Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya bu site bana çok karışık gelioooo

yöneticilere nasıl mesaj atıcam forum yonetıcılerı var ordan mı

bu mu karışık bu karışıksa ben sana ne diyeyim hemi kaydirigubbakcemile3 evet ordan forum yöneticilerinden bir tanesine özel mesaj at ..profillerine gir bak ..hangisi daha aktif ..en son ne zaman siteye girmişler filan oradan anlarsın ..at mesaj cevap gelir yakında ..

attım kaydirigubbakcemile3

ya günde 10000 sayfa dokuman kontrol ediyorum kafam allak bullak oluyor-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben çıkıyorum millet ... herkese ii akşamlar ..azıcık dedikodumu edin de rahat edeyimd iyorum kimse etmiyor ..elifece sen bari et ..azıcık sinir et beni uyuz et de sabah okuyacak bir şeyim olsun :))))

ben çıkıyorum millet ... herkese ii akşamlar ..azıcık dedikodumu edin de rahat edeyimd iyorum kimse etmiyor ..elifece sen bari et ..azıcık sinir et beni uyuz et de sabah okuyacak bir şeyim olsun :))))

yok ben dedikodudan hiç hoşlanmamkaydirigubbakcemile3

sana da iyi akşamlar canım

kendine iyi bak

ben de burdayım kızlar 6 da çıkacağım

iyi akşamlar kızlar robotcum resimleri sormuşsun zaten albümde var örgülerimin olduğu resimler bi daha bak istersen ..

meryemcim valla benim göbek aldı başını gidiyor beş aylıkken nasıl olacak çok merak ediyorum bende bebişimi 6 nisanda göreceğim inş sende yarın hayırlı haberlerle gel inş..

bazilarinin karni daha cok buyurmuss batt..benimde buyudu ama o kadar degil su bir kac haftadir ciktiii.benle ayni bi arkadasim hamilee onun ic karni buyumus hic hamile demezzsin o kadar yanii yarin buyuk gun hem kardesimin ehliyet sinavi var sonrada benim doktor varr saat 5 te aksam yazarim doktordan cikinca bende cok merak ediyorum en son 3 aylikti doktorumun baktiginda burada her gitmede ultrasonda bakmiyorlarr sigorto odemedigi icinn cok merak ediyorum ama napcan bakmayinca...hersey iyidir insallah..bebege biseyler aliyomusunn ben kendim pek almiyorum yarin bi cinsiyeti kesinlessinde alicam kucuk kardesim her hafta biseyler alip geliyor sagolsunn benim kadar heveslii ee ilkk yigenii olucakk belkide ondandirr..optum canimm gorusuruzzz

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

Günaydın kızlarrr

adımda ufak bir değişiklik oldu şaşırmayın

hayırlı olsun cnm inşallah çok başarılı olursun
bende gelmez oldun diye kendi kendime söleniyodum.iç giyimcide gelmedi bidaha mafoldumben

Günaydın kızlarrr

adımda ufak bir değişiklik oldu şaşırmayın

şaşırmadım merak etme eceezgi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hadi hayırlısı ..personel zor iştir ..ama zamanla halledersin ..ben de personeldeyim ...daha önce başka şubede idim ..buraya gelince bütün işler üzerime kaldı ...bir de çalıştığım dosyalar hep excel tabanlı ,çalışma kitapları birbirine bağlı heryerde bir sürü formul v.s. var ..ben de iki üniv. bitirdim ..bir tanesi bilgisayar programcılığı ...bilgisayarım ii diye bütün bilgisayar ile ilgili işleri bana veriyorlar ..bi ara accesste küçük bir modül yapacaktım bu exceldeki dosyaları oraya aktaracaktım ama vazgeçtim ..7000 kişinin 15-20 farklı çalışma kitaplarında bin türlü bilgisi var bende ...onları bir de accesste ayarla v.s. bir de çok şey bilince her iş sana kalıyor ..burda zaten katta 30-40 kişi çalışıyor ..hepsinin işinin özetini ben yapıyorum ..hepsinin yaptığı işi ben biliyorum yani ...zaten bir sürü iş yapıyorum ..bir de accese yönelemem ...o yüzden vazgeçtim ellemiyorum ...bi ara kursa bile gönderiyorlardı beni ..gitmedim ...kursa gidince öğrenince her işi sana yaptıracaklar ..neme lazım ..aslında kendimi geliştirmek için ii olurdu ama artık bebiş zamanı inş..bir de kursa filan vakit ayıramam yani ...bu arada hadi hayırlısı çalışmalara ..arada gelişmelerden haberdar et ...

hadi hayırlısı ..olsun göbüş büyüsün boşver ...sağlıklı olsun da gerisi boş ...eee yiğen baldan tatlı olur ..benim de var yiğenim ..bir de sarışın mavi göz reklam bebekleri gibi ..yemede yanında yat misali ...ben de öyle sürekli bir şeyler alıyorum ..çok seviyorum keratayı ..hatta eşim diyorki bunu bu kadar seviyorsun kimbilir kendi çocuğunu ne kadar çok seveceksin ..:kedi:

resimlerine baktım yorumumu da yaptım ...
göbüşleri boşverin bebişlere bakın kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese günaydın ..ayrıca aklıma gelmişken teolog senin meslek neydi ..adından tahmin ediyorum ama doğru tahmin mi bilemiyorum ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…