Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

batttttttttt ne yapıyosun tatlım.test temiz çıkmış hayırlı olsun darısı bize inşallah.ya ksık ağrılşarın oluyormu.bide testi kaç haftalıkiken yaptın:)

SALıHA RABBıM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım tüm isteyenlere.

ismin çok güzel bu arada:)yeni farkettim diyomuşum:)heh hehe ehehee

lavaboya gidip kaşlarımı alım bari yine azıcık değişiklik olsun otur otur-tatlicadiarzu-

Kız robot küstüm ben sana hıh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

niye ulennn ..şimdi yazacaktım sen yazmışsın ..
hayırlı olsun saliha çok sevindim ..daha minicik desene ...ayyy yavruuummmmm çok heyecanlandım çişim geldi :kedi:

araya karıştın valla kusura bakma ...
olumunekankayizsmile

SAĞOL KIZ ALLAH RAZI OLSUN DARISI BAŞINIZA İNŞAALLAH EN KISA ZAMAN DA. SENİN BU ÇİŞİNDE HİÇ DURMADI MÜBAREK yerimseniben yerimseniben

her heyecanlandığında çişin geliosa yandıkkkk deseneee-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyy robot alemsin valla ha.demek çok sevindin geldi .....
ulennnnnnnnnn uleeeeeeeeen:)

ya bişi diyeceğim ev almayımı düşünüyosun.ya dubleks yada tribleks zor olmaz mı çok cazip geliyo insana ama kullanımının zor olduğunu düşünüyorum ama yinede hayırlı uğurlu olsun tatlım:)

e günde 2 litre içersen olacağı bu ..içiyrum sonra doğru wcye ...sürekli böyleyim kaydirigubbakcemile3

ben de çok su içiyorum belki benım 3 lt oluyordur.bayılıyorum suyun tadına ,birşey istemem ne çay ne kahve ne de başka bişi.su olsun yeter banaalkisalkisalkis

çıkışta kuaföre gideceğim belki ben de saçlarımı kestireceğim kızlarrrr

alemim tabi ..beni sevmeyen öl--mesin işkence çeksin kaydirigubbakcemile3

valla tribleks almayacağım dubleks villa istiyorum ama bakıp görmek lazım tabi ...kullanımı zor belki ama ev fiyatına villa sahibi oluyorsun önünde ufak bahçen oluyor ...çocuklarını rahat rahat sal dışarı ...
daha araştırma aşamasındayız zaten ama bu 2.ev hoşuma gitti yani ...ileride çocuklara da ayrı ayrı oda yapabilirim inş.

ben de çok su içiyorum belki benım 3 lt oluyordur.bayılıyorum suyun tadına ,birşey istemem ne çay ne kahve ne de başka bişi.su olsun yeter banaalkisalkisalkis

tabi canım ben bayılıyorum suya hatta ölüyorum ..bırak almayayım ben hiç sevmem su içmeyi de bakma zorunlu olarak içiyorum işte ..yoksa bana uzak olsun :umursamaz:

çıkışta kuaföre gideceğim belki ben de saçlarımı kestireceğim kızlarrrr

kestir kestir süslü zilli seni kaydirigubbakcemile3

hiçbir planımız yok malesef çnk 24 nisanda kuzenin nişanı varbenneyaptımki

tühh kötü denk gelmiş:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…