Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

folik asitten mi, adlınakannehir
karında şişme yapıyor dediler ama demek herkeste farklı oluyor

seninle yumurtlama günlerimiz de aynıkaydirigubbakcemile3

ben bilmiyom yumurtlama günlerimi çünkü doğum kontrol hapını yeni bıraktım
herşey birbirine girdi.
Benim de karnım şiş.. bende de olduuuu..
ay nekadar kullancaz bu hapıııııı :uhm:
ayol ben yememeye çalışayım yoksa fıçı gibi olacağım sositososito

merhaba kızlar bende kullandım ıkı ay falan folık asıt sonra ratahsızlandıgım ıcın bebege ara verdıgımız ıcın bırakmak zorunda kaldım 2 ayda 4 kılo aldırdı yemeklerınıze dıkkat edın kılo aldırıyo yanı haberınız olsun

abowwww ben o yüzden 15 gündür yeme krizlerine girdimmmmmmmmmm
abowww 1,5 ilo aldım kız daha bebek yokkkkkkkk akannehir
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :1shok:

YAPMA YAAAAAAA
BEN ZAYIFLAMAYA ÇALIŞIYOM BİDE KİLO ALDIRMASIN BANA :1shok: BAŞLAYINCA

BİZDE Bİ ARA BEBEK DÜŞÜNÜK VE BENDE KULLANMIŞTIM FECİ İŞTAH AÇMIŞTI BENDE.KOCA BİR PİZZA YİYİP 1 SAATE ACIKIYODUM eyvahedigeldismile

BİZDE Bİ ARA BEBEK DÜŞÜNÜK VE BENDE KULLANMIŞTIM FECİ İŞTAH AÇMIŞTI BENDE.KOCA BİR PİZZA YİYİP 1 SAATE ACIKIYODUM eyvahedigeldismile

son zamanlarda bende ole olmustum sen bır pızzayı yıyomussun ben ıkı kucuk boy pızzayı yıyodum saat 8 de yedıysem saat 10 da tekrar karnım acıkıyodu onun oncesındede dogum kontrol hapı kullanıyodum oda kılo aldırmısıtı bana sısstım davul gıbı sımdı 1 aydır dıyet yyapıyorum 1 ayda 10 kılo verdım allahıma sukurler olsun

regl oldugun günden itibaren 11. ve 17 . günlr arası yumurtlama günleri oluyormuş

3 ay kullanılsa iyiyimiş bebek gelişimi için

regl oldugun günden itibaren 11. ve 17 . günlr arası yumurtlama günleri oluyormuş

3 ay kullanılsa iyiyimiş bebek gelişimi için

napalım kullanacaz da ya 3 ay içinde bebek olmazsa nasıl olacak..
ben 15-20 gündür kullanıyomm inşallah bebiş hemen olurda fazla kullanmam gerekmez bu hapııı... bende anca ideal kiloma indim hatta vermem gereken 4-5 kilo var...
doğumdan sonra gene gireceğim rejimeeeeeee zemuszemus

cnm senin kilon kaç ki :uhm: bir ayda 10 k,ilo verebildin aaaaaaaaa ohaoldumsmile

ben 13 kılo verdim kızlar gecen yıl

3 ay içinde bebek olmazsa eğer daha uzun süre kullanmanın sakıncası yok dedi dr um

1 ayda nasıl 10 kilo verdin canım bünyen sarsılmadı:1shok: mı

ben 13 kılo verdim kızlar gecen yıl

3 ay içinde bebek olmazsa eğer daha uzun süre kullanmanın sakıncası yok dedi dr um

ideal kiloda hamile kalmak en iyisi bencede güzel olmuş 13 kilo maşşalhhh
sen nasıl korundun cnm :uhm:

YAPMA YAAAAAAA
BEN ZAYIFLAMAYA ÇALIŞIYOM BİDE KİLO ALDIRMASIN BANA :1shok: BAŞLAYINCA

ben almadım kilo 1 aydır düzenli kullanıyorum bünyeye göre değişiyor olabilir iştahım da açılmadı

sanırım 13 kılo olan soru bana :)

ben 1 ay sadece zararlı şeylerı kestim şeker cips asitli içecekler gbi

bu şekilde 5 kılo verdım daha sonradan 8 kılo da kendı kendıne gtti anlamadım:)))

sanırım 13 kılo olan soru bana :)

ben 1 ay sadece zararlı şeylerı kestim şeker cips asitli içecekler gbi

bu şekilde 5 kılo verdım daha sonradan 8 kılo da kendı kendıne gtti anlamadım:)))

aman aman 1 cips 10 kaloriiii
asla yemem asla lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…