Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ilaç alıyormuydun bulantı için(((

ne zaman geçiyormuş bulantılar

offf benim de acayip bulanıyor bişi yiyemiyorum

yok canım bulantı için hap kullanmıyorum hamilelikte normal bulantı olması kraker yiyorum arada bastırıyor 3.aydan sonra geçmesi lazım diyolar ama geçmedi hala ya senin neden bulanıyor kız yoksa bişey mi var:CüvCüv:

hoşeldin bat.. ne haber ..bebiş nasıl bebiş

hoşbulduk robotcum bulantım dışında iyiyim sen nasılsın bebişte iyi teyzesi dün testimizin sonucunu göstermeye gittik sonuç güzel çıktı çok şükürbi problem yok..:Saruboceq:

ayyy bende bulantı filan yoookkkkk eyvahedigeldismile
sadece hep açımmmmm kaydirigubbakcemile3

ayyy bende bulantı filan yoookkkkk eyvahedigeldismile
sadece hep açımmmmm kaydirigubbakcemile3

açlıkta hamilelik belirtisi ay benim neydi öyle ya doymak bilmiyodum en belirgin belirtim göğüs uçlarımın acımasıydı çünkü normalde hiç olmazdı bende göğüs acısı...

ben bu hamilelikte kesin kusa kusa gezerim hee ...midem çok hassas da

inş olmaz kusman falan ama bazen iyide geliyo en azından rahatlıyorsun ben çıkaramıyorum malesef dayanıklıyım ben galiba evet evet öyleyim hehehe...

ederim canım bakalım regl gününde önce belli olmaz ama (

inş olmaz kusman falan ama bazen iyide geliyo en azından rahatlıyorsun ben çıkaramıyorum malesef dayanıklıyım ben galiba evet evet öyleyim hehehe...

...

benim de kusamama sorunum var yaa ..hapı kullanırken her gün mide bulantımdan geberirdim ama hiç çıkartamazdım ..çıkartınca gerçekten rahatlıyorsun ama çıkartamamak ölüm gibi yaaa ...yandım desene ...

2. si güzel birinciyi begenmedim kiiii

iii kiiiiikaydirigubbakcemile3

ederim canım bakalım regl gününde önce belli olmaz ama (

ne kadar kaldı regl gününe..

evet ya çok kötü çıkaramamak mahvediyo öğürtülerim oluyo ama yok çıkmıyo ağlıyorum resmen ya bütün keyfim kaçıyo geçsede hamileliğin tadını çıkarsam...

bencede ikinci ev...

Ben geldim kızlar kan tahlili yaptırdım değer 197,8 çıktı dr daha çok küçük 1haftalık dedi. Ama benim regl 1 hafta da geçmişti değer bana çok düşük geldi sevinemedim bile bilmiyorum rabbim hayırlısını versin. 10 gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Gynoferen adında hap yazdı bakalım hayırlısı dua edin değer inşaallah yükselir. yerimseniben yerimseniben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…