valla benim kocamın geliri ii ama ben sadece çocuk evresinde 3-4 ay ücretsiz izin alrıım diye düşünüyorum o kadar ..onun dışında çalışırım diyorum ...işim rahat ...yoğun ama rahatım çok şükür ...
2 yıla yakın ..niye hayırdır daha cicim ayındasınız mı diyeceksin yoksa kaydirigubbakcemile3
yok canım merak ettim her işimi kendim yaparım demıssın ya yeni heves ilk zamanlarımda ben de öyleydım ama şimdi inan sofra toplarken bile yardım etse bana cok faydası oluyor ,yani yardıma açığım o bakımdan merak ettim tatlım
ben 5 sene yalnız yaşadım ...çok küçük yaştan beridir erkek gibi yetiştirdi babam beni ..o kadar cesurdum ki hayatımda tek bir devlet dairesine gelmemiştir babam benimle ..her yere girer çıkardım hatta çıkıp vali ile milli eğitim müdürü ile bile kapısını çalıp içeri girip konuşmuşluğum var ..o yüzden eskiden beridir her işimi kendim yapıyorum .. atandıktan sonra 5 sene yalnız yaşadım ..ailem burda değildi ...tek başıma ev tuttum eşya aldım oturdum v.s. o anlamda yani ..eskiden beri sevmiyorum birine muhtaç olmayı ...
Amannnn herkez nasıl kendini mutlu hissediyorsa öle yapsın kızlarrr
dünyaya bir daha mı geleceğiz
ben 2. ci bebişi yapayım biraz dinlenmek istiyorum valla
liseden beri çalışıyoom ünv. deyken bile çalıştımm
aaaaa dinleneyim ayol birazzzz :roflol:
Yetişme tarzı değil yani bahsetmek istediğim şey ayırca aynı şeyleri de düşünmek zorunda değiliz tabi
kız saliha ne kadar şanslısın maşallah cnm ya allah daim etsin.
bende anlaşırım kayınvalidemle altlu üstlü oturuyoruz biz ama yeme içme ayrı ne o bana karışır nede ben ona saolsun anlayışlıdır.ne yaparsak veririz birbirimizede ama biçok şeyide benden öğrendi pek bilgisi yoktu mutfak konusunda.ama severim onu anlaşıyoruz şimdilik umarım hep böle olur.
d_kupcu senin annen olduğundan yorum yapamıyorum.kayınvalidenle nasıl aranız.
jaaayyaaaaa nasılsın cnm ya konuşamadık senle çoktan.haziran temmuz gibi allahın izniyle düşünüyoruz bebek bi resmini koymadın bize yaaa
kaynanada maşallah inş hep böle olur bundan sonaa
Konu benim ya da senin istemen değil ki
Ben farklı açılardan bakıyorum
Benim annem çok yakınımda oturuyor ben okadar yorgun olmama ragmen aksam yemeklerınde ona gtmıyorum çok çok zorda kalırsam arada gidiyorum. çünkü herzaman annemın arkamda olmasını ıstemıyorum bana destek olmasını ietemıyorum evin anahtarını bırak hafta içi ben temızlıgını yaparım dıyor ama o benım sorumlulugum dıyerek bırakmıyorum
Ben biz istemeden dahi onların bizi düşünüp büyük olarak bize yardım etmeleri gerektiğinden bahsediyorum canım en azından teklif etmeleri gerektiğini yani kayınvalideler de arayıp bugun yemege bize gelin yorgunsunuzdur ya da arayıp bu haftasonu ben de geleyım temızlıgı beraber yapalım dıyebilir ben zaten istemem ama teklif edilmesi gerekır bence bize de yazık.Ben de kimseden iş beklemem ama eşim ben söylemeden bazı durumlarda yardım etsin isterimyerimseniben
konu benim yada senin istemen çünkü herkesin ne istediğini konuşmuyor muyuz kaydirigubbakcemile3 sanırım sen ters anladın söylediklermi ..ben sadece kendi fikrimi belirttim ...
tabiki başkalarının düşünmesi güzel de düşündükleri zaman sadece düşüncede kalsa ii olur bana göre ,eyleme geçirip benim düzenimi bozmalarını istemem ..kimsenin düzeni kimsye uymuyor malesef ..yardım eceğim derken düzeninizi alt üst ediyorlar ki onların alt üst ettiklerini toparlamak çok daha zor bence ...
eşine gelince tabiki eşlerin yardım etmesi gerekir ama erkklerin beyni farklı çalışıyor işte ,algılamaları biraz daha zayıf bize göre galibakaydirigubbakcemile3.
