Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy inşallah canmm yaa...bende 3ay oldu bakalım nisanda nolcak süprizzzzz
geçmiş olsun cnm ama biri öyle oldu dıye öbürü de olacak değil sen içini rahat tut rabbim yardım eder canm

sağol canmm umarım bu sefer herşey yolunda gider :Saruboceq:

bilmem ki sabahta ben robotla baya konustum şimdi o da sustu:)

burdayım sizi dinliyorum ...eşimin doğum günü var da netten araştırıyorum farklı birşey

özlem beni adamdan saymıyormusun ulenn ..ben bu topiğe tek başıma bile yeterim ulenn ..benden gevezesi varmı ..kaydirigubbakcemile3

aaa ne güsel kaç yasına giriyor eşin canım

ne almayı düşünüyorsun

31 e giriyor inş. valla çok farklı birşey olsun istiyorum ..buldum ama nasıl bilmiyorum ..işyerine göndereceğim inş. link altta tıklayın da bir bakın bakalım ..

Son düzenleme:
sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin rabbim ikinşize de

hediye süper ama onun açıısndan bakarsan hoşlanır mı sanki biz bayanlara özel bir hediye gbi geldi bana
yanı kocamız bıze böle bişi alsa havalara ucarız ama erkekler bu acıdan bakar mı

bakar bakmazmı ..çok duygusaldır benim eşim ...işyerinde arkadaşlarına da ikram eder artık :) ben ona ne duygusal hediyeler aldım ..bi tanesinde bir damla yaş akmış gözünden hatta ..yerim onu ben ..

bakar bakmazmı ..çok duygusaldır benim eşim ...işyerinde arkadaşlarına da ikram eder artık :) ben ona ne duygusal hediyeler aldım ..bi tanesinde bir damla yaş akmış gözünden hatta ..yerim onu ben ..

iyi o zaman alabilirsin :))) ben mesela gecen sene gs orjinal formasını almsıtım havalara ucmustu sırnaşık şey

öyle forma giyecek kadar fanatik değilki maç konsunda ..sigara içse özel fotolu çakmak yaptıracaktım ama o da yok :))

öyle forma giyecek kadar fanatik değilki maç konsunda ..sigara içse özel fotolu çakmak yaptıracaktım ama o da yok :))

ayy benimki ölür ölür maç için hem de kendı takımı değil her takımın maçını izler bizim ev stadyum gbi hergün:)))

sigara biz de içmiyoruz

bide resimli kupalar cıkmıs onları bılıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…