SILA MIakannehirakannehir valla onu bilemem de beni ferhundeye ve fadik sevin atasoya çok benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3
kaç kilosun sen ?Benİmde en bÜyÜk korkum Çok kİlo almak ve verememek.tabİ allah hayırlı doĞum saĞlıklı evlat versİn ama genede korkuyo İnsan İŞtee
yapma nolur ferhundeye benzeme aklinialirimsmile fadik daha iyi kaydirigubbakcemile3
ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..
yapma nolur ferhundeye benzeme aklinialirimsmile fadik daha iyi kaydirigubbakcemile3
ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..
tip olarak ulennn huy olarak değil herhalde kaydirigubbakcemile3
senin resmin var mı seni de görelim
kaç kilosun sen ?
D_kupcu maŞallah bebİŞİnİ İyİ beslemİŞİn heee 3700 zatİ aldıĞın kİlolar bebekteymİŞ baksana
tip olarak ulennn huy olarak değil herhalde kaydirigubbakcemile3
senin resmin var mı seni de görelim
kaç kilosun sen ?
160 BOY :gitme: 67 - 68 KİLOYM :çok üzgünüm:
üzülme ulennn zamanla verirsin belki ,doğumdan sonra emziririken de verebilirsin belli olmaz o işler ..pınax senin yaşın kaç ? maşallah ulennn boyunuz kadar çocuklarınız var be..ben yaşlandım mı ne ..28 oldum hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3
[B..pınax senin yaşın kaç ? maşallah ulennn boyunuz kadar çocuklarınız var be..ben yaşlandım mı ne ..28 oldum hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3[/B]
yasim 27 canim, sen bana bakma benimki anormal bi durum... ben cok ama cok erken anne oldum. Evlenmek planliydi ama bebis planda yoktu, ben hapa ragmen hamile kaldim ve bebisimi dogurdum daha sonrasinda... okulumu bitirdim. Kizimla beraber büyüdük ama bu o kadar da kötü bisey degil sadece cok daha fazla fedakarlik gerektiren bi durum. PIsman degilim bebegimi dünyalara degismem
Bluz gÜzelde robot Çok İtİcİ gÖstermİŞ bence canlı manken olsaydı daa İİ olurduu
CNM BAYA Bİ ERKEN OLMUŞ AMA OLSUN BAK KOCAMAN KIZIN VAR ÇITIR KAYNANA OLUCAKSIN NE GÜZEL.HEMD EHER KONUDA GÜZEL Bİ ARKADAŞIN OLACAK
UMARIM İKİNCİDE GELİR ÇOK BEKLETMEZZ :1hug: aklinialirimsmile
yaman sana diyorum resmin yokmu diye kaydirigubbakcemile
VAR CİCİM AMA BEN RESİM KKONMASINA KARŞIYIM ŞAHSİ FİKRİM BU KUSURA BAKMA EMİİ kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?