Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm benim çok geçmiş olsun dikkat et knd lütfen
allah acil şifalar versin tez zamanda

günaydın topiğin en çıtır bayanııııııııı aklinialirimsmile

cnm benim yaaa artık baya kalabalık oldukk bazen isimleri bile unutuyorum malesefff sempatiksalakcinni

jaaayyyaaaaaa şekerim nerelerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YİYEMEZSİN BEN SANA AĞIR GELİRİMMMM kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kaydirigubbakcemile3 valla dişlerimi kırmaya niyetim yok tatlım kaydirigubbakcemile3
napıyosun bakimmm sen ???

[sıze="2"]kaydirigubbakcemile3 valla dişlerimi kırmaya niyetim yok tatlım kaydirigubbakcemile3
napıyosun bakimmm sen ???[/sıze]

iyim cnm ya sen nasılsınn
çalışıyorum işte hep aynııı
ne kursuna gidiyodun senn

akil olarak mi :) ? kaydirigubbakcemile3

kiz sen benden sonra üye olmussun, nasil basardin bu kadar zamanda 3000 nin üzerinde mesaj yazmayi yahu :hulya:

EE ŞEKERİM SENDEDE ROBOT KADAR ÇENE OLSA SENDE YAZARSIN sempatiksalakcinni

aynen yamanın dediği gibi ..herkese lafım geçiyor da çeneme cıkkk olmuyor ulennn ..bi laf söylüyorum o bana bin laf ediyor

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 yamancim sasirdim valla, ben 4-5 ayin icinde 500 küsür mesaj yazabilmisim sadece sositososito

karadenizli olduğum buradan belli işte ..bi burnumuz bi de çenemiz uzun ..gerisi boş ...kaydirigubbakcemile3:roflol: sen benden küçüksün düşün ben 28 yaşındayım ama 15 yaşındaki çocuklar gibiyim ..niye çenem uzun sanıyorsun ..işim gücüm şamata da ondan ..çenemi yiyeyim :roflol::roflol:

[

Günaydınnnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrrrr bu arada hepiniz öpüldünüzzzzzz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

çıtır derken beni kastediyo galiba ,sanırsam ,yok yok karaaaaaaannti kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim valla geçsin bi ağrılarım bayram edicem kendim için değil bebeğim için ona zararı olur diye korkuyorum meryemcim battaniye bitince resmini koy olurmu bende battaniye örüyorum bitince resmi koymayı becerebilirsem koyarım..
dkupcum seni anlayabiliyorum öyle bir ağrıki hayatım zindana dönüşüyo resmen ölecekmişim gibi hissediyorum kendimi allah düşmanımın bile başına vermesin o derece yani
yamancım sağol canım dikkat ediyorum valla sürekli yatıyorum yaptığım başka bişey yok korkudan işte yapamıyorum işte öyle geçiyo zaman....

gÜnaydın kızlar nasılsınız ...
Benı hıÇ sÜran yok bakıom da dÜnde yoktum netım yoktu pff..

Kpss kursuna gidiyorum cnm bennnn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…