CNM HAPI BIRAKTIĞINDAN BENCE DENGESİZ OLMASI NORMAL UMUDUNU KIRMAK İSTEMEM AMA BENCE İLK AYDA OLMAZ GİBİ GELİYOR TABİ ALLAH BİLİR HERŞEYİ İSTERSEN BEKLE BİKAÇ GÜN DAHA İSTERSENDE YAP TEST NE KAYBEDERSİN 3-5 LİRALIK BİŞEYY buyrunnnnnnnnn
napalım kullanacaz da ya 3 ay içinde bebek olmazsa nasıl olacak..
ben 15-20 gündür kullanıyomm inşallah bebiş hemen olurda fazla kullanmam gerekmez bu hapııı... bende anca ideal kiloma indim hatta vermem gereken 4-5 kilo var...
doğumdan sonra gene gireceğim rejimeeeeeee zemuszemus
kizlar bu folik asiti maleseff hep kullaniyosunuz hamile kaldiginizdada devam ediyonuz...cok aciktirdigi dogru ama gec saatlerde yemezseniz hic ir sey olmuyor ben suan5.ayimin icindeyimm 1 kilo bile almadimm yanii....onemli olan sik sik ve gec saatte yememek ben cayimi bile sekersiz iciyorumm ve gunde 3 litreye yakin su iciyorum tabii sabahii tuvalette geciriyorumm o baska bi konuu ama bebek icin bol su icimi cok iyii hamur islerinden uzak durmakta onemlii yeseniz bile 1 tane yiyinn benceeeben 13 kılo verdim kızlar gecen yıl
3 ay içinde bebek olmazsa eğer daha uzun süre kullanmanın sakıncası yok dedi dr um
yamancım gribim biraz geçti ama sancılarım başladı yine kilo henüz almadım hatta zayıfladım diyebilirim ama göğüslerim çok büyüdü...
kizlar bu folik asiti maleseff hep kullaniyosunuz hamile kaldiginizdada devam ediyonuz...cok aciktirdigi dogru ama gec saatlerde yemezseniz hic ir sey olmuyor ben suan5.ayimin icindeyimm 1 kilo bile almadimm yanii....onemli olan sik sik ve gec saatte yememek ben cayimi bile sekersiz iciyorumm ve gunde 3 litreye yakin su iciyorum tabii sabahii tuvalette geciriyorumm o baska bi konuu ama bebek icin bol su icimi cok iyii hamur islerinden uzak durmakta onemlii yeseniz bile 1 tane yiyinn benceee
bat canim simdi normal kilo vermen cunki ilk aylar insan bisey yiyemiyorr hep istahsiz oluyor ama suannn ben cok acikiyorumm her aciktigimda yemenk yemiyorumm meyve cok yiyorumm ama meyve bile olsa gec saatte yenildigi taktirde yaga donusuyorr....benimde goguslerim buyuduuu ilk zamanlar cok aciyordu ama 3.aydan sonra gectii sukur
herkeze hayirlii cumalarr allah herkeze gonlunden geceni versin insallahh...
HG CNM NASILSIN
BENDE ÇOK KORKUYORUM HAMİLELİKTE ÇOK KİLO ALMAKTAN HAYIRLISI BAKALIM NELER OLCAK
NASIL KEYİFLER KUZUCUĞUN NASIL zemuszemusŞU YURTDIŞINDAKİ DÜĞÜN OLAYI BELLİ OLSUN BENDE BAŞLAYACAĞIM ARTIK ÇALIŞMALARA SIKILDIM GARİ BENİMDE OLSUN BEBEĞİMMM opuyorumnanaktan :asigim:
keyifler iyii canimm bebegimde buyuyor artik hareketlenmeye basladii ve bu sekilde insan daha cok mutlu oluyor icinde oldugunu daha cok hissediyorsun.insallah seninde en kisa zamanda olur cok bekletmezz..kilo almaktan korkma bence bende cok korkuyorumm ama gercekten dikkat edince oluyor cukulata felan yemezzsen tatlii yemiceksinn fazlaaa kiloda almazzsinn
bakalım ben kaç kilo alacağım ..doğumla zaten 7-8 kilo rahat gidiyormuş ..benim kızkardeşim 46 ile hamile kaldı ..60 ile doğurdu ...51 ile doğumdan çıktı ..şimdi ise 54 kilo ...
8 kilo kalmış ona ama bu herkeze göre değişir
ben 60 hamile kaldım 69-70 le doğuma girdim..
şimdi 55 kiloyummm bayanssulusmile
tabiiki ama kilo kalsın biraz ..çok zayıftı azıcık adama benzedi be...senin boyun kaç ..
1,63 şakkıdı
çiğne bakalım sakızları sen işyerinde de çiğniyor musun acep milletin suratına yapıştıra yapıştıra kaydirigubbakcemile3
selmm kızlarrrr:)
naber denizcim sengözlerimebaksanab
selm canmm:)SLM yerimseniben
İyiyim cnm sen napıyon :uhm:
boydan postan mı bahsedilmiş sengözlerimebaksanab
çok zayıfmışsınız kızlarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?