robotcum senin resmin varmi? aklinialirimsmile
tamam cnm cikarabilirsin :)
kasin gözün pek güzel masallah zemuszemus
bizde büyük sayilmayiz :)
sen zaten değilsin o anlamda demedim ..kendimle dalga geçtim biraz anlayacağın ...sen benden zayıfsın mesela ....daha ufat tefek de olabilirsin...ben akıl olarak küçüğüm biraz galiba ...:roflol::roflol: aklımı yiyeyim :icecream::roflol:
akil olarak mi :) ? kaydirigubbakcemile3
kiz sen benden sonra üye olmussun, nasil basardin bu kadar zamanda 3000 nin üzerinde mesaj yazmayi yahu :hulya:
EE ŞEKERİM SENDEDE ROBOT KADAR ÇENE OLSA SENDE YAZARSIN sempatiksalakcinni
herkese iyi akşamlar yamancım girmek istiyorum ama bu sancı bana rahat vermiyo dün gece yine sancım tuttu çok kötüydüm bi drem uyku uyuyamadım sabah doktoruma gittik bana bazı tahliller vermişti onları yaptırdık idrar yollarımda iltihap çıktı o yapıyomuş sancıyı ama ne sancı ya mahvediyo beni kıvrana kıvrana biraz uymuşum neyse ben bebişime bişey olacak diye çok korktum ama bebişim çok iyi büyümüş bi haftada işte böyle hala ağrım var bakalım doktor ilaç verdi iki hafta sonra tekrar çağırdı inş geçer kızlar dua edin benim için geçsin şu iltihap yoksa dayanılır gibi değil ağrısı .....
meryemcim kıyafetler çok güzel ya bayıldım keşke ördüğün battaniyeyide koysaydın rabbim güle güle giydirmeyide nasip etsin inş...
carna hadi hayirlisi, Allah gönlünüze göre verir insallah :ecrin_bebek:
herkese iyi akşamlar yamancım girmek istiyorum ama bu sancı bana rahat vermiyo dün gece yine sancım tuttu çok kötüydüm bi drem uyku uyuyamadım sabah doktoruma gittik bana bazı tahliller vermişti onları yaptırdık idrar yollarımda iltihap çıktı o yapıyomuş sancıyı ama ne sancı ya mahvediyo beni kıvrana kıvrana biraz uymuşum neyse ben bebişime bişey olacak diye çok korktum ama bebişim çok iyi büyümüş bi haftada işte böyle hala ağrım var bakalım doktor ilaç verdi iki hafta sonra tekrar çağırdı inş geçer kızlar dua edin benim için geçsin şu iltihap yoksa dayanılır gibi değil ağrısı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?