benım de halamlar dedemler teyzzelerım hepsi balgattalar:)))
offf ben hamıle kaldım mı acaba
ilaç almayı bıraktım yanı kulaklarımda sorun vardı onun ııcn ılac alıyordum ya
birşey olduysa die almıyorum ılaçları.
ilk denemede ve bir kerede olur mu acep:kedi:
neyse zaten apartmanda tanıdığım kimse yok kaydirigubbakcemile3
ayy çok alemsin yaaaa
bellimi olur hadi hayırlısı
saliha nereye gittinnn,ya neden bilmiyorum senın yazdıklarını okuyunca senın insanları çok eğlendiren poztıf enrji katan ve güldüren bir yapın oldugunu hissediyorum
evet canım doğru hissetmişsin genelde hep eğlenceli ve pozitif olurum. ama canım sıkılıyosa benden beter suratlı yoktu . :bbo: :bbo:
selam kizlar nasilsinizzz....benim biraz morelim bozukk esimm dun beni cok sinir ettii suan niye sinir odlugumu hatirlamiyacak kadar morelim bozukk basit bi konudandii ama ona cok kirginimm niyeseee ve bugun konusmak istemiyorummm hepinizi optumm
neyse zaten apartmanda tanıdığım kimse yok kaydirigubbakcemile3
bellimi olur hadi hayırlısı
selam kizlar nasilsinizzz....benim biraz morelim bozukk esimm dun beni cok sinir ettii suan niye sinir odlugumu hatirlamiyacak kadar morelim bozukk basit bi konudandii ama ona cok kirginimm niyeseee ve bugun konusmak istemiyorummm hepinizi optumm
saliha tebrik ederim canim allah kucaginada almayi nasip etsin insallahhh...
NERYEMCİM SANIRIM BU GÜNLERDE HEPİMİZ TARTIŞIYORUZ BENDE KIZDIM AKŞAM BENİMKİNE ECEDE TARTIŞMIŞ
ERKEK MİLLETİ İŞTE HEPSİ AYNI NAPARSIN BOZMA MORALİNİ BEBEĞİNİ DÜŞÜN SEN
ECE ALLAHIN İŞİ BU BELLİMİ OLUR BELKİDE 1 KEREDE HAMİLE KALMIŞSINDOR REGL TARİHİN NE ZAMAN opuyorumnanaktan
NERYEMCİM SANIRIM BU GÜNLERDE HEPİMİZ TARTIŞIYORUZ BENDE KIZDIM AKŞAM BENİMKİNE ECEDE TARTIŞMIŞ
ERKEK MİLLETİ İŞTE HEPSİ AYNI NAPARSIN BOZMA MORALİNİ BEBEĞİNİ DÜŞÜN SEN
ECE ALLAHIN İŞİ BU BELLİMİ OLUR BELKİDE 1 KEREDE HAMİLE KALMIŞSINDOR REGL TARİHİN NE ZAMAN opuyorumnanaktan
meryemmmm benim de çok moralim bozuk benim eşim de pazar günü beni uyuz etti bizim de çok basit bir konuydu ,baştan çok ağırdan aldı kendını küstü bana ama bugun aradı fakat hala soğuk aramız.
üzme kendini sen deeeee nolur ben de eşimle tatsızken tüm dünya başımayıkılır sankisenağlama
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA EŞİNLE BARIŞIRSIN. :teselli:
sagolun kizlar esime kusme huyum pek yoktur benimm galiba kusmedigim icinde bu kadar kolay kirabiliyorr..suan bile kus degilim ama kirildim cokkk ben onu dusunuyorum sonuctaaa tartismamizda sigara yuzundendii kizlarr esim bana bir hafta once daha icmicem paketlerim bitsin soz demistii ama dun aksam alamk icin disari cikm dedii tartisma bundan basladi yaniii
sagolun kizlar esime kusme huyum pek yoktur benimm galiba kusmedigim icinde bu kadar kolay kirabiliyorr..suan bile kus degilim ama kirildim cokkk ben onu dusunuyorum sonuctaaa tartismamizda sigara yuzundendii kizlarr esim bana bir hafta once daha icmicem paketlerim bitsin soz demistii ama dun aksam alamk icin disari cikm dedii tartisma bundan basladi yaniii
10 sene içtikten snr sigarayı bıraktım birkerede,
ve bir bucuk yıl oldu agzıma sürmedim
eşinde bırakır ınsallah tatlı dille söyle canım erkekler kızarak söyeınde bi sigara daha yakıyor
Evet cnm bencede fazla üstüne gitme
ama önemli bir konu tabi
benim evimde kültablası bile yokk
Allahıma şükürlmaz:
millet aklıma geldi sorayım ... epidural doğum yapmayı düşünen varmı aranızda
YAWW ROBOT SENDE ALEMSİN EŞŞEĞE BİNDİK SANKİDE AYAK SALLAMASI KALDI Bİ TEK lülülülülülü
YAWW ROBOT SENDE ALEMSİN EŞŞEĞE BİNDİK SANKİDE AYAK SALLAMASI KALDI Bİ TEK lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?