aloo bilgisi olan yokmu bu konuda hiç ...
aloo bilgisi olan yokmu bu konuda hiç ...
YOK CİCİM BURDA DOĞUM YAPAN YOK HENÜZ opuyorumnanaktan naniknanik
doğum yapması değil yapacak olması gerekiyor zaten kaydirigubbakcemile
epiduralde bir iğne vuruyorlar ..o doğum acısını hissetmiyorsun o bölgeyi uyuşturuyorlar ..sadece karnında kasılma hissediyorsun o kadar ..acı yok ..
bende geçenlerde okumuştum belden yapılıyor iğne eğerki damara denk gelirse felç olma ihtimali varmış aslında biraz da doktorla alakalı. ben o kısmı okuyuncu ürktüm resmen
sen hala kan testi yapmadınmı
yarına gidicem kız randevu aldım sabah kısmında gidicem vereliniortak vereliniortak
bugün gitseydinya ben olsam dayanamaz acilden girerdim hastahaneye kaydirigubbakcemile3
bana bak sen şimdi dayanamaz akşama kocana söylersin heeekaydirigubbakcemile
sakın söyleme süpriz olsun ona göre söylersen çekerim kulaklarını ona göre alsanaalsanasmile
tamam aba söylemem eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ayy kızcağız nasıl dayansın ya zor tabi çok delikafadulden
yarın güzel haberlerini beklıyoruz ama zaten ıkı cızgi çıktıysa tamamdır bu iş
yarın dr birlikte gidicez nasıl saklıcam ki bu gün söylemem yarın inşaALLAH kesinleşir yarın bebek mağazasına götürürüm kendisini yerimseniben yerimseniben yerimseniben
sen gitseydin sadece doktora ..o zaman süprizin anlamı yokki ..
sen gitseydin sadece doktora ..o zaman süprizin anlamı yokki ..
evet saliha yaaaa onu ben de anlamadım neden eşinle gidiosun kızımmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
o zaman şöyle yaparım muayene ben girerim kendisi kapıda bekler dr her şeyi anlatır eğer ki gebelik kesinleşirse bir şey demem hap verdi filan derim. kendisi evde olduğu için tek göndermez kesinlikle eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hmm tek göndermezse diyecek birşey yok canım
e işe gidiyorum dıye çık evden nerden bilsin dr a gideceğini kızar mı sonradan benden habersiz gttin diye
hmm tek göndermezse diyecek birşey yok canım
e işe gidiyorum dıye çık evden nerden bilsin dr a gideceğini kızar mı sonradan benden habersiz gttin diye
bence de bir bahane bul çık evden
evet canım kızar. biraz kıskançtır kendileri tek göndermez yerimseniben yerimseniben
o zaman bişi diemem tatlım kocanı kızdırma da sen daha ii tanırsın uygun olanı sen bul madem
ben benim koca gbi sandım gezmeye bile çıkar dolasırım onun işi varken bişi demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?