Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Benımde en bÜyÜk korkum Çok kılo almak ve verememek.tabı allah hayırlı doĞum saĞlıklı evlat versın ama genede korkuyo ınsan ıŞtee

SILA MIakannehirakannehir valla onu bilemem de beni ferhundeye ve fadik sevin atasoya çok benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3

yapma nolur ferhundeye benzeme aklinialirimsmile fadik daha iyi kaydirigubbakcemile3

ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..[/QUOTE]

tip olarak ulennn huy olarak değil herhalde kaydirigubbakcemile3

senin resmin var mı seni de görelim

Benİmde en bÜyÜk korkum Çok kİlo almak ve verememek.tabİ allah hayırlı doĞum saĞlıklı evlat versİn ama genede korkuyo İnsan İŞtee
kaç kilosun sen ?

yapma nolur ferhundeye benzeme aklinialirimsmile fadik daha iyi kaydirigubbakcemile3

ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..

kaç kilosun sen ?[/QUOTE]

heheheh :)) yok yok eminim sen ferhundeden güzelsindir! Allah kimsenin huyunu onunkine benzetmesin zaten yau :sinifsinif:

Son düzenleme:

ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..

kaç kilosun sen ?[/QUOTE]

160 BOY :gitme: 67 - 68 KİLOYM :çok üzgünüm:

kaç kilosun sen ?

heheheh :)) yok yok eminim sen ferhundeden güzelsindir! Allah kimsenin huyunu onunkine benzetmesin zaten yau :sinifsinif:

Benim resmim profilimde robotum :) kilom su an 53 :hulya:[/QUOTE]

yok yaa kara kruu bişeyim işte kaydirigubbakcemile3 ne de karayım da biraz daha açılsam kar beyazı olacağım :roflol::roflol:kiloyu yamana sormuştum neyse seni de öğrenmiş olduk

senin bebiş ne kadarlık

D_kupcu maŞallah bebİŞİnİ İyİ beslemİŞİn heee 3700 zatİ aldıĞın kİlolar bebekteymİŞ baksana

Evet cnm aldığım ilk tulum küçük gelmişti ireme az kilo alınca hep etrafımdakiler 2-2,5 doğar o bebek dediler küçük almışım. Bir çıktı kızım topaaçççk gibi hehehehe kaydirigubbakcemile2

kaç kilosun sen ?

160 BOY :gitme: 67 - 68 KİLOYM :çok üzgünüm:[/QUOTE]

üzülme ulennn zamanla verirsin belki ,doğumdan sonra emziririken de verebilirsin belli olmaz o işler ..pınax senin yaşın kaç ? maşallah ulennn boyunuz kadar çocuklarınız var be..ben yaşlandım mı ne ..28 oldum hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3

160 BOY :gitme: 67 - 68 KİLOYM :çok üzgünüm:

üzülme ulennn zamanla verirsin belki ,doğumdan sonra emziririken de verebilirsin belli olmaz o işler ..pınax senin yaşın kaç ? maşallah ulennn boyunuz kadar çocuklarınız var be..ben yaşlandım mı ne ..28 oldum hala bebiş yok kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ÜZÜLME ULEN DEMESİ KOLAY alsanaalsanasmile SEN GİBİ ÇITIRMIYIM BEN :gitme:
BENDE 1 AY SONRA 24 OLACAĞIM aklinialirimsmile YAŞ OLARAKTA ÇITIR BENİM SANIRIM :dance:

ÜZÜLME ULEN DEMESİ KOLAY alsanaalsanasmile SEN GİBİ ÇITIRMIYIM BEN :gitme:
BENDE 1 AY SONRA 24 OLACAĞIM aklinialirimsmile YAŞ OLARAKTA ÇITIR BENİM SANIRIM :dance:[/QUOTE]

ben kaç yaşında ve kaç kilo gözüküyorum sence ?

bu arada resmini koy da görelim işte ...bana bakma sen ..kilo önemli değil ..gösterip göstermediğin önemli olan ..kimisi kemikli olur pek et olmadığı için göstermez ..kimisi de etli ol az kiloya sahipken çok gösterir...belki sen abartıyorsundur

Amannnnn boşverin kiloyu yaaaaaa ne kilolu insanlar var.....boverinnnn zemuszemus

CNM BAYA Bİ ERKEN OLMUŞ AMA OLSUN BAK KOCAMAN KIZIN VAR ÇITIR KAYNANA OLUCAKSIN NE GÜZEL.HEMD EHER KONUDA GÜZEL Bİ ARKADAŞIN OLACAK
UMARIM İKİNCİDE GELİR ÇOK BEKLETMEZZ :1hug: aklinialirimsmile

Bluz gÜzelde robot Çok ıtıcı gÖstermıŞ bence canlı manken olsaydı daa ıı olurduu

Bluz gÜzelde robot Çok İtİcİ gÖstermİŞ bence canlı manken olsaydı daa İİ olurduu

Malesef canlısını bulamadım tatlım
geçen bir hamilenin üstünde görmiştim
çoooooooook tatlı duruyyoooooraklinialirimsmile

CNM BAYA Bİ ERKEN OLMUŞ AMA OLSUN BAK KOCAMAN KIZIN VAR ÇITIR KAYNANA OLUCAKSIN NE GÜZEL.HEMD EHER KONUDA GÜZEL Bİ ARKADAŞIN OLACAK
UMARIM İKİNCİDE GELİR ÇOK BEKLETMEZZ :1hug: aklinialirimsmile

evet canim öyle oldu ama annem sayesinde cok fazla zorluk cekmedim :) Arkadas gibiyiz zaten ama son zaman bi genc kiz triplerine girdi hic cekilmiyo aklinialirimsmile

VAR CİCİM AMA BEN RESİM KKONMASINA KARŞIYIM ŞAHSİ FİKRİM BU KUSURA BAKMA EMİİ kaydirigubbakcemile3

açıkla bakayım şu şahsi fikrinin sebebini de biz de bilelim kaydirigubbakcemile3...koy tekrar kaldır ne olacakki anlamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…