Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

benım de halamlar dedemler teyzzelerım hepsi balgattalar:)))

neyse zaten apartmanda tanıdığım kimse yok kaydirigubbakcemile3

bellimi olur
hadi hayırlısı

saliha nereye gittinnn,ya neden bilmiyorum senın yazdıklarını okuyunca senın insanları çok eğlendiren poztıf enrji katan ve güldüren bir yapın oldugunu hissediyorum

evet canım doğru hissetmişsin genelde hep eğlenceli ve pozitif olurum. ama canım sıkılıyosa benden beter suratlı yoktu . :bbo: :bbo:

selam kizlar nasilsinizzz....benim biraz morelim bozukk esimm dun beni cok sinir ettii suan niye sinir odlugumu hatirlamiyacak kadar morelim bozukk basit bi konudandii ama ona cok kirginimm niyeseee ve bugun konusmak istemiyorummm hepinizi optumm

selam kizlar nasilsinizzz....benim biraz morelim bozukk esimm dun beni cok sinir ettii suan niye sinir odlugumu hatirlamiyacak kadar morelim bozukk basit bi konudandii ama ona cok kirginimm niyeseee ve bugun konusmak istemiyorummm hepinizi optumm

NERYEMCİM SANIRIM BU GÜNLERDE HEPİMİZ TARTIŞIYORUZ BENDE KIZDIM AKŞAM BENİMKİNE ECEDE TARTIŞMIŞ
ERKEK MİLLETİ İŞTE HEPSİ AYNI NAPARSIN BOZMA MORALİNİ BEBEĞİNİ DÜŞÜN SEN

ECE ALLAHIN İŞİ BU BELLİMİ OLUR BELKİDE 1 KEREDE HAMİLE KALMIŞSINDOR REGL TARİHİN NE ZAMAN opuyorumnanaktan

neyse zaten apartmanda tanıdığım kimse yok kaydirigubbakcemile3

bellimi olur
hadi hayırlısı

meryemmmm benim de çok moralim bozuk benim eşim de pazar günü beni uyuz etti bizim de çok basit bir konuydu ,baştan çok ağırdan aldı kendını küstü bana ama bugun aradı fakat hala soğuk aramız.

üzme kendini sen deeeee nolur ben de eşimle tatsızken tüm dünya başımayıkılır sankisenağlama

hepimiz kocalarımıza uyuz oluyoruz bu gunlerde desenize alsanaalsanasmile
benimkinin gıcıkbi lafı var olmuyor bak en iyisi ayrılmak der deli eder beni yaaa deliiiikaydirigubbakcemile

yumurtlama gunum 8-14 nısan arasıydı biz 10 nısan gunu beraber olmustuk
regl tarıhıme daha çok var 27 ya da 28 nisan olabilir tatlım

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN

İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA EŞİNLE BARIŞIRSIN. :teselli:

sagolun kizlar esime kusme huyum pek yoktur benimm galiba kusmedigim icinde bu kadar kolay kirabiliyorr..suan bile kus degilim ama kirildim cokkk ben onu dusunuyorum sonuctaaa tartismamizda sigara yuzundendii kizlarr esim bana bir hafta once daha icmicem paketlerim bitsin soz demistii ama dun aksam alamk icin disari cikm dedii tartisma bundan basladi yaniii

sizinkide sudan sebepmiş canım
ben de küsemem eşime eşim bana küser ve çok da güzel canımı yakar sözleriyle snr bişi olmamıs gbi davranır

10 sene içtikten snr sigarayı bıraktım birkerede,
ve bir bucuk yıl oldu agzıma sürmedim
eşinde bırakır ınsallah tatlı dille söyle canım erkekler kızarak söyeınde bi sigara daha yakıyor

10 sene içtikten snr sigarayı bıraktım birkerede,
ve bir bucuk yıl oldu agzıma sürmedim
eşinde bırakır ınsallah tatlı dille söyle canım erkekler kızarak söyeınde bi sigara daha yakıyor

Evet cnm bencede fazla üstüne gitme
ama önemli bir konu tabi
benim evimde kültablası bile yokk
Allahıma şükürlmaz:

çok hoşsun yaaa ....opuyorumnanaktan kırmızılı kısma çok güldüm he...insanoğlu işte ...durduk yere de kavga edebiliyor ..ama takmayın boşverin..ben hiç dayanamam ben valla ..haklı da olsam haksız da olsam giderim yanına tosunumun ..o da gelir yanıma ...öyle sen gel ben gel yapmayız ...boş şeyler yüzünden uzatmanın anlamı yokki...3 günlük dünya boşverin..eşinizden başka kiminiz varki ..ömür boyu o olacak yanınızda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…