Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

OZAMAN EVE GİDİNCE SARIL ÖP VE ELİNİ AL KARNINA KOY VE BİKAÇ CÜMLE SÖYLE GARİ NE SÖLÜCENİ SEN BUL HAMİLE OLAN SENSİN aklinialirimsmile

ağlıycam şimdiiii:CüvCüv:

bizde kocamla planlar yapmıstık ct günü ama kalbımı cok kırıd hala küsüz:çok üzgünüm:

KIYAMAM NOLDU SANA YAAA
NEDEN KIRDI EŞİN :1no2:

saçmasapan bişidem tartışma çıktı sinirlenince işte ne dediğini bilmio bazen erkekler 5 dakıka snr unutuyor ya da aman ne çok takılıyor dıebiliyor ama biz bayanlar maleef içimizden zor atıyoruz kırıcı sözleri

AYNEN CNM BİZ KADINLAR ÇOK DUYGUSAL OLUYORUZ MALESEF BENDE UNUTAMAM İÇİMDE ACISI KALIR MUTLAKA mafoldumben

AYNEN CNM BİZ KADINLAR ÇOK DUYGUSAL OLUYORUZ MALESEF BENDE UNUTAMAM İÇİMDE ACISI KALIR MUTLAKA mafoldumben
unutmak lazım işte unutanlar daha mutlu oluyor ben bunu gözlemledim.Doktoruma sordum kocanın sinirle söylediği şeyleri sil gtsin dedi bana:)
kocam sinirlniyor unutuyıor snr ama ben surat asıyorum elimde olmadan o da surat asmama gıcık oluyor snr tartısıyoruz:gitme:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah test yaptım çok silikte olsa 2. çizgi görünüyordu ama ben tam emin değilim. cuma günü dr randevu alıcam.

günaydın salihacım bu sabah aldığım en güzel haber bu çok sevindim ya gerçekten tebrik ederim birde kan testi yaptır bakalım kaç haftalık çıkacak bu arada liste iyice kayboldu yapmıcam ya bundan sonra kimse takip etmiyor nasıl olsa neyse canım tekrar tebrik edrim inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin...delikafadulden

guclubacismile guclubacismile hihoyyyt GÜNAYDIN hihoyyyt guclubacismile guclubacismile

Günaydın kızlarrr

günaydın kızlar hepinize yaman deniz ece robot meryem jaya umutluyuz hannem olgay hepinize günaydın nasılsınız bakalım bu aralar sık giremiyorum topiğe neler yapıyosunuz anlatın...

Bat hg cnm bız ıyız hep bıldĞın gıbı sen nasılsın asıl aĞrın geÇtımı bulantın fln

sağol canım benim yarına randevu aldım gidicem inşaALLAH hayırlı haberler le gelirim canlarım

hoşgeldinnnn biz iiyiz sen nasılsın

ağlıycam şimdiiii:CüvCüv:

bizde kocamla planlar yapmıstık ct günü ama kalbımı cok kırıd hala küsüz:çok üzgünüm:

boşverin yaaa..siz de bi anda sinirlenip kırıcı olmuyor musunuz sanki ...onları da biz kırıyoruz ..o yüzden erkek de bayan da sinirli anında birşeyleri söyler gelir geçer ..umursamayacak her iki taraf da ..mesela benim eşim de çok duygusaldır ..ama ikimiz de sinirli iken söylenenleri 5 dak. sonra unuturz kaydirigubbakcemile3

sanırım mutlu olmanın yolu bu ...

haklısın canım mutlu olmanın yolu bu ,bazen benim eşim de unutmuyor hiç olmadık bi anda yüzüme vuruyor eskiler deli oluyorumlaelaelaelaelae

ayy eşimle konuştum söylememek için kendimi zor tuttum ayyy dayandım ama söylemedim :) :)

söyleme tabi ..lmaz:en güzel anın olan bu anı onun unutmayacağı bir şekle dönüştürmelisin bence ...

haklısın canım mutlu olmanın yolu bu ,bazen benim eşim de unutmuyor hiç olmadık bi anda yüzüme vuruyor eskiler deli oluyorumlaelaelaelaelae

sinir bu adı üstünde ..o anda insan ne yaptığının farkında olmuyorki ..fakında olsan zaten yapmazsın ..bilincini kaybediyorsun geçici bir süre kaydirigubbakcemile3 o yüzden boşvereceksin ...
eskileri vuruyorsa sen de çık o mekandan ,odadan ..git başka işlerle uğraş ..senden ses çıkmayınca o deli olur biraz sonra yanına gelir zaten merak etme yerimseniben

Bat hg cnm bİz İyİz hep bİldĞİn gİbİ sen nasılsın asıl aĞrın geÇtİmİ bulantın fln

bende iyiyim yamancım ağrılarım geçti çok şükür ama mide yanması ve baş ağrısı başladı bulantım eskisi kadar olmasada var hala bugün ikili testin sonucunu göstermeye gidicem dua et bizim için bi sorun çıkmasın..

sağol canım benim yarına randevu aldım gidicem inşaALLAH hayırlı haberler le gelirim canlarım

hadi bakalım hayırlısı olsun hayılrı güzel haberlerle gel inş canım ...

hoşgeldinnnn biz iiyiz sen nasılsın

bende iyi olmakla beraber heyecanlıyım ececim...

hoşbulduk robotcum ....

Bat sevındım ıyı olmana cnm ya ınŞallah sonuÇlrında sorunduz Çıkar

kız robot Çok haklısın walla en ıyısı susmak zaten
benım kocamda kavga edılen konuyu 2 dk ya unutup bıdaha Ölse aÇmaz o konuyu baŞlarda Çok kızıyodum ama Şımdı bende benımsedım bu durumu mantıklı yanı
evlenınce ınsan bıra aptal ayaĞına yatmalı herŞeyı dÜŞÜnÜp kafa yormaktansa salla geÇ en ıyısı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…