Konu benim ya da senin istemen değil ki
Ben farklı açılardan bakıyorum
Benim annem çok yakınımda oturuyor ben okadar yorgun olmama ragmen aksam yemeklerınde ona gtmıyorum çok çok zorda kalırsam arada gidiyorum. çünkü herzaman annemın arkamda olmasını ıstemıyorum bana destek olmasını ietemıyorum evin anahtarını bırak hafta içi ben temızlıgını yaparım dıyor ama o benım sorumlulugum dıyerek bırakmıyorum
Ben biz istemeden dahi onların bizi düşünüp büyük olarak bize yardım etmeleri gerektiğinden bahsediyorum canım en azından teklif etmeleri gerektiğini yani kayınvalideler de arayıp bugun yemege bize gelin yorgunsunuzdur ya da arayıp bu haftasonu ben de geleyım temızlıgı beraber yapalım dıyebilir ben zaten istemem ama teklif edilmesi gerekır bence bize de yazık.Ben de kimseden iş beklemem ama eşim ben söylemeden bazı durumlarda yardım etsin isterimyerimseniben
konu benim yada senin istemen çünkü herkesin ne istediğini konuşmuyor muyuz kaydirigubbakcemile3 sanırım sen ters anladın söylediklermi ..ben sadece kendi fikrimi belirttim ...
tabiki başkalarının düşünmesi güzel de düşündükleri zaman sadece düşüncede kalsa ii olur bana göre ,eyleme geçirip benim düzenimi bozmalarını istemem ..kimsenin düzeni kimsye uymuyor malesef ..yardım eceğim derken düzeninizi alt üst ediyorlar ki onların alt üst ettiklerini toparlamak çok daha zor bence ...
eşine gelince tabiki eşlerin yardım etmesi gerekir ama erkklerin beyni farklı çalışıyor işte ,algılamaları biraz daha zayıf bize göre galibakaydirigubbakcemile3.
düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum robotcum bende istemem kimse karışmasın işime helede kayınvalidem hiç karışmasın kendisi zaten eski kafalıdır biraz onun çağı kapandı şimdiki çağ çok farklı istemem ne yardım etsin nede beklesin offf neyse geriliyorum ya
düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum robotcum bende istemem kimse karışmasın işime helede kayınvalidem hiç karışmasın kendisi zaten eski kafalıdır biraz onun çağı kapandı şimdiki çağ çok farklı istemem ne yardım etsin nede beklesin offf neyse geriliyorum ya
kızlar yaaaa iş karışma müdahele etme işi değil kiiiiii
bizi düşünmeleri önemsemeleri ben bunu anlatamadım sanırım
kızlar yaaaa iş karışma müdahele etme işi değil kiiiiii
bizi düşünmeleri önemsemeleri ben bunu anlatamadım sanırım
ben anladım canım seni sen diyosunki bişey istemiyorum beklemiyorumda ama en azından bi düşünse bi teklif etse diyosun demi ama şunu anlaman lazım o adı üstünde kaynana tamammı ne olursa olsun seni annen gibi düşünmezzzz bak şimdi sana en basit ve kısa bişey anlatayım benim görümce çalışıyo 32 yaşında bende çalışıyorum 25 yaşındayım görümcem bekar akşam oğullarını ararlar sonra beni isterler telefona sorarım görümceyi uyuyo der çok yoruluyo canım canım ay çok üzüldüm biz yorulmuyoruz sanki lafa bak bende çalışıyorum evede gelip yatmıyorum evdede çalışıyorum benim mesai hiç bitmiyo o ne olacak. ona rağmen bi pazarımız var pazar günüde evlerimiz yakın 15 dakika yürüyerek gelinirse çıkar haber bile vermeden gelirler zırt diye sen yorgunmusun işinmi var düşünmez çoğu kez ama kızı çoook yoruluyomuş yani o kızına öyle bana böyle arada bir oraya gidince oğlunun yanında sofraya oturacağımız zaman sende otur kızım yorulmuşsundur der ay lütfettin canım. anladınmı elif şimdi bu işler böyle işte
sakin ol yaaww ....kafamçokkarıştı
önemsesin ama icraata geçirmesin ..bu konuda burda kapansın yoksa özlem fenalaşacak :jeyyar:kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 çokmu gerildim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kötükedihüso
hah şöyle yaa boşver teklif falan bekleme yani sen eşinle aranı iyi tut yeter gerisi vırt zırt laelaelaelaelaeanlamazmıyım
aynı benımkıde oyle kızı sabah 9 da iş bası yapar 5 de paydos 28 yasında bekar
çok yoruluyor der işi çok agır der çok stresli der
hatta bunların senede bırgun eğitimleri oluyor görümcemin senede bir ct günü sabah 8 aksam 8 ayy kızımın da cumartesısını yedıler der zaten cok yoruluyor der
ben de derim e anne ben de çalısıyorum ben de cok yoruluyorum derim hem ben fabrıada çalısıyorum 900 tane erkegın içinde e sen onun kadar yorulmuyorsun der
evet benim saat 7 de ikinci vardıya başlar evde yemek bulasık vs ama benımkı de anca kızını düşünür hatta oğlunu bile düşünmez haftasonları arar uyandırır sabahın köründe babanın beli ağrıyor gel şu iş var yapılacak bu iş var yapılacak der kaldırır adamı benımıkı de gider.maaşlardan konu acılır maaşımız az falan der eşim ev alıcaz mesela aman kardeşinin de az maaşı der kızı söyler .eşim gunde 3 saat 6 vesait değiştirerek işe gidiyor kızı 15 dakıkada işe gidiyor ama oğlunu bşile düşünmüyor varsa yoksa kızı kızı haklsıınız kızlar oğlunu düşünmeyen kendı cocugunu ayırt eden beni mi düşünecek
ben sanırım gerceklerı kabullenemıyorumCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?