Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım yaa ben de sızlerı ozledım. Ben muthıs sıstım. Sabah kaynanamla hastaneye gıttık onun tahlıl sonucları ıcın. Geldım uzandım, uyuyup kalmısım yenı kalktım. Heryerım balonm gıbı. Benım 5 haftam var ama tabı oncesı yada sonrası olabılıyor. Izne ayrıldıgım gunden sonra doktora gıtmedım canım. Kısmetse haftaya gıdıcem. Sen nasılsın, bebıs nasıl. Artık ruyalarımda hep bebısımı goruyorum. Dun gece de kızım oldugunu gordum. Esınle gorusebılıyormusun. Bebıs nasıl. Ben sorun cıkmazsa normal dogum ıstıyorum canım.
Yamaaan kız valla suraya bu kadar sonra gelıp senden hamıleyım lafı duymak ısterdım. Hala beklıyorsun. Meryemde gırmıyor ne zamandır sanırım
d-kupcu Allah yardımcın olsun canım. Yasadıkların zor gercekten. Ben sıkıntılı donemımı atlattım cok sukur. Darısı basına. Kaynanam valla el bebek gul bebek bakıyor artık. Evden ayrılacagız korkusunamı nedır cok duzeldı.

mmmmmmmmmmm mesela hem çalışıp hem evde yemek iş temizlik yapan arkadaşlar nasıl yetiştiriyosunuz onca şeyi dışarıdan yardım alıyomusunuz hadi anlatın bakalımopuyorumnanaktan

kızlar ben sımdı mutfaga gıdıyorum. Yemek yapıcam. Ne oldugunu soylemeyeyım de hamıslerın canı cekmesın. Arada yazdıklarınızı okurum. Bu arada hepınız coook ozlendınız.

bu kaynanan konusuna çok sevindim jayacım inşallah yeniden hortlamaz. offff gerçekten insanın bazen canını çok sıkıyolar benimde ara ara tahammülüm kalmıyo ama iyiki aynı evde değiliz bazen çok iyi yani allah var genelde çok iyi ama bide gıcıklığı tuttumu işte ozaman boğasım geliyo ya sabırrrrrrrrlmaz:

ben çok zorlanıyorum mesela
sabah 7 de evden cıkıyorum aksam 7 de evdeyım
her aksam yemegımı yapıyorum çok zorlanırsam anneme atıyorum kendımı ama ben yemek yapmayı cok seviyorum
hafta içi temizliğe hiç dokunamıyorum banyo mutfak hariç
haftasonu bir gunumu temızlıge ayırıyorum bır gunumu de dınlenme ya da gezmeye
ama çok daralıyorum bazen sinirlerim bozuluyor temızlıkcı alamıyorum cok pahalı 80 liraya gelıyorlar
kendım ıdare edıyorum napımmmmm.

offf bana kaynana demeyin ben de sinir oluyorummmmmm
hatta şuanda işyerımden ona sinirlenmekle meşgulum alsanaalsanasmile

merhabalar kızlar.

bende sabah 06:40 da evden çıkıyorum 19:10 da evde oluyorum sağolsun kaynanam yemeği yapmış sofrayı açmış beni bekliyo oluyolar. Hafta içi böyle devam ediyo kaynanamla aynı katta oturduğumuz için sağolsun yemeği bırakın yorgun geldim diye bulaşıkları dahi yıkarmıyo ALLAH razı olsun. RABBıM bütün istediklerini versin inşaALLAH. Hafta sonu ise cumartes 13:30 gibi işyerinden çıkıyorum eve gidiyorum kaynanamla oturup biraz dedikodu yaptıktan sonra yemek yapıyoruz :) :) yemeği yeyip evime geçiyorum pazar günü evin temizliğini hemen yapıp annemlere gidiyorum tam 5 aydır böyle devam ediyo zaman nasıl geçti anlamadım :):)

canım ne kadar şanslısın
benim kayınvalidem ne yemek yapar kendı evıne gittiğimizde de hep aç döneriz öyle oturur saat 10 olur gece acıktınız mı der bizde yok deriz eve gideriz 10 bucuk olur ben yemek yaparım hemen pratik bişiler yeriz kendi evinde yapmıyor ki bana yapsın oğlu da bensiz her gittiğinde aç gelir

Kız benimki kaynana olsa iyi kendi annnem at atılmıyo sat satılmıyoooo :roflol:

evet canım gerçekten şanslıyım ALLAH razı olsun. Ama insan ne yaparsa kendine yapar.Sana kötülük yapıyo kötülüğünü söylüyosun bana iyilik yapıyo iyiliğini söylüyorum. ALLAH ıslah etsin ne diyelimbenneyaptımki

kız saliha ne kadar şanslısın maşallah cnm ya allah daim etsin.

bende anlaşırım kayınvalidemle altlu üstlü oturuyoruz biz ama yeme içme ayrı ne o bana karışır nede ben ona saolsun anlayışlıdır.ne yaparsak veririz birbirimizede ama biçok şeyide benden öğrendi pek bilgisi yoktu mutfak konusunda.ama severim onu anlaşıyoruz şimdilik umarım hep böle olur.
d_kupcu senin annen olduğundan yorum yapamıyorum.kayınvalidenle nasıl aranız.

