Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben ciddiyim espirili olur hem de çok şaşırır düşünsene hayatta aklına gelmes

ben öyle yapmam vereceği tepkiyi görmem lazım :) :):)
haklısın tatlım o da çok öenmli

o zaman karsısında çalısan arkadasına bir de dijital foto verırırz kocamız zarfı açarken anında çekerdelikafadulden

robotttttttttttttt ne yapıyosun ya benimde başım ağrıyo bugün ya

sizi dinliyorum ne yapacağım ..bak gördümü demekki gerçekten benim çenemden oluyor bunlar ...birazdan tüm topic mefta olacak hee kaydirigubbakcemile3...töbe töbe ağzımın ayarını sıfırlamam lazım heee ..sempatiksalakcinni

yok canım ben halimden yani senin çenenden rahatsız değilim tam gaz devam edebilirsin bu arada iç giyimci yok demi uzun zamandır nereye gitti bu kız ya hani bundan önce girdiği topikten atılmıştıya burdanda atılmadan kendimmi kaybolayım dedi acaba delikafadulden

önce girdiği topicten atıldmı niye ulenn akannehirakannehir

bana bak sakın dükkanını basmış olmasınlar ..gerçi o kadar süteni kilotu ne etsinler değil mi ? benimki de laf ...hay lafıma da bana da :roflol:

kiz robot beni sormuyosun diyorsun sordum cvp vermiyosun yaneee/....

dedikodu yapman lenn...ic giyimci buradan niye atilcakki bence isleri vardirrr hem atilcak bi konu olmadan atilmasiii sacmaaaaaaaa

kiz robot beni sormuyosun diyorsun sordum cvp vermiyosun yaneee/....

şimdi gördüm pardon meryem ..o kadar gevezeyim ki arada kaçırıyorum bazı kişileri iimi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ya niye basmasınlar bi ömür giyerler işte tam benlik valla

ben öyle bi dükkan mal istemem ..yeniliklere ayak uydururum ben ...her yeni çıkan şeyi denemem lazım :roflol:

dedikodu yapman lenn...ic giyimci buradan niye atilcakki bence isleri vardirrr hem atilcak bi konu olmadan atilmasiii sacmaaaaaaaa

ne dedikodusu ulennn ....konuşuyoruz sadece ..merak ettim ben de ne var ..hem bana da ceza vermişlerdi bir konudan dolayı ...beni de atarlarsa topic bensiz ıssız çöle döner beeee:roflol:

aman boşverin atıldıysa atıldı atılmadıysa buyursun gelsin kızlarrr

neyse boşverin ya giden gider benim en sinir olduğum şey bat okadar uğraşıp liste yapıyo adını yazdıran kayıp oluyo ya yazdırmayın yazdırıyosanızda kaybolmayın arkadaş

evet hala kayıp bende merak ettim onun için sordumda konu saptırıldı biz çünkü onunla esprili konuşuyorduk yine espri yaptım ama bazıları yanlış anladı:dilcikar:

küsme ben anladım zaten evet içgiyimci ile ii kafa yapılıyor heee...

:icecream:

robott seni gevezelikten atarlar atarlarsaaaa hehehehsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

orası kaaaaliba sanırsam karaaaaannnti :roflol::roflol:

hey gidi laz dursun hey yerim onun ağzini daaaaa:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…