Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bence sabret canım adetin gecikirse yap

doğru söylüyosun aslında her defasında erkenden yapıyorum ve hüsrana uğruyorum.....moralim erkenden bozuluyo.ama işte sende biliyosun ki beklemek çok zor ama sabretmekten başka çare yok....sabredicem canım çok sağol:hulya:

tamam cnm sonucları bıze de bildirirsin.

kızlar nerdesınız yaaa bugun herkes sustuuu

Kız robot nasıl gıdıyo rejım
bende 40 dk yÜrÜdÜm geldım az bıŞeyler yedım gıtmeden
kılo uzun sÜredır 2 gıtı toplam ama ınceldıĞım,ı sÖylÜyor herkes

Kız robot nasıl gıdıyo rejım
bende 40 dk yÜrÜdÜm geldım az bıŞeyler yedım gıtmeden
kılo uzun sÜredır 2 gıtı toplam ama ınceldıĞım,ı sÖylÜyor herkes

valla ben şuan 56 kiloyum ..haftasonu bozdum rejimi ..bugün yine başladım ...ii devam et ozaman ..geçen hafta 1,5 kilo vermiştim ...spor filan da yapmadım hiç ..bu hafta spor yapacağım artı diyet bakalım ne olacak ..zaten 1 kilom kaldı ...

ayrıca bugün regl oldum ...o yüzden tartıya çıkamıyorum ..haftasonu çıkarım artık tartıya ..toplam ne kadar vermişim ozaman anlarız.

bu arada soracaktım aklıma geldi ..adet bitiminden kaç gün sonra regl oluyorsunuz

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsinizz bugunn hafta sonu kimsecikler yoktu topige girdim ama yazasim gelmedii valllaa...

kizlarr once hayirolsun diyin bakimmm okumadannn onceee
ruyamda bugun oglusumu gordumm masalllahhh dogum yapiyordumm o kadar kolay oluyorduki hic anlamiyordum nasil ne ara oldugunuu ve pasamm tosunn gibi oluyorduuu ayyy cok heycanliydiii ruya bile olsa kucagima aldimmm rabbimm kucagimada almayi nasip eder insalllahhh..bu arada 3.kiloma ayak basmis bulunmaktayimm ama cok normalmiss bu kilom cunki.6.ayimin icindeyimm e o kadrlik olsun dimii amaaa

ayy inşaALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini. çok güzel rüya ya RABBİM bizlere de nasip etsin inşaALLAH

ayy inşaALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini. çok güzel rüya ya RABBİM bizlere de nasip etsin inşaALLAH

aminn canimm insallah hepiniz alisriniz gunler azaldikca ister istemez insann dusunuyorr 4 ayim var surda cabuk gecer diye dusunuyorumm.6 aya ne ara girdim hic anlmadimm

ayy cnm ya ne güzel az kilo almışsın
hayırlısıyla doğum ve sağlıklı bebeğinin olmasını hepimiz diliyoruz,

kız rotot diyelim ki benim regl 10, marrta geldi 3-4 gün sürüyo bidahaki regl 10 yada 12 nisanda oluyor şimdi ben kaç günde bir regl olmuş oluyorum

ayy cnm ya ne güzel az kilo almışsın
hayırlısıyla doğum ve sağlıklı bebeğinin olmasını hepimiz diliyoruz,

evet canim az aldimm cok almakta istemiyorum acikcasi 10 kiloayla doguma gitmek hedefim insallahh...tsk ederim iyii dileklerin icin yaz bakim son 3 ay adet zamanlarini hesapliyiverim

bugun geçmek bilmiyor bana öyle uykum varki eve gidip hemen yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…