valla bilmiyorum ama nedense beklemek çok ama çok zor.ben evlenmeden önce inan bana bebek beklemenin bu kadar zor olduğunu tahmin bile etmezdim.insan çok kendini dinleyince mi olmuyo acaba onuda bilmiyorum.5 aydır deniyoruz bizde ama olmadıadetime 5 gün kala test yaptım yani 3 gün önce ama negatif.yeniden yapsam mı acaba?
tamambilmiyorumkismile
doğru söylüyosun aslında her defasında erkenden yapıyorum ve hüsrana uğruyorum.....moralim erkenden bozuluyo.ama işte sende biliyosun ki beklemek çok zor ama sabretmekten başka çare yok....sabredicem canım çok sağol:hulya:
Kız robot nasıl gıdıyo rejım
bende 40 dk yÜrÜdÜm geldım az bıŞeyler yedım gıtmeden
kılo uzun sÜredır 2 gıtı toplam ama ınceldıĞım,ı sÖylÜyor herkes
slm kizlar nasilsinizz bugunn hafta sonu kimsecikler yoktu topige girdim ama yazasim gelmedii valllaa...
kizlarr once hayirolsun diyin bakimmm okumadannn onceee
ruyamda bugun oglusumu gordumm masalllahhh dogum yapiyordumm o kadar kolay oluyorduki hic anlamiyordum nasil ne ara oldugunuu ve pasamm tosunn gibi oluyorduuu ayyy cok heycanliydiii ruya bile olsa kucagima aldimmm rabbimm kucagimada almayi nasip eder insalllahhh..bu arada 3.kiloma ayak basmis bulunmaktayimm ama cok normalmiss bu kilom cunki.6.ayimin icindeyimm e o kadrlik olsun dimii amaaa
ayy inşaALLAH hayırlısıyla kucağına da alırsın bebişini. çok güzel rüya ya RABBİM bizlere de nasip etsin inşaALLAH
slm kizlar nasilsinizz bugunn hafta sonu kimsecikler yoktu topige girdim ama yazasim gelmedii valllaa...
kizlarr once hayirolsun diyin bakimmm okumadannn onceee
ruyamda bugun oglusumu gordumm masalllahhh dogum yapiyordumm o kadar kolay oluyorduki hic anlamiyordum nasil ne ara oldugunuu ve pasamm tosunn gibi oluyorduuu ayyy cok heycanliydiii ruya bile olsa kucagima aldimmm rabbimm kucagimada almayi nasip eder insalllahhh..bu arada 3.kiloma ayak basmis bulunmaktayimm ama cok normalmiss bu kilom cunki.6.ayimin icindeyimm e o kadrlik olsun dimii amaaa
ayy cnm ya ne güzel az kilo almışsın
hayırlısıyla doğum ve sağlıklı bebeğinin olmasını hepimiz diliyoruz,
15 ocak
18 şubat
19 mart
32 gun cikiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?