Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok sağol canım ALLAH razı olsun tam kesinleşmedi ama inşaALLAH vardır. ben cumaya kadar dayanamıcam en iyisi yarına gideyim :)

silik çizgi varsa vardır cnmmm

ilişkiden ne kadar snr yaptın testi?

Salıha kız kaÇ gÜn geÇtı belırtıler nelerdı kaÇ aydır denıyonuz anlat bıze bakalım

regl den 1 hafta sonra yaptım test çıktı. ayın 18 de yumutlama günümdğ 18 baz alırsak 26 gün sonra olmuş oluyor xanım

ayy nerdeyse 1 ay olmuş
bende mi okadar bekleyeceğim ilk denemde olma ihtimali çok düşük dimiiii

Salİha kız kaÇ gÜn geÇtİ belİrtİler nelerdİ kaÇ aydır denİyonuz anlat bİze bakalım

ayın 6 da regl olmam gerekiyordu olmadım. kasık ağrılarım birde karın ağrılarım vardı. başka da bir belirtim olmadı süt kesiği gibi akıntım oluyodu onu mantara bağladım. ayyy hiç umudum yoktu bu ay mantar tedavisi görüyorum demek ki yeter ki RABBİM istesin. inşALLAH RABBİM en kısa zmanda isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. bu 2. denememiz canım

HAY SENN ÇİŞİNEEEE :mymeka:

ne var geliyo ne yapayım bilmiyorumkismile

ayy ben bu tokat atan ifadeye bayılıyorum
ben de bu ifadeyi yamana yapmayı çok seviyorum:roflol::roflol:

benim de geldiydi yaptım geldim ben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben de yaptım ama azıcık:kedi:

daha eşimin haberi yok bu arada :) :)

ANNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA İŞTE BU DA SÜPER NASIL SÖLEMEYİ DÜŞÜNÜYOSUN PEKİ Şeniz

ayyyy iyi işte süpriz yaparsın daha ne ...ben olsam neler yaparım neler ...

GÜL SEN GÜLLL :roflol:

NELER YAPARSIN ANLAT BİZDE ÖRNEK ALALIM olumunekankayizsmile

GÜL SEN GÜLLL :roflol:

NELER YAPARSIN ANLAT BİZDE ÖRNEK ALALIM olumunekankayizsmile

şuan aklıma gelen mesela ben olsam şöyle ufak bebek battaniyesi hastahane çıkışı gibi bebek kıyafeti alır adresine yollar içine de ;

bunları ii sakla çünkü baba oluyorsun ...

yazardım ...
kaydirigubbakcemile3

başka bir topikte okumustum kocasına taraftarı oldugu takımın bebek formasını alıp iş adresıne yollamıs çok iyi bir baba olacağından eminim yazmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…