Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydın cnm
çok stres altındayım ama bu aralar bişi olacağını anmıyorum umıdım yok yani

D_kupcu Şekerım bı geldınde meleĞın gerısı kolay nolcak kıı

AHHH cnm bende var o illetten sorma
okadar sitresli ve yoğun ki bebek olursa ne
yapacağım kara kara düşünüyorum valla opuyorumnanaktan

hadi ya ne olucak böyle
ben bazen evime de yansıtıyorum sinir oluyorum kendıme

sorma valla artık sayfa sayfa gözlemlerini okuruz

pazartesi günümüz çabuk geçecek desenizealkisalkisalkis

evet aynen öyle olacak galiba..

herkese günaydın..işe daha yeni geldim sayılır ...öyle yorulmuşuzki sabah uyanmak için on kere deneme yaptık uyanamadık ....yataktan kalkasımız gelmedi valla ...insan uyuyunca yorgunluğunun farkına varıyor ...daha şu saatte aklım evde ..akşam olsa da gidip uyusam diyorum ...
gelelim haftasonuna kaydirigubbakcemile3

istanbula bir daha arabayla gitmemeye yemin ettim ..sinirlerim altüst oldu ..ne biçim bir şehir yaaa..hiçbir yerde doğru düzgün tabela yok ..kafayı yedik resmen yaaa..
bi arkadaşla gitmiştik istanbula ...mecidiyeköyde buluşacaktık ...bizim bulunduğumuz yere yakındı aslında ...çevreyolunu takip et bulursun dediler ...iki kere beyazıta gittik döndük ama bir tane mecidiyeköy tabelası yok ..on kişiye sormuşuzdur ..biri oraya biri buraya yönlendiriyor ..beyazıtta bir de trafiğe takıldıkmı ölüm gibiydi yaaa ...tam 2,5 saat istanbulda dolaştık iimi ...ağlayasımız geldi resmen yaa...
belediye başkanı ne nane yiyor anlamdım ..ilk önce doğru düzgün table koysa çok ii olacak ...
anayolda ilerliyoruz ...mecidiyeköy kavşağı varmış ..orayı kaç kere geçmişiz ...ama ana yolda tabela yok ..akıllılar tabelayı anayoldan taaa 300 metre ileriye koymuşlar ...e insanlar anayoldan o tabelayı görüp nasıl o yola girecek acaba düşünmemişler ..böyle salaklık hangi memlekette varya.aaaa... en sonunda bulduk ama hem sinirlerimiz alt üst oldu ..hem 2,5 saat zaman kaybına uğradık ..rezil olduk yani ...normalde akşam 6 da ankarada olacaktık ama ankaraya geldiğimizde saat 1030 du ...boluda sise yakalndık göz gözü görmüyr filan ...
sağ salim çok şükür geldik ama dünki sinir bana bir ay yeter artık kötükedihüso

istanbulmuş ..yemişim istanbulunu be..insanı hasta eder o şehir yaaa ...arabayla bir yere gidemiyorsun ..otobüsle zalim ölüm ....ankaramın gözünü seveyim ben be...heryere anında ulaş ...hayatta istanbulda yaşayamam ben ...bir günde bir sene yaşlandım bekötükedihüso

onun dışında güzeldi istanbul ...bir değişiklik oldu işte bizim için...bir türk kahvesi içeyim de kendime geleyim bari yoksa yorgunluktan yığılacağım şuraya valla mirmirmirmirmirmirmirmir

ama en güzeli sapancada çok büyük bir yörük çadırında yemek yedik ..onun tadını asla unutamam ..içerisi otantik yemekler harika ...e bir de gölün kenarı ....çok dinlendiriciydi ..:asigim:

:roflol: hoşgeldin canım istanbul öyledir evet
biz bikeresınde bursadan ıkı saatte istanbula gtmıstık ama tam 6 saatte yenıkapıdan sinanobaya gtmiştik delirecekım bende yolda

ankara süper bi şehir ben de cok sevıyorum trafiği herseyi düzenli

ben de çok uykuzuzum gece uyuyamadım hiç
eve gideyim direk yatagıma gömülecem

ankaranın kıymetini daha ii anladım valla ...ama insanlar bir şey sanıp istanbula göç ediyorlar anlamış değilimyaaa...
ankarada herşey düzenli be ...ennnn fazla trafikte yarım saat beklersin oda iş girişi çıkışında ..onun dışında bas git istediğin yere ...
eşim bi aralar istanbula gidecekti yüksek maaşlı bir iş vardı ..ben istememiştim iikide istemememişim ..yemişim maaşını be..rahat yaşayamadıktan sonra hiç bir anlamı yok yani...
gece niye uyuyamadın sen bakyımsengözlerimebaksanab

moralim bozuk azıcık eşimle tartıştık

Valla ben ne olursa olsun İstanbula ağşığımmm
süperrr bir şehirrrrr aklinialirimsmile

aman kocayla tartıştıysan üzülmeye deymez ayoll
dün gece bende benimkini haşladım kedi gibi peşimde
arada haşlamak lazım demek kaydirigubbakcemile3 klava:

benimki dengesiz azıcık bazen tartısınca peşimden düşmüyor ben naza çok çekiyorum ama bu sefer naza çeken o kırdı kalbimi :gitme:

hoşgeldin robot.
ben cumartesi test yaptım ama koca bir tek çizgi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bu gün tekrardan yapıcam yine çıkmazsa dr gidicem RABBİM hayırlısını versin

hoşgeldin robot.
ben cumartesi test yaptım ama koca bir tek çizgi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bu gün tekrardan yapıcam yine çıkmazsa dr gidicem RABBİM hayırlısını versin

hoşbulduk da sen hoşgeldin ..ben senden önce geldim bi kere kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…