yazdımya ulenn ..yöneticilere özel mesaj atacaksın durumu anlatacaksın ...onlar hallederler ..aktif yöneticilere at ama ...
ya bu site bana çok karışık gelioooo
yöneticilere nasıl mesaj atıcam forum yonetıcılerı var ordan mı
ya bu site bana çok karışık gelioooo
yöneticilere nasıl mesaj atıcam forum yonetıcılerı var ordan mı
bu mu karışık bu karışıksa ben sana ne diyeyim hemi kaydirigubbakcemile3 evet ordan forum yöneticilerinden bir tanesine özel mesaj at ..profillerine gir bak ..hangisi daha aktif ..en son ne zaman siteye girmişler filan oradan anlarsın ..at mesaj cevap gelir yakında ..
ben çıkıyorum millet ... herkese ii akşamlar ..azıcık dedikodumu edin de rahat edeyimd iyorum kimse etmiyor ..elifece sen bari et ..azıcık sinir et beni uyuz et de sabah okuyacak bir şeyim olsun :))))
ben de burdayım kızlar 6 da çıkacağım
aaaa ismin değişmiş kız
iyi akşamlar kızlar robotcum resimleri sormuşsun zaten albümde var örgülerimin olduğu resimler bi daha bak istersen ..
meryemcim valla benim göbek aldı başını gidiyor beş aylıkken nasıl olacak çok merak ediyorum bende bebişimi 6 nisanda göreceğim inş sende yarın hayırlı haberlerle gel inş..
Günaydınnnn herkeze...
Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz
Günaydın kızlarrr
adımda ufak bir değişiklik oldu şaşırmayın
Günaydınnnn herkeze...
Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz
hadi hayırlısı ..olsun göbüş büyüsün boşver ...sağlıklı olsun da gerisi boş ...eee yiğen baldan tatlı olur ..benim de var yiğenim ..bir de sarışın mavi göz reklam bebekleri gibi ..yemede yanında yat misali ...ben de öyle sürekli bir şeyler alıyorum ..çok seviyorum keratayı ..hatta eşim diyorki bunu bu kadar seviyorsun kimbilir kendi çocuğunu ne kadar çok seveceksin ..:kedi:bazilarinin karni daha cok buyurmuss batt..benimde buyudu ama o kadar degil su bir kac haftadir ciktiii.benle ayni bi arkadasim hamilee onun ic karni buyumus hic hamile demezzsin o kadar yanii yarin buyuk gun hem kardesimin ehliyet sinavi var sonrada benim doktor varr saat 5 te aksam yazarim doktordan cikinca bende cok merak ediyorum en son 3 aylikti doktorumun baktiginda burada her gitmede ultrasonda bakmiyorlarr sigorto odemedigi icinn cok merak ediyorum ama napcan bakmayinca...hersey iyidir insallah..bebege biseyler aliyomusunn ben kendim pek almiyorum yarin bi cinsiyeti kesinlessinde alicam kucuk kardesim her hafta biseyler alip geliyor sagolsunn benim kadar heveslii ee ilkk yigenii olucakk belkide ondandirr..optum canimm gorusuruzzz
iyi akşamlar kızlar robotcum resimleri sormuşsun zaten albümde var örgülerimin olduğu resimler bi daha bak istersen ..
meryemcim valla benim göbek aldı başını gidiyor beş aylıkken nasıl olacak çok merak ediyorum bende bebişimi 6 nisanda göreceğim inş sende yarın hayırlı haberlerle gel inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?