[
robotcum gelinlilğin çok güzel allah mesut etsin kına kıyafetinde güzel ama yüzünü saklamışsın birde benim açıkmı kapalımı olduğumu sormuşsun ben kapalıyım ama evde açığım düğünümde ve nişanımda açmıştım umarım aydınlatabilmişimdir seni..
kızlar bende bebişime örülen ve ördüğüm örgüleri vede göbüşümün resmin koymuştum yaman sen merak ediyordun bakabilirsin...
saliha yok özlem yok yaman yok dkupçu yok azize yok kimse yokkkkkmafoldumben
ben varım ben :mymeka: beni de kimse istemiyor ulenn ..yakıvereceğim kendimi taksimin ortasında heee :roflol::roflol:
ben varım ben :mymeka: beni de kimse istemiyor ulenn ..yakıvereceğim kendimi taksimin ortasında heee :roflol::roflol:
sağolasın idare ediyoruz işte... diğer resimlerimi görmüşmüydün ...seni görmedik bu arada ...ok gordum robott cok guzel bi gelin olmussun masallahhh
kızılay meydanında yak bari
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
taaaa istanbula mı gideceksin laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sağolasın idare ediyoruz işte... diğer resimlerimi görmüşmüydün ...seni görmedik bu arada ...
bat resimleri gördüm ..güle güle giyer inş. bebiş ..hepsi de güzel ...
giderim ulennn ..fantezili adamım benn :roflol::roflol:
mrb kızlar nasısınz
ben de bu haftasonu istanbula gideceğim inşallah havalar iyi olursa
niye ulenn ..ne işin var bakayım
iyiym elifececim nasıl olayım
belki haberin vardır:)
sen nasılsın
mrb kızlar nasısınz
gezmeyeeee:)))
ben istanbulu çok seviyorum yaşamak için değil ama arada gezmek için
uzun zaman oldu gitmeyeli hava iyi olursa gideceğiz kocamla 1 geceliğne:teytey::teytey::teytey:
ben de izmiri seviyorum ama nafile ...ben de istanbul kaçamağı yapacağım inş. yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?