ooo canimm senide burda gormek guzel ozletmeyin kendinizii yaaa.gozlerimiz hep sizi ariyor valla.ben iyiyimm canimm 5.ayima girdimm bebisimde iyii allaha sukur sen nasilsinn bos birakma arada gir sende optum canimgünaydın kızlar,
ben de şeker yükleme testimi yaptırdım sonuç gayet iyi çıktı.
jayacım gözün aydın.izne ayrılmışsın nihayet.sorunlar da çözülmüş.inşallah huzurlu geçirirsin bu dönemi.
ya hannemmmmmm seni çok merak ediyorum.inşallah bebişin ve sen iyisinizdir canım.
umutluyuz sen neler yapıyosun canım.ne kadar kaldı meleğine kavuşmaya?
bat,meryem sizin nasıl gidiyo?bi şikayetiniz var mı?
arkadaşlar selamlar biraz okuyabildim geçmişi çok vaktim olmadığı için... hepinize sevgilerimi iletiyorum...çalışmalarınızda başarılar:)
ben regl günümü bekliyorum.... bebek çalışması işini durdurduk:) zevk hanesini doldurcam önce:)
bugün izmire uçuyorum arkadaşlar annemi - babamı çok özledim. onları görmeye gidicem bu akşam uçakla nasipse...
geldiğimde regl haberimi verir yeni aya adımı yazdırırım inşallah....
sevgiyle kalın....
içinizdeki umutsuzlukları çöpe atın... herşeyin hep en güzelini en iyisini düşünün.... fesat insanlardan uzak durun... onlar sizin mutlu olmamanızı sağlar...hep pozitif olun arkadaşlar :)
byeee[/
derya canimm senide gormek guzell eskilerr birakti topigi valla sizde gelmeyince dogru duzgun giresim olmuyor acikcasii..sana iyii geezmeler canim bol bol gezz artik....iyii dilerklerin icinde sagol canimm
hihoyyyt Ben geldim hihoyyyt
ne olsun sıkıldım bugün ya zaten gıcık oluyorum her ay acaba hamilemiyim diye düşünmekten sıkılıp vazgeçicem nerdeyse bu işten hiç sabrım yok yani
Kimsecikler yook bu gün
Kimsecikler yook bu gün
alın size soru : eşinizin telinde ne diye kayıtlısınız o sizde ne diye kayıtlı ? bir topicte gördüm ...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?