahat vermiyo dün gece yine sancım tuttu çok kötüydüm bi drem uyku uyuyamadım sabah doktoruma gittik bana bazı tahliller vermişti onları yaptırdık idrar yollarımda iltihap çıktı o yapıyomuş sancıyı ama ne sancı ya mahvediyo beni kıvrana kıvrana biraz uymuşum neyse ben bebişime bişey olacak diye çok korktum ama bebişim çok iyi büyümüş bi haftada işte böyle hala ağrım var bakalım doktor ilaç verdi iki hafta sonra tekrar çağırdı inş geçer kızlar dua edin benim için geçsin şu iltihap yoksa dayanılır gibi değil ağrısı .....
meryemcim kıyafetler çok güzel ya bayıldım keşke ördüğün battaniyeyide koysaydın rabbim güle güle giydirmeyide nasip etsin inş...
Cnm geçmiş olsun bilirim fena ağrıdır. Bende hamileyken kum döktüm.
Varya tahmin edemezsin ağrıyı...
offff hatırladım kötü oldum ayol
ayaklarını sıçak tut cnm
Günaydınnnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrrrr bu arada hepiniz öpüldünüzzzzzz
cmis olsun canim allah acil sifalar versinn.....bebegin iyii olsunda geri olur gider nasil olsa...canim sende alirsin insallah yakin zamanda bebeisine kiyafetlerrr.batteniyemii bitirmemistim bu resimleri cektigimde sonrada aklima gelmedi ama koyarimm bidahakinee...kendine iyii bak optum canimm
yaman canim benim bugun doktorda islerim vardi o yuzden 3 saate yakin orada bekledimm geldigimdede dogal olarak halsiz kalmistim uzanip yattim birazz...
jaya nerelerdee evde kalmaya basladii daha topige girmiyorr .gozlerim hep eskileri ariyorr valla amaaa daha kimsecikler gelmiyorrr.....hannem yokk umutluyuz derya girmiyor burcu yokk minnoz miz mizz asil bunlar neredee .....optumm herkezii iyii gecelerr
günaydın topiğin en çıtır bayanııııııııı aklinialirimsmile
Yerim seni fıstıkkkkkkk sengözlerimebaksanab :jeyyar: delikafadulden bayanssulusmile
YİYEMEZSİN BEN SANA AĞIR GELİRİMMMM kaydirigubbakcemile3 :roflol:
[sıze="2"]kaydirigubbakcemile3 valla dişlerimi kırmaya niyetim yok tatlım kaydirigubbakcemile3
napıyosun bakimmm sen ???[/sıze]
akil olarak mi :) ? kaydirigubbakcemile3
kiz sen benden sonra üye olmussun, nasil basardin bu kadar zamanda 3000 nin üzerinde mesaj yazmayi yahu :hulya:
EE ŞEKERİM SENDEDE ROBOT KADAR ÇENE OLSA SENDE YAZARSIN sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 yamancim sasirdim valla, ben 4-5 ayin icinde 500 küsür mesaj yazabilmisim sadece sositososito
gecmis olsun canim allah acil sifalar versinn.....bebegin iyii olsunda geri olur gider nasil olsa...canim sende alirsin insallah yakin zamanda bebeisine kiyafetlerrr.batteniyemii bitirmemistim bu resimleri cektigimde sonrada aklima gelmedi ama koyarimm bidahakinee...kendine iyii bak optum canimm
yaman canim benim bugun doktorda islerim vardi o yuzden 3 saate yakin orada bekledimm geldigimdede dogal olarak halsiz kalmistim uzanip yattim birazz...
jaya nerelerdee evde kalmaya basladii daha topige girmiyorr .gozlerim hep eskileri ariyorr valla amaaa daha kimsecikler gelmiyorrr.....hannem yokk umutluyuz derya girmiyor burcu yokk minnoz miz mizz asil bunlar neredee .....optumm herkezii iyii gecelerr
Cnm geçmiş olsun bilirim fena ağrıdır. Bende hamileyken kum döktüm.
Varya tahmin edemezsin ağrıyı... :gitme:
offff hatırladım kötü oldum ayol
ayaklarını sıçak tut cnmlmaz:
Günaydınnnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrrrr bu arada hepiniz öpüldünüzzzzzz opuyorumnanaktan
cnm benim çok geçmiş olsun dikkat et knd lütfen
allah acil şifalar versin tez zamanda
günaydın topiğin en çıtır bayanııııııııı aklinialirimsmile
cnm benim yaaa artık baya kalabalık oldukk bazen isimleri bile unutuyorum malesefff sempatiksalakcinni
gÜnaydın kızlar nasılsınız ...
Benİ hİÇ sÜran yok bakıom da dÜnde yoktum netİm yoktu pff..
GÜNAYDIN ÖNEMLİ değil takma kafana beni de soran yok
biz bize konuşuruz biz deguclubacismile
EE NASIL Gİ,DİYOR HAYAT CİCİM :hulya:
Kpss kursuna gidiyorum cnm bennnn :lepi:
ne olsun iş güç devam ediyoruz işlerim yoğun bu ara ...senden naber ..nasıl durumlar eşinle ...
iyidir valla dükkanda oturup duruorum napim.
Eşimle iyiyiz allaha şükür ya sağol
nasıl satışlar ..alan varmı sütyen kilot kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?