aferin kızlar sze yaa
bende bilşiyosunuz yüryüş yapmaya ve az yemeye özen gösteriyorum artık şimdilik 1 kilo verdim ama regl dönemindeyim ondan şişlik var btsin daha sıkı yapışacağım bu işe
içgiymci nerelerde yaa
BEN DE regl dönemindeyim ...bende de şişkinlik var ..bakalım artık hayırlısı ..
ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum ...
günaydın azize
aynen kızlar bende regl dönemimdeyim tabi inşallah olmam c.tesi büyük gün
BEN DE regl dönemindeyim ...bende de şişkinlik var ..bakalım artık hayırlısı ..
ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum ...
günaydın azize
günaydın hanımlarr kaydirigubbakcemile2
BENDE ASIL 6 DAN SONRA YİYOOMMM eyvahedigeldismile :roflol:
bat geçmiş olsun sanada cnm ya bünyen hassa bu aralar ondan sık sık hastalanıyosun.allahtan kusma yok bi tek bulantı var.kaç haftalık oldu meleğin bakalım.allah şifa versin hepimize bende baya hastayım
ggüüüüüüüüüünnnnaaaaaaaaayyyyyyyydddddddddıııııııınnnn çıtırlaaaaarrrrr
canım yiyebildiğini ye yiyemiyorsanda çok zorlama kendini düzelecek bu durumlar ben de yaşadım aynılarını ama istirahat etmeye çalış ve stresten uzak dur en kritik zamanların şimdi bebişine iyi bak 3. ayı atlattın mı biraz rahatlarsın
slm kıslar uzun zamandır giremiyordum.çok sıkıntılı günlerdeyim yine.2 hafta önce düşük tehlikesi atlattım.şimdi iyiym dr martın 3 gel dedi.şimdilik herşey yolunda şükür ama ben iananamıyorum nedense acı tecrübeden sonra.gitsemde görsemnapıyor diyorum.şuan 9.haftaya gircez inşallah.
birdeeeeeeeee sabah okula gelirken sapığım oldu((((ALLAHIN cezası.taksiyle gelip gidiyorum artık ve okuluma çok yakın iş yeri.aylardır önlü arkalı geliyoduk geçen salı fark ettim bıdı bıdı konuşarak gelio arkamdan 1 adım gerimden.sonra velimi grdm onla konuşurken döndü gtti.ama sabahları taksiyle gelirken görüyorum yolda çok korkuyorum.dünde beni takip ederken geldiği yerde grm beni yolda göremeyince sanırım buralaradır die arayışa grdi zaten sıkıntılıyım offff offffffffffff bide bu aralar öğretmen cinayetleri falan çok korkuyorum DUA EDİNNNNNNNNNNNNNN ((
hepiniz iysiniz inşallah.jaya ayrılmıştır izne sanırım:)yaman,umutluyuz,mutfak robotu,batttttttttt,saliha meryam iç giyimci diğerleriiiiiiiiii nasılsınız:)iysiniz inş dua edin olurmu.
battttttt nasıl gdyo hamişlik benden 1 hafta öndesin dimi:)
kızlar merhaba ... geldim güzel izmirden..ancak girebildim sayfaya işlerim çok yoğundu:)
ben hala adet olmadım. 13 mart beklenmeyen tarihimdi... dün test yaptım tek çizgi ama bekliyimmi napıyım bilemedim... belki cumartesi günü bir doktora da giderim bakalım...bişey olacağından değilde farlutal kullanıp adet göreyim yada doğum kontrol versin yaz sonuna kadar kullanayım bari napıyım... bebek çalışmasını durdurduk:)
böyleee işteeeee
sevgiler hepinize.. ben buarlar faceteki mycity oyununa takılmış durumdayım . pek girmiyorum siteye kafamı dağıtıyor iyi geliyor:)
yine de beni unutmayın janummmmm
bye byeeee
günaydın hanımlarr kaydirigubbakcemile2
bat kullanıcısından alıntı
bat kullanıcısından alıntı
QUOTE=bat;11766519]
Alıntı. rüzgarım:hamileeeeeee
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...
kızlar liste azaldı yokmu adını yazdıracak arkadaş yazdırıpta günü geçip haber vermeyen arkadaşları siliyorum adını yazdırıyolar sonra ses seda yok listede olan arkadaşlarım umarım hepinizden hamiş haberleri alırız....
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural
kızlar ben de varımmmmm
Bat cnm ya kİmİsİ lİmon yalayınca bulantıyı alıyo dİyolar dene İstersen emİ
rabbİm yrd olsun İnŞallah
batcım günaydın ben 3. sıradayım evet sana katılıyorum öyle adını yazdırıpta kaybolacaklarsa hiç yazdırmasınlar
günaydın kızlar nasılsınız bende diyete başladım ama tartılmadım lahana çorbasını yapacam inşaALLAH kısmet olursa pazar günü. bakalım hayırlısı artıkın.
bat hoşgeldin canım inşaALLAH hayırlısıysa atlatırsın bu zor günlerini RABBİM yardımcın olsun.
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural
kızlar ben de varımmmmm
hoşbuldukkkkk kızlar
daha hiç denemedik :) ilk deneme bu ay olacak önceden bazı sağlık sorunları nedenıyle korunuyorduk hep 4 sene bitti evleneli
kaydirigubbakcemile3
ee peki ozaman yarın büyük gün peki ne gibi belirtilerin var daha doğrusu varmı belirtilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?