canım çok merak etmıyorum çnk niyetine girmemiştik daha bakıyorum burda hep adet gunu yumrtlama günü yok işte yatış şekli vs hesaplanıo yanı gebe kalmak sanırım okadar kolay değil:))))
bikaç gün gecsın yapıcam adet tarıhı 1n hafta gecmesı gerekıomuş bellı olması ıcın
birde heran olacak gbiyim oldum sanıp sürekli lavabya gidiorum ama bişi yok
ay canım baya olmuş senin çok sevindim
neyse kızlar ben kaçtım mevlüt var oraya gidicem geç kalmayayım sonra görüşürüz.
bat sana özel msj attım ben
neyse kızlar ben kaçtım mevlüt var oraya gidicem geç kalmayayım sonra görüşürüz.
CNM YA İYİDE Bİ TEST ALSANA ECZANEDEN NOLCAK 3-5 LİRA BİŞEY EN AZINDAN BİZ RAHATLARIZ :roflol: ÇOK MERAK ETTİM YA
BENİMDE KORUNDUĞUMUZ HALDE GECİKMİŞTİ KESİN VAR DEDİM
ERTESİ GÜN DOKTORA GİDİCEKTİM RANDEVU ALDIM AMA GECE 11 DE GELDİ GİTMEME GEREK KALMADI YANİ
SITRES SIKINTI ÜZÜNTÜ YADA İLAÇ KULLANIMINDAN DA GECİKİYO
HADİ HAYIRLISI
benim hiç ümidim yok ama tama sen merak ettiğin için akşama kadar birşey olmazsa aakşama alırım:):teselli:
canım belki kazaya kurban gitmişsinizdir belli olmaz bazı kadınlar çok doğurgan oluyorlar üstüne ceket atsan hamile kalınır hesabı
..
:roflol::roflol::roflol:
dur hele bizimkine söyleyim de o da bana bi ceket atsın :roflol::roflol:
sen de herşeyin dalgasındasın ayol:içelim:
ne yapayım ulennn hayat ancak böyle güzel hale geliyor ..doğuştan böyleyim ..çok uğraştılar ama değiştiremediler ..cık olmuyor ..çenem kopsun :roflol:
çıkmaz kızım bizden bu huyyy :roflol: :roflol:
boşuna uğraşmasınlarrrrrsositososito
elifece sen nerde çalışıyorsun hangi branşta yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?