jaaayyaaaaa nasılsın cnm ya konuşamadık senle çoktan.haziran temmuz gibi allahın izniyle düşünüyoruz bebek bi resmini koymadın bize yaaa
kaynanada maşallah inş hep böle olur bundan sonaa

offf bana kaynana demeyin ben de sinir oluyorummmmmm
hatta şuanda işyerımden ona sinirlenmekle meşgulum alsanaalsanasmile

benimde aynen senin gibi sabah 7 de kalkış akşam 7 eve dönüş ama mutfak benim en rahat olduğum yer çünkü seviyorum yemek yapmayı ben malesef c.teside çalışıyorum ahh ahh zor iş ya bazen hiç iş yapmak gelmiyo içimden

allahtan ct çalışmıyorum sanırım kafamda huni gezerdim
kocam da bazen yardım edıo bazen sölemeen bişi yapmıo
çocuk olsa napıcaz

allahtan ct çalışmıyorum sanırım kafamda huni gezerdim
kocam da bazen yardım edıo bazen sölemeen bişi yapmıo
çocuk olsa napıcaz

amann en iyisi ev hanımı olmak
biz çalışıyozda kafamıza taç mı takacaklarr
benim arkadaşım ev hanımı altında araba ohhhhhhhhhhhh
ben sabah 8 akşam 6 çalış cumartesi temizlik yap
pazar uyu uyuyabilirsen dinlennn
hayat mı bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

mmmmmmmmmmm mesela hem çalışıp hem evde yemek iş temizlik yapan arkadaşlar nasıl yetiştiriyosunuz onca şeyi dışarıdan yardım alıyomusunuz hadi anlatın bakalımopuyorumnanaktan

valla ben sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz tosunumla, servis 8 de geliyor evin önüne ..akşam 6 da da evdeyim ..eşim benden yarım saat sonra evde oluyor ..hafatiçi öyle aman aman yemek yapmıyorum ..aperatif yapıyorum genelde ..çorba salata o tarz şeyler ...zaten bu ara rejimdeyiz akşamları çok hafif şeyler yapıyorum ...benim de pazarlarım temizlik günüm olur genelde ..evim büyük o yüzden temizlemek de zor oluyor ama idare ediyoruz .bazen haftasonu annemlere gitme işi çıkıyor o haftasonu temizlik kalıyor tabi o zaman cinlerim tepeme çıkıyor ama hafta içi azar azar yapmaya çalışıyorum o zaman da ...ALLAH çalışan bayanlara kolaylık versin ama çok şükür benim eşim bana yardım eder ALLAH ı var ...hatta pazar günü temizliği beraber yapalım diyor da ben istemiyorum ..erkeğin her işe elini sürmesine de karşıyım ..yapabildiklerini eline yakışanı veriyorum yapıyor ama öyle ev hanımı gibi iş yapan herifi de istemem şahhhhsennnsempatiksalakcinni

valla ben kayınvalidemle farklı şehirlerdeyim ...ona çocuk doğunca gel diyorum gelemem diyor ..gelme zaten iki güne kavga ederiz ..sen gelir evimin düzenin bozarsın ,hiçbir şeye karışmayacaksan gel diyorum iimi :roflol:

ben istemem bana faydası da olmasın zararı da olmasın ..kendi işimi kendim yaparım ben ..iki iş yapıp da başıma kakmasındansa kendim yaparım daha ii .azıcık aşım ağrısız başım misali ...

ben evlendiğimizden beri hep böyleyim ve faydasını da çok gördüm ..görümcem geliyor arada 1 haftalığına kalmaya ..ona bile istediği halde iş yaptırmıyorum ..ne gerek var ..bi tabak yemek yapar sonra ağzı durmaz ..ben de kaynanama gidince hiç iş yapmıyorum ama hep görümcem yapıyor ...yapsın tabi yengesi değil miyim ..çok fenayım heee... eee ama bu işler böyle benim evimde yaptırmıyorsam ben gidince de yapmam bu kadar basit ..
hayatım boyunca kimseye muhtaç olmadan herşeyimi yaptım yaşadım bundan sonra mı muhtaç olacağım ..peh peh ..eksik kalsın ..kocam sağolsun bana yardım ediyor ...o bana yeter ..gerisi hikaye ...

Son düzenleme:
evet tatlım maddi olarak yetiyorsa ben de çalışmama taraftarıyım
hayata dair hiçbirşey yasayamıyoruz hayat akıp gidiyor biz hayatın hep dısındayız
hele benim ofisim gökyüzünü bile görmuyor kapalı alanda herseyden bi haberim mafoldumben

kocamın geliri iyi olsa bir dakıka düşünmem

ne kadarlık evlisin tatlım merak ettim

valla benim kocamın geliri ii ama ben sadece çocuk evresinde 3-4 ay ücretsiz izin alrıım diye düşünüyorum o kadar ..onun dışında çalışırım diyorum ...işim rahat ...yoğun ama rahatım çok şükür ...

ne kadarlık evlisin tatlım merak ettim

2 yıla yakın ..niye hayırdır daha cicim ayındasınız mı diyeceksin yoksa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…