canım herkeste durum farklı oluyo benim her ay 2 yada 1 gün öne gider sende nasıl oluyo yani kaç günde bir oluyorsa adetin ilk gününden itibaren say hangi gün olacağı aşağı yukarı belli olur
Kızlar sizde de sıkıntı oluyor mu adet gününe yakın -tatlicadiarzu-
hemde nasıl ben resmen balon gibi oluyorum diyebilirim çok şişiyorum tabi gerginlik sinirde oluyor şimdi birde bu işe bebek şüpheside eklendi bana dokunmayan bin yıl yaşasın yani patlamaya hazır bomba gibiyim:dilcikar:
hemde nasıl ben resmen balon gibi oluyorum diyebilirim çok şişiyorum tabi gerginlik sinirde oluyor şimdi birde bu işe bebek şüpheside eklendi bana dokunmayan bin yıl yaşasın yani patlamaya hazır bomba gibiyim:dilcikar:
AYY OLMAZMI ANACIM ÇOK SİNİRLİ OLUYOM BENDEEE akannehir
Ben de çok şiştim kilom aynı ama herkes kilo mu aldın göbek yapmışsın diyor
herseye aglıyorum tahammül edemıyorum tiksinti oluyor yemeklerden bulantı
offf daha saysam bisürü şey
zor valla Allah yardımcımız olsun hele ki çalışanlar için çok daha zor kiiiiklava:
oluyor tabi ki olmaz mı ..bacağımın ağrısından iki tane çakasım geliyor önüme gelene iimi kaydirigubbakcemile3 ..sağolsun çok ağrılı günlerimde tosunum yemek yapar etrafı toparlar bakar yani bana ...hatta bacağımın ağrısından ağladığım olur utanmasa o da ağlayacak benimle ,bırakmaz beni hiç ısıtmaya çalışır bacağımı v.s. o olmasa ne ederim bilmem Şeniz
illahi emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3 benimkide öyle sağolsun valla elinden geleni yapar güya evlenince geçer diyolardı hiçte geçtiği yok ben inanmıyorum şimdide doğumdan sonra geçer diyolar yalannnnnnnn
Buda benim blog'um kızlarrr
TIKLA
BEN de inanmıyorum aynen bana da elen gececek dediler şimdi doğumdan snr diyorlar
her ay acillik oluyorum iğneler vs ama gecen ay agrım için bi ilaç verdı dr um süperdi,hiç ağrım olmadızemuszemus
çok güzelsin kızında öyle allah mutluluğunuzu bozmasın canım valla helede şu gelinlikli resmin maşallah yani çok güzelsin cindy bebek gibisin
aslında bize o günlerde yani reglden 1 gün önceden başlayarak en azından 3 günlük izin vermeleri lazım ama nerdeeeee kimin umrundayızkiklava:
illahi emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3 benimkide öyle sağolsun valla elinden geleni yapar güya evlenince geçer diyolardı hiçte geçtiği yok ben inanmıyorum şimdide doğumdan sonra geçer diyolar yalannnnnnnn
BEN de inanmıyorum aynen bana da elen gececek dediler şimdi doğumdan snr diyorlar
her ay acillik oluyorum iğneler vs ama gecen ay agrım için bi ilaç verdı dr um süperdi,hiç ağrım olmadızemuszemus
A llah hepimizin yardımcısı olsun kızlarrrr
Bayan olmak zor iş :hulya:
kız deniz maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin çok imrendim size
allah nazardan korusun
kızının güzelliğinede hayranım aynı sen kopya mubarek
EŞİnle nasıl tanıŞtınız cnm
ayrıca o da genÇ gÖrÜnÜyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?