Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

alsanaalsanasmile NASIL YAAA NASIL VERDİN ŞEKERİM senağlama
BEN 1 KİLO VERDİM ŞİMDİLİK AMA REGL GİRDİ ARAYA ONDAN YEDİM BAYA ARA VERDİM ŞİMDİ GENE DEVAM KISMETSE
NELER YAPIYOSUN PEKİ VERMEK İÇİN opuyorumnanaktan

iyiyim yamancım bulantılarım geçiyo gibi ama üç gündür bacağım ağrıyo herhalde ağrılarla geçecek 9 ay neyse sen nasılsın..

AYY SEVİNDİM CNM YAAA DİKKAT ET KNFD KAÇ HAFTALIK OLDUN TAM :ecrin_bebek:

yaa ...günlük yediklerim söyle

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
domates salatalık

saat 10 gibi bir elma

öğlen
çeyrek kepekli ekmekli sandviç ya da salata
saat 3 gibi bir elma

akşam salata yoğurtlu semizotu salatası ya da çok az yağsız sebze yemeği

gün içinde en az 2 litre su
öğlenleri de çıkıp yarım saat yürüyorum ...
sabah kalkınca 1 bardak limonlu su içiyorum ..

ben sana eskiden 15 günde 12 kilo verdiğimi söylemiştim de inanmamıştın ..
çok çabuk kilo veren bir yapım var benim

hedefim 55 .. 55 olunca bırakacağım inş.

bir de akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum haberin olsun ..

ben de 1 haftadır regli idim ama yemedim bir şey yiyesim gelmiyor benim reglide ağrıdan iştahım kesiliyor resmen .

kaydirigubbakcemile2 ıYıMıŞ
ASLINDA BENDE SENıNKıNE YAKIN BESLENıYORUM Kı
SABAH KEPEKLı EKMEKLE ÇAY
ÖĞLEN AYNI ŞEKıLDE YEMEK VAR AMA EKMEK AZ
ÖĞLE ARASI YARIM SAAT FUARD YÜRÜYÜŞ
SONA EVE GıT YEMEK BULAŞIK VS ŞıMDıLıK 1 KLO AMA DEVAM TABıııı bilmiyorumkismile
akşamda 5 gibi 1 elma ve portakal
acaba öğleden öncede mi elma yesem

kızlar günaydın benim regl 2 gün geçti test yapmadım belirtiler var ama gelen bişey yok sırtımda çoook ağrıyo nedendir anlamadım :gitme:

Haklısın robotcum ama 6 dan 12 ye kadar dÜŞÜnÜrsek 6 saat yapıyo ve ben o ara bıŞeyler atıŞtırırım arada gene az az

Haklısın robotcum ama 6 dan 12 ye kadar dÜŞÜnÜrsek 6 saat yapıyo ve ben o ara bİŞeyler atıŞtırırım arada gene az az

aklına yemek yemek geldiğinde su iç ...

özlem bu arada hadi hayırlısı testi yap da merakımızı gider ..ben senden daha çok heyecanlandım heee...haftasonu eşimle yürüyüşe çıktık ..herkese çocuğunu almış parktaydı ..hele kız çocukları cici bici giydirmişler ..öyle imrendim ki öldüm bittim resmen yaaa....az kaldı 2 ay sonra inş. ben de bu yola gireceğim...

17 mart 2010 esrb haber yok
19 mart 2010 d_kupcu belli değil
20 mart 2010 özlem109630 henüz kırmızılar gelmedi
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural

kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...

ben düşünüyorum da daha çalışmalara başlamadım o yüzden listeye adımı yazdırmıyorum

robot kız selam veriyorum hiç almıyorsun küsüyorum ama ne o beni beğenmedinmi sarmadımı muhabbetim...

bu arada millet şu eyüp sabri tuncerden bahsetmiştim size ..bugün kargom geldi ...500 ml lik koca şişe kolonyanın yanında 3 lü set de geldi ...çok güzel hepsi ...vucut losyonu el kremi parfüm ve kolonya hepsi 9 liraya mal oldu ..bedava resmen sudan ucuz ulenn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…