iş adresine göndermek istemiyorum yüz ifadesini görmek istiyorummmmmmm :)
OZAMAN EVE GİDİNCE SARIL ÖP VE ELİNİ AL KARNINA KOY VE BİKAÇ CÜMLE SÖYLE GARİ NE SÖLÜCENİ SEN BUL HAMİLE OLAN SENSİN aklinialirimsmile
ağlıycam şimdiiii:CüvCüv:
bizde kocamla planlar yapmıstık ct günü ama kalbımı cok kırıd hala küsüz:çok üzgünüm:
OZAMAN EVE GİDİNCE SARIL ÖP VE ELİNİ AL KARNINA KOY VE BİKAÇ CÜMLE SÖYLE GARİ NE SÖLÜCENİ SEN BUL HAMİLE OLAN SENSİN aklinialirimsmile
KIYAMAM NOLDU SANA YAAA
NEDEN KIRDI EŞİN :1no2:
saçmasapan bişidem tartışma çıktı sinirlenince işte ne dediğini bilmio bazen erkekler 5 dakıka snr unutuyor ya da aman ne çok takılıyor dıebiliyor ama biz bayanlar maleef içimizden zor atıyoruz kırıcı sözleri
unutmak lazım işte unutanlar daha mutlu oluyor ben bunu gözlemledim.Doktoruma sordum kocanın sinirle söylediği şeyleri sil gtsin dedi bana:)AYNEN CNM BİZ KADINLAR ÇOK DUYGUSAL OLUYORUZ MALESEF BENDE UNUTAMAM İÇİMDE ACISI KALIR MUTLAKA mafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah test yaptım çok silikte olsa 2. çizgi görünüyordu ama ben tam emin değilim. cuma günü dr randevu alıcam.
guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile
Günaydın kızlarrr
AYNEN CNM BİZ KADINLAR ÇOK DUYGUSAL OLUYORUZ MALESEF BENDE UNUTAMAM İÇİMDE ACISI KALIR MUTLAKA mafoldumben
günaydın salihacım bu sabah aldığım en güzel haber bu çok sevindim ya gerçekten tebrik ederim birde kan testi yaptır bakalım kaç haftalık çıkacak bu arada liste iyice kayboldu yapmıcam ya bundan sonra kimse takip etmiyor nasıl olsa neyse canım tekrar tebrik edrim inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin...delikafadulden
...
günaydın salihacım bu sabah aldığım en güzel haber bu çok sevindim ya gerçekten tebrik ederim birde kan testi yaptır bakalım kaç haftalık çıkacak bu arada liste iyice kayboldu yapmıcam ya bundan sonra kimse takip etmiyor nasıl olsa neyse canım tekrar tebrik edrim inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin...delikafadulden
günaydın kızlar hepinize yaman deniz ece robot meryem jaya umutluyuz hannem olgay hepinize günaydın nasılsınız bakalım bu aralar sık giremiyorum topiğe neler yapıyosunuz anlatın...
ağlıycam şimdiiii:CüvCüv:
bizde kocamla planlar yapmıstık ct günü ama kalbımı cok kırıd hala küsüz:çok üzgünüm:
saçmasapan bişidem tartışma çıktı sinirlenince işte ne dediğini bilmio bazen erkekler 5 dakıka snr unutuyor ya da aman ne çok takılıyor dıebiliyor ama biz bayanlar maleef içimizden zor atıyoruz kırıcı sözleri
AYNEN CNM BİZ KADINLAR ÇOK DUYGUSAL OLUYORUZ MALESEF BENDE UNUTAMAM İÇİMDE ACISI KALIR MUTLAKA mafoldumben
unutmak lazım işte unutanlar daha mutlu oluyor ben bunu gözlemledim.Doktoruma sordum kocanın sinirle söylediği şeyleri sil gtsin dedi bana:)
kocam sinirlniyor unutuyıor snr ama ben surat asıyorum elimde olmadan o da surat asmama gıcık oluyor snr tartısıyoruz:gitme:
günaydın bat hoşgeldin
günaydın kızlar hepinize yaman deniz ece robot meryem jaya umutluyuz hannem olgay hepinize günaydın nasılsınız bakalım bu aralar sık giremiyorum topiğe neler yapıyosunuz anlatın...
boşverin yaaa..siz de bi anda sinirlenip kırıcı olmuyor musunuz sanki ...onları da biz kırıyoruz ..o yüzden erkek de bayan da sinirli anında birşeyleri söyler gelir geçer ..umursamayacak her iki taraf da ..mesela benim eşim de çok duygusaldır ..ama ikimiz de sinirli iken söylenenleri 5 dak. sonra unuturz kaydirigubbakcemile3
sanırım mutlu olmanın yolu bu ...
ayy eşimle konuştum söylememek için kendimi zor tuttum ayyy dayandım ama söylemedim :) :)
haklısın canım mutlu olmanın yolu bu ,bazen benim eşim de unutmuyor hiç olmadık bi anda yüzüme vuruyor eskiler deli oluyorumlaelaelaelaelae
Bat hg cnm bİz İyİz hep bİldĞİn gİbİ sen nasılsın asıl aĞrın geÇtİmİ bulantın fln
sağol canım benim yarına randevu aldım gidicem inşaALLAH hayırlı haberler le gelirim canlarım
hoşgeldinnnn biz iiyiz sen nasılsın
boşverin yaaa..siz de bi anda sinirlenip kırıcı olmuyor musunuz sanki ...onları da biz kırıyoruz ..o yüzden erkek de bayan da sinirli anında birşeyleri söyler gelir geçer ..umursamayacak her iki taraf da ..mesela benim eşim de çok duygusaldır ..ama ikimiz de sinirli iken söylenenleri 5 dak. sonra unuturz kaydirigubbakcemile3
sanırım mutlu olmanın yolu bu ...
kız robot Çok haklısın walla en İyİsİ susmak zaten
benİm kocamda kavga edİlen konuyu 2 dk ya unutup bİdaha Ölse aÇmaz o konuyu baŞlarda Çok kızıyodum ama Şİmdİ bende benİmsedİm bu durumu mantıklı yanİ
evlenİnce İnsan bİra aptal ayaĞına yatmalı herŞeyİ dÜŞÜnÜp kafa yormaktansa salla geÇ en İyİsİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?