Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım herkeste durum farklı oluyo benim her ay 2 yada 1 gün öne gider sende nasıl oluyo yani kaç günde bir oluyorsa adetin ilk gününden itibaren say hangi gün olacağı aşağı yukarı belli olur

eyvahedigeldismile ayol 21 nisan eyvahedigeldismile
kafayı yedim tamam dır :1shok: kafamçokkarıştı

Ben de çok şiştim kilom aynı ama herkes kilo mu aldın göbek yapmışsın diyor
herseye aglıyorum tahammül edemıyorum tiksinti oluyor yemeklerden bulantı

offf daha saysam bisürü şey

zor valla Allah yardımcımız olsun hele ki çalışanlar için çok daha zor kiiiiklava:

Kızlar sizde de sıkıntı oluyor mu adet gününe yakın -tatlicadiarzu-

AYY OLMAZMI ANACIM ÇOK SİNİRLİ OLUYOM BENDEEE akannehir

oluyor tabi ki olmaz mı ..bacağımın ağrısından iki tane çakasım geliyor önüme gelene iimi kaydirigubbakcemile3 ..sağolsun çok ağrılı günlerimde tosunum yemek yapar etrafı toparlar bakar yani bana ...hatta bacağımın ağrısından ağladığım olur utanmasa o da ağlayacak benimle ,bırakmaz beni hiç ısıtmaya çalışır bacağımı v.s. o olmasa ne ederim bilmem Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

illahi emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3 benimkide öyle sağolsun valla elinden geleni yapar güya evlenince geçer diyolardı hiçte geçtiği yok ben inanmıyorum şimdide doğumdan sonra geçer diyolar yalannnnnnnn

BEN de inanmıyorum aynen bana da elen gececek dediler şimdi doğumdan snr diyorlar

her ay acillik oluyorum iğneler vs ama gecen ay agrım için bi ilaç verdı dr um süperdi,hiç ağrım olmadızemuszemus

BEN de inanmıyorum aynen bana da elen gececek dediler şimdi doğumdan snr diyorlar

her ay acillik oluyorum iğneler vs ama gecen ay agrım için bi ilaç verdı dr um süperdi,hiç ağrım olmadızemuszemus

aslında bize o günlerde yani reglden 1 gün önceden başlayarak en azından 3 günlük izin vermeleri lazım ama nerdeeeee kimin umrundayızkiklava:

çok güzelsin kızında öyle allah mutluluğunuzu bozmasın canım valla helede şu gelinlikli resmin maşallah yani çok güzelsin cindy bebek gibisin

sağolll cnm insanın bahtı güzel olsun esas kaydirigubbakcemile2
amannn kızlar benimde eşim bir tane valla
yıkadığımız çamaşırları bile beraberrr asarız..
bölede yaşlanırız inşallah kocişimleeeeeeeopuyorumnanaktan

aslında bize o günlerde yani reglden 1 gün önceden başlayarak en azından 3 günlük izin vermeleri lazım ama nerdeeeee kimin umrundayızkiklava:

evet bence de yasal olarak hakkımız olmalı bazıları için ben de dahil çok zor geçiriyorum bazen izin almak zorunda kalıyorum ama iki saat derdini anlatana kadar bir surat bir surat iş yerindekılerde bazen işyeri hekimi bile anlamıyor ne kadar abartıyorsun benim de regl dönemim şuan benim de agrım var diyor

sinir oluyorummmmm:mymeka:

doğum kontrol hapının bu anlamda faydasını çok gördüm tek faydası buydu zaten..adetlerim bir hafta sürer kanamam çok olurdu ...hap kullanırken adetlerim 4 güne düştü kanamam yarı yarıya azaldı hatta daha da fazla ve ağrım olmuyordu böyle ..ağrıyı da hafifletiyordu ...şimdi hapı bıraktım ..kanamam haptaki gibi az ama bacak ağrım geri döndü ..gerçi eskisi kadar yoğun değil biraz daha iyi ...

A llah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrr
Bayan olmak zor iş :hulya:

A llah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrr
Bayan olmak zor iş :hulya:

Aynen cnm bir arkadaşım hamişşşş :CüvCüv:
2,5 yıl haptan sonra 3. denemede tuttu...
İnşallah benimkide bu ay gelirrrr..
Nisan ayı bolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :CüvCüv: hamişli olur inşallah :Saruboceq:

kız deniz maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin çok imrendim size
allah nazardan korusun
kızının güzelliğinede hayranım aynı sen kopya mubarek

EŞınle nasıl tanıŞtınız cnm
ayrıca o da genÇ gÖrÜnÜyo

kız deniz maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin çok imrendim size
allah nazardan korusun
kızının güzelliğinede hayranım aynı sen kopya mubarek

birde bazen aynı tarz giyiniyoooz bayılıyoom o halimizee
bakalım gene kız istiyomm allahım gönlüme göre versinnn
bu seferkide bana benzesinnn
ayna koyup bütün gün kendime bakacam
hehehehehe e :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…