Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım belki kazaya kurban gitmişsinizdir belli olmaz bazı kadınlar çok doğurgan oluyorlar üstüne ceket atsan hamile kalınır hesabı belki seninde böyle olmuştur neyse sen istemedikten sonra biz ne desek boş hayırlısı olsun hakkında..

evet bebişim büyüdü baya zaman nede çabuk geçiyo ya daha üç ay öncesi acaba hamilemiyim diye beklerken dün gibi şimdi ise 3. aya doğru gidiyoruz bebişimle..

ay kızlar parasından ya da istememeden değil kiiiifisfisfis

sadece doktorum adet gununu en az bir hafta gecmesi gerek demıstı ıdrar testınden anlamak için o yüzden acele etmek ıstemıyorum kiiiii:1no2:

benim hiç ümidim yok ama tama sen merak ettiğin için akşama kadar birşey olmazsa aakşama alırım:):teselli:

benim hiç ümidim yok ama tama sen merak ettiğin için akşama kadar birşey olmazsa aakşama alırım:):teselli:

hihoyyyt AL TABİ CNM YA ÇOK MERAK ETTİM
BENCEDE BEBEK YOKTUR AMA KİMİSİ REGL TARİHİNDEN ÖNCE YAPINCADA ÇIKIYO BENCE VARSA ÇIKAR kaydirigubbakcemile2

ama bazılarının ilk testte çıkmıyormus ılerleyen zamanlarda cıkıyormuş

canım belki kazaya kurban gitmişsinizdir belli olmaz bazı kadınlar çok doğurgan oluyorlar üstüne ceket atsan hamile kalınır hesabı

..

:roflol::roflol::roflol:

dur hele bizimkine söyleyim de o da bana bi ceket atsın :roflol::roflol:

slmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizz arkadaslarr ben ve bebegimm iyiyizz alllaha cok sukurrr yuruyus yapip geldik simdiii karnimizi doyurmadan bi gireyim dedim evdeykennn...kocam evde bu aralar o olunca bana sira gelmiyorr pc de kizlarr bebegimm artik kipir kipirr yaa hepinize duaciyim insalllah en kisa zamanda isteyen herkezin olurrr...buyudukce insan daha cok heycanlaniyorr dogupta ona aldiklarimi giydirmek ve mis kokusunu icime cekmek icin sabirsizlaniyorumm.....
kiz robottt nasilsinn pardon yani seni sormadim diyee bana kirilmissinn valla siz hep burda oldugunuz icinn okuyorum nasil oldgunuzuu.....
batt canim senin bebekte buyumuss bayaa yaa insallah herzaman yolunda gider herseyy canimmm...
digerr arkadaslar sizler nasilsinizz nasill gidiyorrr bakimm calismalarrr

ben de sıkıldım yaaaa vakit gelsin artık evimize gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…