haklısın tatlım o da çok öenmliben öyle yapmam vereceği tepkiyi görmem lazım :) :):)
robotttttttttttttt ne yapıyosun ya benimde başım ağrıyo bugün ya
sizi dinliyorum ne yapacağım ..bak gördümü demekki gerçekten benim çenemden oluyor bunlar ...birazdan tüm topic mefta olacak hee kaydirigubbakcemile3...töbe töbe ağzımın ayarını sıfırlamam lazım heee ..sempatiksalakcinni
yok canım ben halimden yani senin çenenden rahatsız değilim tam gaz devam edebilirsin bu arada iç giyimci yok demi uzun zamandır nereye gitti bu kız ya hani bundan önce girdiği topikten atılmıştıya burdanda atılmadan kendimmi kaybolayım dedi acaba delikafadulden
ayyy neden atılmış topikten kiii
onu hatırlamıyorum biraz saçma sapan konuşmuştu galiba ondandı sanırsam
sizi dinliyorum ne yapacağım ..bak gördümü demekki gerçekten benim çenemden oluyor bunlar ...birazdan tüm topic mefta olacak hee kaydirigubbakcemile3...töbe töbe ağzımın ayarını sıfırlamam lazım heee ..sempatiksalakcinni
önce girdiği topicten atıldmı niye ulenn akannehirakannehir
bana bak sakın dükkanını basmış olmasınlar ..gerçi o kadar süteni kilotu ne etsinler değil mi ? benimki de laf ...hay lafıma da bana da :roflol:
dedikodu yapman lenn...ic giyimci buradan niye atilcakki bence isleri vardirrr hem atilcak bi konu olmadan atilmasiii sacmaaaaaaaa
onu hatırlamıyorum biraz saçma sapan konuşmuştu galiba ondandı sanırsam
ben burdan atıldı demedim kendi demişti bundan önceki topikten beni attılar diye ben onu söyledim ayrıca espri yapıyoruz ciddiye almana gerek yok
kiz robot beni sormuyosun diyorsun sordum cvp vermiyosun yaneee/....
kaydirigubbakcemile3 ya niye basmasınlar bi ömür giyerler işte tam benlik valla
dedikodu yapman lenn...ic giyimci buradan niye atilcakki bence isleri vardirrr hem atilcak bi konu olmadan atilmasiii sacmaaaaaaaa
yok kızlar ya benim hatırladığım kimse benimsememiş onu ve yanlış anlamışlar
ama hala kayıp ya
evet hala kayıp bende merak ettim onun için sordumda konu saptırıldı biz çünkü onunla esprili konuşuyorduk yine espri yaptım ama bazıları yanlış anladı:dilcikar:
robott seni gevezelikten atarlar atarlarsaaaa hehehehsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?