folik asitten mi, adlınakannehir
karında şişme yapıyor dediler ama demek herkeste farklı oluyor
seninle yumurtlama günlerimiz de aynıkaydirigubbakcemile3
abowwww ben o yüzden 15 gündür yeme krizlerine girdimmmmmmmmmm
abowww 1,5 ilo aldım kız daha bebek yokkkkkkkk akannehir
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :1shok:
merhaba kızlar bende kullandım ıkı ay falan folık asıt sonra ratahsızlandıgım ıcın bebege ara verdıgımız ıcın bırakmak zorunda kaldım 2 ayda 4 kılo aldırdı yemeklerınıze dıkkat edın kılo aldırıyo yanı haberınız olsun
BİZDE Bİ ARA BEBEK DÜŞÜNÜK VE BENDE KULLANMIŞTIM FECİ İŞTAH AÇMIŞTI BENDE.KOCA BİR PİZZA YİYİP 1 SAATE ACIKIYODUM eyvahedigeldismile
ben bilmiyom yumurtlama günlerimi çünkü doğum kontrol hapını yeni bıraktım
herşey birbirine girdi.
Benim de karnım şiş.. bende de olduuuu..
ay nekadar kullancaz bu hapıııııı :uhm:
ayol ben yememeye çalışayım yoksa fıçı gibi olacağım sositososito
regl oldugun günden itibaren 11. ve 17 . günlr arası yumurtlama günleri oluyormuş
3 ay kullanılsa iyiyimiş bebek gelişimi için
son zamanlarda bende ole olmustum sen bır pızzayı yıyomussun ben ıkı kucuk boy pızzayı yıyodum saat 8 de yedıysem saat 10 da tekrar karnım acıkıyodu onun oncesındede dogum kontrol hapı kullanıyodum oda kılo aldırmısıtı bana sısstım davul gıbı sımdı 1 aydır dıyet yyapıyorum 1 ayda 10 kılo verdım allahıma sukurler olsun
son zamanlarda bende ole olmustum sen bır pızzayı yıyomussun ben ıkı kucuk boy pızzayı yıyodum saat 8 de yedıysem saat 10 da tekrar karnım acıkıyodu onun oncesındede dogum kontrol hapı kullanıyodum oda kılo aldırmısıtı bana sısstım davul gıbı sımdı 1 aydır dıyet yyapıyorum 1 ayda 10 kılo verdım allahıma sukurler olsun
ben 13 kılo verdim kızlar gecen yıl
3 ay içinde bebek olmazsa eğer daha uzun süre kullanmanın sakıncası yok dedi dr um
YAPMA YAAAAAAA
BEN ZAYIFLAMAYA ÇALIŞIYOM BİDE KİLO ALDIRMASIN BANA :1shok: BAŞLAYINCA
Nasıl 10 - 13 kİlo verdİnİz yaaaaa
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş topiğimize...
GÜnaydın bat sende hoŞgeldİn nasılsın bulantıların geÇtİ İnŞaallah
sanırım 13 kılo olan soru bana :)
ben 1 ay sadece zararlı şeylerı kestim şeker cips asitli içecekler gbi
bu şekilde 5 kılo verdım daha sonradan 8 kılo da kendı kendıne gtti anlamadım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?