selam herkese günaydın
nbr cnm nasılsın bulantıların nasıl varmı hala
iyiyim yamancım bulantılarım geçiyo gibi ama üç gündür bacağım ağrıyo herhalde ağrılarla geçecek 9 ay neyse sen nasılsın..:CüvCüv:
burdayım asıl sen nerdesin ..dün eşim içeride projesine çalışırken kkya gireyim dedim 1-2 saat boş vaktim vardı ..aksilik buya kk açılmadı sinir oldum iimi ..
salona geçmiştim .tv nin karşısında laptopumu kucağıma alıp elektirkli battaniyenin altında keyif yapayım diyordum olmadı kötükedihüso
bu arada senin diyet nasıl gidiyor..
sabah tartıldım ..bugün itibari ile 58,3 üm :)
10 günde 2,6 kilo vermişim :) tam gaz yola devam ...
iyiyim yamancım bulantılarım geçiyo gibi ama üç gündür bacağım ağrıyo herhalde ağrılarla geçecek 9 ay neyse sen nasılsın..
alsanaalsanasmile NASIL YAAA NASIL VERDİN ŞEKERİM senağlama
BEN 1 KİLO VERDİM ŞİMDİLİK AMA REGL GİRDİ ARAYA ONDAN YEDİM BAYA ARA VERDİM ŞİMDİ GENE DEVAM KISMETSE
NELER YAPIYOSUN PEKİ VERMEK İÇİN opuyorumnanaktan
:
yaa ...günlük yediklerim söyle
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
domates salatalık
saat 10 gibi bir elma
öğlen
çeyrek kepekli ekmekli sandviç ya da salata
saat 3 gibi bir elma
akşam salata yoğurtlu semizotu salatası ya da çok az yağsız sebze yemeği
gün içinde en az 2 litre su
öğlenleri de çıkıp yarım saat yürüyorum ...
sabah kalkınca 1 bardak limonlu su içiyorum ..
ben sana eskiden 15 günde 12 kilo verdiğimi söylemiştim de inanmamıştın ..
çok çabuk kilo veren bir yapım var benim
hedefim 55 .. 55 olunca bırakacağım inş.
bir de akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum haberin olsun ..
ben de 1 haftadır regli idim ama yemedim bir şey yiyesim gelmiyor benim reglide ağrıdan iştahım kesiliyor resmen .
ben meyveyi gün içinde yiyip akşam yemekten sonra birşey yemiyorum
AMA BEN 6 DAN SONA ACIKIYORUM Kİ YEMEDEN DURAMAM
yasakkelime
kızlar günaydın benim regl 2 gün geçti test yapmadım belirtiler var ama gelen bişey yok sırtımda çoook ağrıyo nedendir anlamadım :gitme:
kızlar günaydın benim regl 2 gün geçti test yapmadım belirtiler var ama gelen bişey yok sırtımda çoook ağrıyo nedendir anlamadım :gitme:
Haklısın robotcum ama 6 dan 12 ye kadar dÜŞÜnÜrsek 6 saat yapıyo ve ben o ara bİŞeyler atıŞtırırım arada gene az az
17 mart 2010 esrb haber yok
19 mart 2010 d_kupcu belli değil
20 mart 2010 özlem109630 henüz kırmızılar gelmedi
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
19 mart 2010 elifecevural
kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...
aklına yemek yemek geldiğinde su iç ...
özlem bu arada hadi hayırlısı testi yap da merakımızı gider ..ben senden daha çok heyecanlandım heee...haftasonu eşimle yürüyüşe çıktık ..herkese çocuğunu almış parktaydı ..hele kız çocukları cici bici giydirmişler ..öyle imrendim ki öldüm bittim resmen yaaa....az kaldı 2 ay sonra inş. ben de bu yola gireceğim...
ben düşünüyorum da daha çalışmalara başlamadım o yüzden listeye adımı yazdırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?