Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BEN DE regl dönemindeyim ...bende de şişkinlik var ..bakalım artık hayırlısı ..

ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum ...

günaydın azize

aynen kızlar bende regl dönemimdeyim tabi inşallah olmam c.tesi büyük gün

günaydın yamancım çok sağol sanada geçmiş olsun evet benim bünye bu aralar fazlasıyla hassas kendimi değilde bebeğimi daha çok düşünüyorum allahtan ateşim yok olsydı tehlikeliolurdu bebek için meleğim 9+4 günlük teyzesi zaman ne çabuk geçiyo bulantılarıma gelince keşke kusma olsa belki rahatlar gönlümce yiyebilirim iştahım hiç yok zorla bişeyler yemeye çalışıyorum bakalım inş atlatacağım sen nasıl oldun diyete başlamışsın hadi hayırlı olsun inş istediğin kiloya kavuşursun..

canım ya yemeye çalışıyorum ama bu ara tek yiyebildiğim domates odamevsimi değil ama midemi azda olsa yatıştırıyo sebze hiç yiyemiyorum mide bulantısını geçirecek bi tavsiyen varsa çok sevinirim 3. ayıma iki hafta kaldı canım inş dediğin gibi 3. aydan sonra geçer bulantılar...

hannemcim çok geçmiş olsun bebişinin iyi olmasına çok sevindim dikkat et kendine istirahat alsaydın bi kaç hafta kendine iyi olurdu senin için birde sapık dadanmış aman diyim çok dikkatli ol tenha yerlerden yürüme sakın bu aralar tvde hep öğretmenlere sapık dadanıyo bol bol dua et eğer çok rahatsız ediyosa polise şikayet et gerçi bazı polislerde pek ilgili olmuyor ama sen yinede söyle neyse canım benim pazar günü 10. haftam doluyo şuan 9hafta 4 günlük teyzesi benim bulantılarım çok iştahsizlik var halsizlik uyku hali senin nasıl geçiyo varmı sendede bulantı kusma seninle bi hafta var aramızda allah sağlıklı sihhatli kucaklarımıza almayıda nasip etsin.

deryacım hoşgeldin nasıldı izmir tatilin kafanı toparladınmı inş iyi gelmiştir reglin geçikmiş hayırlısı diyelim kendine dikkat et özletme kendini fazla olurmu opuyorumnanaktan
günaydın hanımlarr kaydirigubbakcemile2

bat kullanıcısından alıntı
bat kullanıcısından alıntı
QUOTE=bat;11766519]
Alıntı. rüzgarım:hamileeeeeee

17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci

yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...

kızlar liste azaldı yokmu adını yazdıracak arkadaş yazdırıpta günü geçip haber vermeyen arkadaşları siliyorum adını yazdırıyolar sonra ses seda yok listede olan arkadaşlarım umarım hepinizden hamiş haberleri alırız....

Bat cnm ya kımısı lımon yalayınca bulantıyı alıyo dıyolar dene ıstersen emı
rabbım yrd olsun ınŞallah

batcım günaydın ben 3. sıradayım evet sana katılıyorum öyle adını yazdırıpta kaybolacaklarsa hiç yazdırmasınlar

günaydın kızlar nasılsınız bende diyete başladım ama tartılmadım lahana çorbasını yapacam inşaALLAH kısmet olursa pazar günü. bakalım hayırlısı artıkın.

bat hoşgeldin canım inşaALLAH hayırlısıysa atlatırsın bu zor günlerini RABBİM yardımcın olsun.

önemli olan hamilelik döneminde kendimizi tutabilmek.
ye cokacimcoook ye ye al kiloları vermeye gelince uğraş durrr
bitmezzz bilim çilemizzzzzzzzz:tomato:

17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural

kızlar ben de varımmmmm

Bat cnm ya kİmİsİ lİmon yalayınca bulantıyı alıyo dİyolar dene İstersen emİ
rabbİm yrd olsun İnŞallah

yamancım limonu sevmem ama çubuk kraker yiyince geçiyo biraz sağol inş sen hamiş kalırsan sorunsuz geçirirsin...

batcım günaydın ben 3. sıradayım evet sana katılıyorum öyle adını yazdırıpta kaybolacaklarsa hiç yazdırmasınlar

özlemcim inş kırmızılar gelmezde meleğin seninledir liste olayına gelince adını yazdırıyolar sonra günü geliyo kimse haber vermiyo adını yazdıran kayboluyo madem böyle yapacaksınız hiç listeye girmeyin dimi ama...

hoşbulduk salihacım sende diyete başlamışsın hadi bakalım hayırlı olsun bende inş zamanla atlatırım bı sıkıntılarımı ama bebeğim için değer o sağlıklı olsunda varsın midem bulansın...

17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural

kızlar ben de varımmmmm

hoşgeldin elifece aramıza kendinden bahsedermisin biraz ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyosunuz bebek için...

evet katılıyorum sana daha önce bende söyledim ya yazdırmayın adınızı yazdırıyosanızda bilgi verin çoğu kişi yok ortada amannn boşver bizbize yeteriz bu arada inşallah görmem kırmızıları ama bütün adet belirtilerim var kasığımda ağrı göğüslerde dolgunluk belimde ağrıyo şiştim bi tuhaf aynen adet belirtileri yani sanırsam bu ayda yok bişey neyapalım bidahaki aya kaldı artık umudumuz

hoşbuldukkkkk kızlar
daha hiç denemedik :) ilk deneme bu ay olacak önceden bazı sağlık sorunları nedenıyle korunuyorduk hep 4 sene bitti evleneli

kaydirigubbakcemile3

ee peki ozaman yarın büyük gün peki ne gibi belirtilerin var daha doğrusu varmı belirtilerin

ben yanlış yazmadım değil mi canım regl günü yazılmıyormuyduCADIARZU

regl belirtilerim var evet .ama yumurtlama gününü hesapladım mart ayının sonu ve nisan ayının ilk haftasında bazı günlere denk geliyor.

Bat cnm yaa allah hepımızer kolaylıklar versın ne dıyeyım ama 3 ay bı geÇır hayırlısıyla bıter ınŞallah herkes Öyle dıyo
bakalım cınsıyetı ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…